August Rush

2012-11-30 | 22:39:52
Idag har varit en riktigt kass dag för mig. Har gråtit som aldrig förr, och vad passar inte bättre då än en myskväll med mina bästa brudar och världens vackraste film August Rush?
Ryser genom hela filmen, så sjukt bra är den!!! Åh, nu blev denna kassa dag genast lite bättre.
Ska gråta ut lite mer i famnen på mina bästa, men vi hörs igen imorgon.

Fredagsfrukost

2012-11-30 | 11:41:00

Godmorgon

Har ätit en SÅÅÅÅ liten frukost idag. Det blev 7 ägg, 1 clementin, massa massa bär, två tallrikar kvarg, te osvosv

Blev inte ens mätt alltså... åh (skämt å sido)

Om en stund skall jag ta mig en dusch och försöka bli en människa igen, sedan blir det kanske en liten promenad i vårt iskalla väder. En chailatte på det kanske?

Vi hörs senare i vilket fall :)


the day after tomorrow

2012-11-29 | 23:40:01
Nu har vi kollat på en av världens bästa filmer: the day after tomorrow. Tycker verkligen att ni som inte sett den borde göra det. Handligen är så bra och spännande, och det är verkligen viktiga saker de tar upp i filmen. Vi människor borde verkligen ta mer vara på vår miljö.
Det är ju mycket möjligt att detta någon dag kommer hända oss! Man märker redan stora skillnader på klimatet nu liksom.. Nej usch
 
Godnatt alla, vi hörs mer imorgon

återanvändning

2012-11-29 | 21:23:33
Blingade Beccas naglar lite förut. Se vad fint det kan bli med lite fantasi? Använde mig av "pärlorna" som ramlat av mitt mobilskal hihi. Återanvändning.

mask

2012-11-29 | 21:20:46
God eftermiddag på er sötisar!
Hoppas ni haft en bra dag och är taggade inför helgen. Jag är sjukis och trött som fasen, så har bara vandrat omkring hemma, tvättat några tvättar, lagat mat, vikt kläder, pluggat osv. Inget speciellt.
Becca kom och mötte mig för en stund sedan, så vi myste lite med ansiktsmask, sedan åkte hon till träningen, och jag hem till henne där min dator låg. Så nu sitter jag i hennes säng och pluggar ytterligare lite... Får se om det blir skola för min del imorgon, beroende på hur jag mår. Riktigt segt att man inte kan träna när man är sjuk, man går miste om så mycket! Hoppas jag mår bättre till helgen så jag kan träna då! :)
 
Ikväll har jag övertalat Becca att äta varma mackor med mig, massaaaa ost ska det vara, och sen tänkte jag sova här (forhoppningsvis kan jag sova nu när jag slipper ligga ensam). City torsdag också, kanske borde man ta en snabbsväng förbi stan för att kika om det finns någonting att fynda?
 
(inlägget skulle publicerats tidigare idag, men ville tydligen inte..)

shine bright

2012-11-29 | 19:19:04
 

Lovely picture

2012-11-29 | 11:08:16

3,5 h har jag sovit. Inte alls bra... Valde därför att stanna hemma.
Har legat i sängen sedan jag vaknade vid 6 och vridit mig, men kan inte somna haha. Ska gå upp och ta mig en kopp godmorgon välling nu, sedan slänga in en tvätt och sätta mig med lite plugg.
Vi hörs mer under dagen. Kram


Sömnlös

2012-11-29 | 00:36:41

Detta suger. Har försökt sova i hundra år nu, det går inte. Känner mig så vilsen och ensam när jag inte har en varm kropp bredvid mig i sängen.
För att ni skall tycka ännu mer synd om mig kan jag berätta att ett migränanfall håller på att bryta ut, min mage gör förjävla ont, börjar bli sjuk, är hungrig, illamående och inte att tala om hur trött jag egentligen är. Fan vad jag måste lära mig att sova själv. Blir till att dygna ser det ut som / Förstörd tjej


Wolwerine is the shit

2012-11-28 | 22:18:46

HAHA så bra! (Tycker i alla fall jag som nog är Uddevallas största x-men nörd)


Nighty

2012-11-28 | 22:07:27

Nu ligger jag i sängen redo att sova. Knappt fått något plugg gjort idag, vilket är riktigt surt. Betyder alltså att jag får plugga ihjäl mig imorgon.


julklapp till mig själv

2012-11-28 | 19:42:02
Har haft en crush på dessa skor sedan jag såg dem för första gången på Maxinnes ben. Se hur snygga de är?! Och benen blir ju tusen meter långa! Åh så snyggt!
Nu har jag beställt en kopia av dem till mig själv i julklapp. De äkta Jeffery Campbell känns lite dyra, har redan ett par som jag inte använder så ofta som jag borde, så känns smartare att köpa ett par för en billigare peng.
Can't whait tills de kommer! Från have2have

18.55

2012-11-28 | 18:55:33
Plugget går otroligt dåligt just nu. Avskyr när man fastnar i en röta. Har inte kunnat äta idag heller.. fått i mig en banan på hela dagen. Inte ens godis eller chips vill ner - och då är det problem kan jag tala om!
Tror jag börjar bli sjuk, och det vill jag verkligen inte då jag har massa saker att se fram emot nu.
Ska försöka övertala mamma att låna ut sitt kort så jag kan tröstshoppa lite på nätet, och sedan, om kroppen har ork skall jag försöka träna någon timma.
Mycket klageri blev det nu haha, men å andra sidan vill jag bara säga att jag har ett jävligt bra liv. Det finns så mycket saker och många personer som jag uppskattar och älskar att vara i närheten av. All kärlek till er!

OMBYGGNAD PÅGÅR

2012-11-28 | 17:16:51

Godkväll sötingar! Bloggen är under ombyggnad som ni kan se, underbaraste Maja fixar och trixar lite, då jag är urdålig på allt som har med teknik att göra. Men snart är det klart och det skall bli så skönt med en ny design. Var så trött på den gamla.
Nu ligger jag i sängen med en stor kopp te och försöker läsa ut boken vi har i engelskan, går åt helvete rent sagt. Avskyr att läsa och det blir inte mycket bättre när boken är urdålig och tråkig i sig. Nej usch
Ikväll är min första natt att sova ensam också, har lite panik haha...
Hörs mer senare


.

2012-11-28 | 00:23:52


Snyggaste vi..

2012-11-26 | 23:22:30

... Och det var ironi!
Här ligger jag med brutalaste huvudvärken och kyler ner pannan med beccas kalla nyduschade hår. Funkar helt utmärkt! Natti från oss fula/ puss


svar på tal

2012-11-26 | 22:22:42
Karin  Om:
Snygg tröja. varifrån?
svar:
Taack, den är från h&m Devided, köpt på rean! Så skynda fynda! ;)
 
Frida Om: strike a pose
Hej, har förstått att du går spint. Hur är det och hur mycket engelska är det? Funderar på att börja!
 svar:
Tjenare! Ja det gör jag! Vi har nästan alla våra kurser på engelska, i alla fall nu i trean. I tvåan var det också mycket engelska, men ettan var det bara engelska (såklart), matte, naturkunskap och idrotten typ. Jag är inte speciellt nöjd med spint. Säger inte att det är en dålig linje, men jag hade förväntat mig så mycket mer. Det är få som går spint, så man blir lite smått avundsjuk på samhällsklasserna som har stora och livliga klasser... Vi har haft många grymma lärare, men också många helkassa (enligt mig då). Känns även som att vi på spint har mer press än andra samhällsklasser, då tidigare spintare varit kända som "pluggisar", vilket jag tycker är negativt. Men annars är det en bra linje! Älskar ju engelska, så det är därför jag går kvar! :D
 
 Anonym Om: Dör sugen-döden
manligt kille utan hår, du kanske springer runt och slickar på tjejmagar också, bögjävel
svar:
Haha men det var väl en idiotisk kommentar?! Skulle jag plötsligt bli homosexuell för att jag tyckte denna bild var snygg? Eller syftar du på att killen är bög för att han är hårlös? Låt honom!
o Älskar killar med hår med för den delen pch det är minst lika manligt utan. Så lägg ner med att döma hörru! :)
Och nej, jag brukar inte springa runt och slicka på tjejmagar. Är så hetro som det bara går :)
 
sara Om:
Är du anställd på friskis? :D För friskis är väl ideelt?
svar:
Heej! Ja, friskis och svettis är en idiell förening. Dvs att vi funktionärer inte tjänar pengar när vi jobbar där (om det inte är på helger, då man kan få en liten summa). Istället för kosing får vi träna där gratis, vilket jag tycker är superbra! Men ja, man kan väll säga att jag är anställd på friskis, dock utan lön då :)
 

Världsbra produkt

2012-11-26 | 21:39:08

Nu har jag jobbat 5-9. Snällis var becca som kom och umgicks med mig på jobbet. Vi fick gjort lite skolarbeten och myste med te, världens godaste proteinkvarg blandat med varma bär och proteindryck. Mumma!
Nu är vi påväg hem och skall mysa ner oss i sängen med hart of Dixie och ännu några koppar te. Hoppas ni haft en bra måndag goingar. Puss


One and two

2012-11-26 | 12:10:32


strike a pose

2012-11-24 | 19:38:13
hej goingar!
Vet att det har blivit lite glest med uppdate, men men. Det beror mest på att jag har haft så mycket för mig det senaste. Idag var jag på handledarutbildning hela förmiddagen, sedan lunchade jag i stan med min dady och Ebba, därefter hem en snabbis för att sedan åka tillbaka ner till stan där jag mötte upp Lina och Becca. Sedan tog jag och Becca en powerwalk runt lilla uddevalla stad, därefter drog vi hem och lagade mat. Nu har vi precis ätit och är nyduschade och fräscha. Strax skall vi sätta på lite film och mysa resten av kvällen. Gottigt!
 
Visste ni att jag ÄNTLIGEN har tatuerat mig också? Är nöjdare än nöjdast! Men tänkte att jag lägger ut en bild först när den är läkt och jag fotat den med min systemis! :D
 

så galet bra!

2012-11-24 | 17:42:44

Skrattattack

2012-11-23 | 20:40:49


Someday

2012-11-23 | 16:58:30


This song is about you

2012-11-23 | 11:22:48

Nu är nationella skrivet och klart, gött som fan. Ligger nu i beccas säng och väntar på att lina ska bli klar. Idag ska vi nämligen ut till lane och mysa. Våga vägra alkohol!


Dör sugen-döden

2012-11-22 | 22:45:28

Har ni sett en mer perfekt killkropp? Han är ju helt hårlös också och ser så fruktansvärt len ut! Vill bara slicka på hans mage. Mmmmums


Bedtime

2012-11-22 | 22:38:28

Jag måste be om ursäkt för min kassa uppdatering och tråkiga inlägg det senaste. Har inte riktigt haft ork till bloggen, men det skall ändras nu! Snart skall designen fixas om lite, och då blir det en nystart här! Mer inlägg och roligare bilder. Natti puss, imorgon tagggar vi svenska nationella (usch)


Dagens mat

2012-11-22 | 21:32:49

Till lunch blev det: scrambled eggs, hollumiost, en halv avacado och lite kyckling.
Mellanmål/kvällsmat: sparrissoppa (i koppen), ett vasaknäcke med falukorv samt lite gojibär och russin som tilltugg.


two ugly chicks

2012-11-21 | 22:32:17
Heej goingar!
Kom nyss hem från träningen med Becca. Så himla skönt var det. Älskar träning där man tar ut sig. Hoppas på att hinna med ett spinningpass imorgon, om jag inte mår dåligt (som jag gjort hela dagen). Måste vara min järnbrist som blivit pga vegetarismen. Idag är jag klar med den föresten!! ÄNTLIGEN får jag äta kött igen! Wie wie wie, kan ni förstå min lycka?
Hoppas mina brutala migrän anfall försvinner nu när jag börjar äta kött igen också! Haft ca 4 st på en vecka.. INTE KUL.
Nu skall vi slänga i oss vår kvällsmat bestående av smoothie och sedan nana.
Pussen

ishallen

2012-11-21 | 18:24:07
Idag var vi i ishallen med klassen. Mysigt värre. Dock har jag blivit urkass på att åka... Sist gång jag var där vurpade jag och bröt armen, så var ytterst försiktig med alla övningar idag haha...
Mitt humör har inte varit det bästa idag heller. Är så skoltrött att ilskan tar över mitt liv (idag i alla fall), men jag skall förhoppningsvis bli lite gladare snart då jag och becca ska dra på världens bästa medelpass på friskis. woop wopp, hörs sen!

Fulaste

2012-11-20 | 23:26:16

Ligger i sängen nu, tröttare än någonsin förr och mer än redo att möta John blund. Kom på att jag fått hem mina BRUTALT fula bilder från porträttet i skolan. Hatar verkligen sådana bilder och blir alltid så fult stel och äcklig. Måste vara det mest onödiga man gör under skolåren, de där fjantiga fotograferingarna... Nej usch
Godnatt på er, imorgon skall jag försöka ge er lite roligare inlägg! Puss


Grey

2012-11-20 | 20:03:00

Godkväll raringar.

Nu är det bara 40 min kvar innan jag slutar. Ska bli så skönt att komma hem och krama om mamma som varit borta hos vår släkt i stockholm i en vecka. Hade tänkt plugga idag, men är alldeles för utmattad för att röra läxböckerna. Blir nog en kopp te och lite film innan sängen istället. Hoppas ni haft en mysig tisdag!

Linne - H&M Devided, Tights - Gina Tricot, Kofta - Beccas


Fun at work

2012-11-20 | 18:39:54

Lite mellis på jobbet. Försöker minska min magsäck sakta men säkert. Är van att äta de BRUTALASTE portionerna, men ska nu försöka äta mindre men oftare. Idag fick det bli en banan, ett knäckebröd med ost, te och en ny proteindryck från valio som Friskis köpt in till oss funktionärer. Gott, men åh vad mätt jag blev av allt. Måste varit proteondrycken som gjorde det, maffig som tusan.


sletet plugg

2012-11-19 | 15:27:59
Sitter med mitt förbaskade plugg som aldrig blir färdigt. Om en stund kommer Cornelia hit och tjatar lite, sedan blir det ett svettigt boxpass med Becca. Ska bli skönt.
Imorgon händer det grejer! Är så taggad och nervig att jag snart kolavippar! wiiie

leggings

2012-11-19 | 12:24:58
Åh vad jag vill ha dessa leggings från Henry Holland, eller skorna som bara är to die for!
Bild från fannys blogg

At work

2012-11-18 | 14:46:22

Blir lite kass uppdatering idag då jag jobbar fram tills sen kväll. Men när jag är hemma skall jag allt försöka slänga ut någonting! Idag vill jag bara gräva ner mig i sängen framför en bra film med en FET godispåse! Åh


En växt och ett stort ruffs

2012-11-18 | 01:53:46


fuck

2012-11-17 | 23:47:50
Godkväll kära ni!
Varit och jobbat från 12-16 idag och sedan bar det av direkt till bästa Lina där det vankades storfirande av hennes 18årsdag. Grattis världens bästa vän, älskar dig till tusen!
Nu har alla dragit till krogen, men eftersom jag är "lite halvdepp" och möjligen lär få en brutal snedfylla så stannar jag hemma och är nykter ikväll. Trots det har det varit en mycket rolig kväll och jag hoppas att Lina har njutit fullt ut!
Med det vill jag säga till alla underbaringar; godnatt och hoppas ni fått en skön kväll, och till alla idioter och jobbiga killar; vad tröjan tyder

Macklemore and Ryan lewis

2012-11-17 | 01:49:44

Mina gudar just nu! I svåra OCH glada tider räddar denna musiken mitt liv. SÅ-GALET-BRA (utsopstecken gånger tusen)

Godnatt


fredagsmys

2012-11-17 | 01:09:49
Haft en sån mysig romantisk kväll med min gos. Vi har lagat ungsbakad lax som var SÅÅ god, avnjutit en middag framför tända ljus, kollat Hungerspelen, ätit grönsaker och dipp, godis och ölkorv och sedan tagit en mysig prommenad i höstmörkret, samt pratat om allt mellan himmel och jord.
Känns så mycket goare att ha sånna här myskvällar hemma, än att ränna omkring på stan och supa sig full. Vuxenpoäng till oss.

82 eagled hockey

2012-11-16 | 16:08:00
Sweatshirt - bikbok. Disco pants - American apparel
 
Älskar dessa byxor, men åh vad synd det är att blixten alltid förstör och gör så att det ser ut som att man har de störtsa benen i världen...

undies

2012-11-16 | 15:27:00
Går nog inte att beskriva min kärlek för fina underkläder med ord. Med dessa är i alla fall mina senaste tillskott från England. (Visst är jag duktig som inte köpt några sen dess?)
Den rosa kommer från Assesorize och den syrenlila med glitterspets kommer från Victoria's secret. Såå fina, och bilden gör dem inte riktigt rättvisa, men känner inte för att ta kort med dem på inför er på bloggen.. to bad huh?
Den från VS kan ha varit den dyraste Bh:n jag någonsin köpt i hela mitt liv. Ca 700 kr lade jag nämligen på den. Så dyr att jag ännu inte vågat använda den, men det skall jag snart ändra på. Den gör nämligen ett mirakel för klyftan. Helt sjukt vad snygg den är på. Mmmm looooooveeee

Lunch

2012-11-16 | 12:56:00

Slutade tidigt idag och talet gick förvånande bra, trots att mina ben skakade sönder haha!
Till lunch blev det min goda cornfärssås med zucchinipasta och en kiwi till efterrätt. Supergott verkligen, detta är nog en av mina absoluta favoriter bland husmanskost.

Nu ska jag ta och vila en stund, då jag sov hemskt dåligt inatt. Sedan skall jag plugga, träna och mysa med Beccs hela kvällen.

Hörs senare goingar


Muntliga

2012-11-16 | 08:24:09

Tagga muntligt svenskatal nu då! (Not)
Lär babbla på om all och ingenting, förväntar mig Inte ens ett G, då muntliga prestationer är min svagaste sida. Fy farao för detta. Inte nog med att jag är nervös heller, sovit så sjukt dåligt inatt och vaknat flera gånger utav mobilen.. Saknar min sovkompis becca haha...


Stämplar ut

2012-11-16 | 00:33:36

Här får ni en charmig bild på mig som ett godnatt. Är på riktigt depphumör nu, då jag såg en bild jag inte borde sett. usch för sånt. Hörs imorgon med en massa glada inlägg, det är ju fredag. Puss


tea tree skincare!

2012-11-15 | 23:47:05
Måste bara tipsa om de bästa produkterna jag vet för tillfället. De har verkligen räddat mitt liv (om jag nu skall krydda lite..) och hade inte klarat mig utan dem nu.
Kommer ni ihåg, som läst min och Saras blogg tidigare, hur finnig jag var förr? Hade riktiga problem med acne och fick tillochmed äta mediciner för att bli av med mina problem. Dessa bilder är tagna efter pencillinkuren, och endå var min hy bedrövlig:
Sedan började jag använda dessa produkter från The body shop, och allt har blivit sååå mycket bättre. Har varken ändrat matvanor eller liknande, utan jag tror att det helt beror på mitt val av produkter! (använder Id Bare Minerals när jag sminkar mig också, som sägs dämpa inflamationer i huden). Nu ser min hud ut såhär, HELT UTAN REDIGERING. Är det någon mer än jag som ser en enorm skillnad?:
Just nu använder jag mig av deras face wash, toner och ansiktsmask, och de är helt gudomliga. Luktar helt underbart fräscht också! Ett riktigt tips!!! Finns massa saker ur just denna serien för problemhy och jag tycker verkligen att ni som har problem borde testa den!
 

Kvällsmat

2012-11-15 | 21:23:00

Godkväll!

Kom nyss hem från ett SVETTIGT spinningpass. Har verkligen lärt mig att gilla spinning. Till en början avskydde jag det (gör fortfarande lite), men nu blir det bara mer och mer roligt då man märker att man kan lägga på mer tyngd och öka motståndet. Blir inte lika röd i ansiktet heller, utan bara helt genomblöt av svett. SKITGÖTT!

Nu skall jag fika på lite kvällsmat bestående av varma bär (hallon, blåbär, björnbär och lingon), turkisk yougurt med kardemumma samt en protteshake med smak av choklad, samtidigt som jag övar in mitt tal som jag skall hålla imorgon. Usch.

 

 


dör på klänningen

2012-11-15 | 11:38:09
Har aldrig varit ett stort fan av långklänningar. Men denna är ju felfri. Vill ha den NU NU NU
Från: Wildfox

-

2012-11-15 | 09:39:00

God morgon hörni.

I natt sov mina tjejer hos mig, så det var supermysigt. Hatar att sova själv haha.. fasar inför i natt redan.

Innan det var jag, som jag tidigare nämnde, på ett medelpass på friskis. Så sjukt underbart var det. Blir verkligen så glad av träning, åh!

Idag blir det att råplugga mitt svenskatal, har inte ens börjat och skall hålla det imorgon. Vet inte hur jag skall klara av det, på riktigt... Tal är nog det värsta som finns. Stammar alltid, skakar och blir tomatröd i ansiktet, nej usch. Lär kolavippa

Skall även försöka hinna med en spinningpass idag, för att friska upp hjärnan lite mitt i allt plugg. Tydligen så lär man sig ju mer när man rört på sig?

Nu skall jag sätta mig och försöka spåna på lite idéer om vad talet kan handla om. Tjao

 

Tröja - Gina tricot, Disco pants - American Apparel, Smycken - Efwa Attling, Spinning Jewlery, Gina Tricot och silversmeden i Järvsö


Bun

2012-11-14 | 19:26:14


adidas

2012-11-14 | 17:36:46
Har suttit och pluggat hela dagen och nu är jag galet taggad på träning. Älskar gammal hederlig friskisgympa mer än något annat. Blir sådär härligt svettig, slutkörd och lycklig. Åh
Måste få tillbaka min gamla mage också, nu hänger den bara som en påse när jag sitter ner. Inte speciellt charmigt va?
 
Har även bestämt mig för att "satsa" mer på bloggen nu. Skall försöka ta lite mer kort med systemkameran istället för mobilen osv. Det är trevligare att kika på

beautiful qote by pooh

2012-11-14 | 13:39:38
Godmorgon mina kära läsare!
Inatt var jag som sagt på premiären av Breaking dawn part 2, och satan i gatan vad bra den var! (antar att jag lär ändra inställning till den när jag ser den för andra gången, de är alltid sämre då..)
Tyckte dock det var synd att Renesmee hade så få repliker.. Men ah, bra som fan var den i alla fall.
Imorse var jag helt död, då jag kom hem mycket sent. Så fick bli till att jag stannade hemma idag för att jobba här istället. Känns som att jag börjar få feber också, vilket jag verkligen hoppas att jag bara intalat mig. Orkar inte bli sjuk nu
Saknade min fruga inatt också haha, då jag sov ensam för första gången på flera veckor. Förstår verkligen inte hur folk i seriösa förhållanden klarar sig när det tar slut? Man känner sig så sjukt ensam.
Får se till att skaffa mig en enorm hund eller något som jag kan ha bredvid mig i sängen om nätterna.
 
Nu skall jag råplugga, vi hörs på mina pluggpauser hihi
 
Isak Danielson – Skyfall och Isak Danielson – Silhouettes, två nya favoriter.
 

Breaking dawn part 2

2012-11-13 | 20:07:46

Nu är jag iordninggjord och skall strax hoppa på bussen ner till stan där det vankas biopremiär! Wihoo, är så taggad! Puss goingar


old picture

2012-11-13 | 14:45:10
Godmorgon hjärtisar!
Fick sova ut idag då jag inte har någon lektion. Sov så SJUKT gott inatt att det nästan var jobbigt att vakna. Efter det tog jag och becca en snabb sväng på stan och åt brunch, samt fixade med lite andra spännande saker. Taggad till tusen
Nu sitter vi hemma vid hennes köksbord och försöker plugga. Men usch vad jobbigt det är. Varför kan inte livet bara vara superenkelt? Orkar inte med tråkiga skoluppgifter haha..
Om en stund tänkte vi dra och träna, och sen skall jag hem (första gången på typ två veckor haha). Mamma åker nämligen upp till vår släkt i Stockholm i en vecka, så måste vinka hejdå hihi.
Sen ikväll skall jag, som jag tidigare nämnde, gå på sista delen av Breaking dawn med Cornelia. Kommer bli awesome! Och jävlar vad jag taggar godis och fetmat! Wihoo

.

2012-11-12 | 23:22:25
snodde dessa från Sannas blogg. Men ack vad bra de var

tatoos

2012-11-12 | 22:25:56
Är helt galet sugen på tatuering nu. Har redan planerat mina tre första. Bokar nog tid snarast. Skall bli så spännande! Finns ju inget snyggare!
 

svar på tal

2012-11-12 | 21:55:11
Hanna Om: Open back
Vart är topparna ifrån och vad kosta dom? Super fina :)
 
Anna:
Gud vad fin!! Var ifrån??
 
Undrar detsamma som ovanstående kommentarer :)
 
Svar:
Visst är de underbara? Är helt förälskad i dem! Därför kände jag mig tvungen att köpa båda :) Köpte dem på Bikbok för 249:- om jag inte minns fel!

he's just not that into you

2012-11-12 | 21:28:36
Konstig dag, blandade känslor. Men känner mig omänskligt stark just nu. Jag kommer ta mig genom skiten (med mina bästa vänners hjälp såklart) och förhoppningsvis må bättre än aldrig förr.
Men å andra sidan, man skall inte säga för mycket. Jag har trots allt mått så sjukt bra den senaste tiden, och varit lyckligare än någonsin förr.
Nu skall jag skriva lite mer på mitt jobbiga skolarbete, sedan skall jag mysa med my bff med film. Imorgon vankas det mys med min andra bff. Woho
Hörs sen babes

Farsdag

2012-11-12 | 00:50:20

Har inte så mycket intressant att berätta som hänt idag. Varit med beccs, tränat, ätit, varit några timmar hos min bäste papi, ätit mer, åkt buss, vart med becca igen, kollat film och ätit ännu lite till. Imorgon är det dags för skola, och jag har sådan ångest! Orkar inte allt plugg, nationella och alla inlämningar. Låt det bli juni nu!!! Natti peeps'


FEGA FITTTJUVAR!!!!!!!!!

2012-11-11 | 14:32:41
Jag är så SJUKT arg just nu. Har varit på Sportlife med Becca för ett morgonpass. Tog bara med mig jackan och slängde in den i ett skåp tillsammans med Beccas jacka. Och tro fan att någon jävla fitta har varit och rotat i mina fickor och tagit pengarna som låg där i?! Så jävla idiotiskt. Vem fan gör sånt? Är så sugen på att slå sönder en sån feg och fattig person!
En sådan incident skulle ALDRIG hända på t.ex. friskis. Alla är så jävla hjälpsamma och mogna där, vem i hela friden får för sig att gå in och rota bland någon privata tillhörigheter??!?!??
ÄR SÅ ARG ATT JAG KOKAR ÖVER!!!!!!!! FITTAN SOM GJORDE DETTA SKA DÖ!!!! typ. Hade jag kommit in i samma sekund som denna fega jäveln hade stått där och rotat i mina fickor hade jag utan tvekan slått skiten ur henne. ÅÅÅÅÅHHHH !"!¤#"%%#"&¤&/%¤(/%&(&%(%&#¤%#"#¤"!¤#&¤%()!!!!"!#¤!¤#&¤/%&(

Vår älskade lilla Malin blir stor

2012-11-11 | 00:18:36

STOOOORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA SOM FYLLER HELA 18 ÅR IDAG! Love you


opera

2012-11-10 | 23:51:00
Ligger i sängen med min babe och dricker te. Vi har haft en så sjukt mysig kväll med trevligheter hos Lina, krängande och film. Bästaste oss. Snackat sönder har vi gjort också, som alltid när vi är med varandra...dvs varje dag.
Imorgon skall vi försöka ta oss upp tidigt för att dra till gymmet och svettas bort allt fett vi fått i oss idag. Sedan är det ju fars-dag också, men vad skall man ge pappsen? Blommor är ju fint, och ett litet kort. Eller skall man slå på stort? Det är ju trots allt bara farsdag... Hmmm
Nu ska jag lyssna vidare på Beccs när hon sjunger opera.. bästa hahaha!!!!
 
 

Open back

2012-11-10 | 17:29:00

Nu drar vi ut till Lane en stund och firar bästa Lina, sedan skall vi hem och mysa till film. Hörs då! Pussen


ännu en slängkyss

2012-11-10 | 15:44:02
God förmiddag hörni!
Vad har ni haft för er denna mulna lördag? Själv vaknade jag upp hos Malin bredvid min bästa, stack hem och åt frukost, solade och hann med en sväng på torp. Fick köpt mig två superfina toppar, ett par shorts inför vår sommar på Rhodos och en tjocktröja. Gött! Skulle helst vilja byta ut hela min garderob just nu, är så trött på skiten! Tänk hur härligt det skall bli när man flyttar hemifrån och har alla garderober helt för sig själv, då jävlar ska jag ha en massa kläder!
 
Nu sitter jag nyduschad i Beccas säng och småpluggar lite, om en stund skall vi bege oss ut till Lane för att fira vår tredje halva (kan man säga så?) Lina som fyller 18 nästa vecka. wihoo
 

Kisskiss

2012-11-09 | 22:43:44

Idag körde jag och Becca spinning på sportlife, sjukt jobbigt, men Fasiken vad skönt det är endå! Gör så ont i ben och rumpa att det nästan kittlas samtidigt.. Lär inte kunna gå imorgon i alla fall.
Nu ikväll har vi samlats alla brudar hemma hos Malin och lagat min goda fylld zucchini och myst med grönsaker och dipp. Toppenkväll med andra ord. Nu skall vi snart lägga oss och sova, då jag måste upp tidigt imorgon och plugga. Kyss


Instagram

2012-11-09 | 15:32:32


jeans

2012-11-09 | 13:34:02
Nu sitter jag hemma och mår piss. Huvudet bara snurrar och ögonen vill inte kolla rakt känns det som... hoppas inte ett migränanfall är på ingång...
Skall snart börja packa ihop mig och dra ner till becca för några timmars plugg. Men först, en smoothie rik på c-vitaminer så jag inte ramlar ihop på vägen ner.
Vi hörs om en stund
 

tankar om träning

2012-11-09 | 13:09:15
Jag och Becca har under den senaste tiden pratat mycket om träning och kost, och båda har bestämt sig för att köra all in på att bli fit inför sommaren.
Dock kommer jag förmodligen inte köra på samma sätt som Becca, hon är väldigt målinriktad och lär köra all in. Med diet och allt som hör till. Sååå duktigt!
Jag tror dock att jag kommer satsa mest på träningen och mindre på kosten. Jag älskar mat och gottor alldeles för mycket för att ge upp det helt. Som en vän sa till mig, ät nyttigt innan och efter träningen, och ät det du känner för där emellan. Och det skall jag fan köra på! Tänker dock försöka bättra mig och skippa onödiga saker som potiatis, vitt bröd och pasta.
Vårt mål är att gå ner de onödiga kilona våra kroppar lagt på sig, och förhoppningsvis når vi det målet runt jul. Så nu kör vi all in!

Vego-köttfärssås och zucchinispagetti

2012-11-09 | 12:37:00

Du behöver:

1 stor gul lök

1 förpackning krossade tomater

1 burk champinjoner

ca 400 g köttfärs eller cornfärs 

2 msk tomatpuré

ca 2-3 dl vispgrädde

salt och peppar

 

Så här gör du:

Hacka löken i små bitar och fräs den i smör tills den fått en fin färg, därefter blandar du ner champinjonerna och steker dem tills även de fått fin färg. Blanda sedan i färsen och krydda med salt och peppar. Häll sedan i de krossade tomaterna och blanda i tomatpurén, låt det koka upp. Blanda sedan ut såsen med vispgrädde och låt puttra i någon minut. Sedan är det klart för servering, går supersnabbt och är såå gott!

Om man vill ha ett nyttigare alternativ på pasta, kan man som Linn skrivit, riva zucchinistrimlor och steka i olivolja. Supergott det med!

 

 


Swag

2012-11-08 | 22:55:40

Haft en helt galet mysig dag hemma idag, och på kvällen bestämde jag mig för att pröva på spinning för första gången i mitt liv. Svettades som en gris, och var rödare än en tomat i ansiktet när passet var över, supergött! Skall absolut fortsätta gå på sådana pass, känns som att det verkligen förbättrar ens kondition, och träningen blir så mycket roligare när man varierar sig. Nu ska jag sova i min stora dubbelsäng, natti


reused1001

2012-11-07 | 14:53:19
Bra skit: reused1001

Svar på tal

2012-11-07 | 14:30:43
Ärlige Göran Om: Vernis
Fake nagellack? För så ser inte ett vanligt Dior nagellack ut!!!!
Svar:
Haha jag har inte den blekaste?! Vem bryr sig om märket är äkta eller inte egentligen? Bara en fin färg tyckte jag :)
 
theresa Om:
sorry men det där är INTE hälsosamt... visst man kan vara naturligt smal men att döma av deras kroppar tränar dom mycket mer än dom äter, eller vad tycker du?
Svar:
Visst är de smala, men jag tycker den slags kropp tjejerna på bilderna har är dödligt snygg! Så skulle jag vilja se ut och jag fick bestämma :) Är inte så mycket för att man ser musklerna på tjejer (visst är det sjukt snyggt på vissa, bara inte på mig), utan tycker det är snyggare när man är smal och slank/fit. Och från bilder går det inte att avgöra om de lever hälsosamt eller inte, men det är mycket möjligt det du påstår! :) Är inte så insatt i kost och träning tyvärr
 
Anonym Om:
Har du börjat med ditt körkort?
Svar:
Haha nej tyvärr har jag inte det! :( Är superrädd för att köra bil, finns typ inget läskigare. Drömmer mardrömmar om att jag kör utan att veta hur man gör, krockar, blir instängd osv. Kan bero på att jag är klaustrofobisk också, avskyr små utrymmen.
Men har i alla fall ÄNTLIGEN tagit tummen ur röven och bokat handledarkursen haha (woop woop), så snart är jag förhoppningsvis igång med övningskörandet, teorin och allt som hör till!
 
En bild på mig och Alice från när vi var i Scottland med klassen

Världsgo dag

2012-11-06 | 23:01:01

Som rubriken lyder, med min fruga. Efter skolan solade jag lite snabbt, och sedan stack vi till Sportlife och tränade några timmar. Efter det drog vi hem och lagade oss den godaste tacon ever!! Utan bröd, så istället rullade vi ihop blandningen i salladsblad, och det var SÅÅÅ gott! Sedan har vi bara myst och nu ska vi sova. Så vi hörs imorgon My darlings, natti


I sommar är det här jag.

2012-11-06 | 12:44:47

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3585687/images/2012/pic_5098f826e087c3253a101835.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3585687/images/2012/pic_5098f8269606ee4b755dfe05.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3585687/images/2012/pic_5098f828e087c324f3cc4cd4.jpg" class="image">


Yoggifrulle

2012-11-06 | 11:30:43

Fy vilken dålig morgon jag haft! Längtar ihjäl mig tills jag slutar så jag får sola och träna bort min ilska med bäste Beccs! Vi hörs senare


Bild

2012-11-06 | 09:53:54

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3585687/images/2012/pic_5098cf339606ee4ff8c5fabf.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3585687/images/2012/pic_5098cf36ddf2b371bc000079.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3585687/images/2012/pic_5098cf379606ee4fd78e15c7.jpg" class="image">


Måndag

2012-11-05 | 23:13:20

Godkväll Hörni. Gud vad duktiga vi har varit idag, pluggat, tränat boxning (som förövrigt var helt galet jobbigt), bastat med ansiktsmask och hårinpackning, och nu sitter vi och kvällsfikar på smoothie och mackor framför levande ljus.
Imorgon skall vi föröka hinna med ett pass efter skolan också, men kan hända att jag får skippa det då jag har andra planer. Nyttiga livet börjar snarast också. Skall på riktigt ha kroppen på bilden nedan, snyggaste jag sett!!!! Godnatt


hard core

2012-11-05 | 17:29:10
Yepp, såhär snygg och uttråkad är jag nu.
HATAR att plugga, skolan är så inte min grej. Vill börja jobba NU, hjälpa människor, vara aktiv och glad. Inte sitta bänkad framför en dator eller en skolbänk med högar av plugg och massa krav och deadlines...
Om en stund skall jag och Becca hoppa på bussen upp till mig, sedan direkt ner till Friskis för ett boxpass. Idag fyllde jag nämligen på mitt proteinpulver-förråd, så nu ska jag kötta! (och gå ner de där förbaskade kilona jag gått upp de senaste månaderna) HARD CORE
Hörs sen darlings

Volang

2012-11-05 | 11:38:00

God morgon!

Filmen igår var superbra, över förväntan! Älskar när det blir så! Man blir så glad och exalterad efteråt.

Efter bion drog i alla fall jag och becca hem till henne och pratade heeela natten. Mysigaste på länge! Älskar att man kan komma så nära sina vänner, på riktigt, de vet ALLT om mig. Och det känns så bra att kunna prata om vad man vill, gråta, skratta och ah! Världens bästa vänner har jag, no doubt!

Idag står råplugg, solning och träning på schemat. Måste verkligen komma igång nu.

Hörs senare homies ;)

Tröja - Beccas, Jeans - Bikbok (också Beccas)


tagen

2012-11-04 | 18:24:16
Hej gosar!
Sitter hemma hos min andra halva och väntar på mat. Ikväll skall vi möta upp lite goa tjejer och kika Taken 2 på bio, ska bli såå kul! Den första taken är nämligen en av mina favoritfilmer!
Igår jobbade jag och sedan impulsdrog jag in till stan och mötte Becca för lite fest. Vi drog förbi krogen, men ångrade oss genast när vi såg hur lite folk det var där. Så vi gjorde som alltid - drog till donken och köpte mat! Efter det gick jag vidare till en fest uppe vid ramneröd och festade inpå natten med massa underbara pojkar! Rolig kväll!
Nu ska vi mysa, så vi hörs mer sen. Puss

skyfall

2012-11-03 | 00:50:10
Godkväll/natt mina små!
Haft den mysigaste och trevligaste kvällen på länge! Pappa hade ordnat en liten "överraskning" för mig och Ebba, då vi sällan umgås bara vi tre. Så kvällen började hemma med lite tilltugg och några öl, sedan mötte vi upp några vänner till familjen (roligaste paret jag känner; Nettan och Peter) och drog och käkade på Mortens inne i Uddevalla. Där blev det några fler öl och mycket skratt, och efter några timmar där drog vi vidare till bion för att kika den nya James Bond-filmen Skyfall. Jag tyckte den var riktigt bra, fast de drog ut rätt mycket på handligen! Och höll på att kissa på mig under filmen... Kan ha berott på all öl jag drack under kvällen, eller också för att filmen var så sjukt lång.
Nu är jag i alla fall hemma och skall göra mig iordning för sängen. Imorgon skall jag jobba, så det skall bli skoj. Efter det blir det förmodligen utgång med mina kära vänner (som någon hade frågat om i "shoot me"-inlägget)
Godnatt på er alla rara!

Vernis

2012-11-02 | 15:19:44


shoot me

2012-11-02 | 13:57:26
Vet inte riktigt vart jag skall ta vägen. Skrattar åt mig själv så klumpig jag är. Såklart har jag bifogat fel dokument i mailen, så min uppsats är fast i skolans dator medan jag sitter här hemma med mallen till arbetet... Well, bara att skriva om hela skiten antar jag? Hahah fan vad jag hatar mig själv ibland
Föresten, är det någonting ni vill se mer utav i bloggen? Känns som att jag bara skriver slarviga inlägg nowadays

here we go

2012-11-02 | 12:54:31
Shit, tog ca 1 timme i duschen för att få bort all färg ur håret. Och strävt och äckligt blev det, då jag blev tvungen att använda shampoo...
Nu har jag lagt i en fet hårinpackning och ansiktsmasken är på. Redo för några timmars plugg dvs. Fy fasen vad tråkigt...
Hörs snart igen!

I världens skönaste säng

2012-11-02 | 11:21:04

Första dagen på hela lovet som jag sovit ut! Så himla skönt! Dock upptäckte jag nu att mina kuddar är helt rosa efter håret... Inte så smart kanske.
Nu ska jag ta mig en lång dusch för att vakna till liv, sedan blir det några timmars plugg. Puss och godmorgon mina änglar


sepia

2012-11-01 | 23:42:10
Polo - Gina Tricot, Skor - Skopunkten

choies

2012-11-01 | 23:29:14
Dog lite idag när jag satt och kikade på några shoppingsidor. Hur heta är inte dessa skor?! Frågan är om jag skall investera i ett par? Får suga på den karamellen veckan ut i alla fall.. Åh mums
Båda är från choies

kvällssnygg med rött babyhår

2012-11-01 | 23:25:51
Jag är verkligen urkass på att blogga just nu. och det ber jag tusen gånger om ursäkt för.
Idag har jag jag myst hemma med pappa och katterna. Vi har kikat film och ätit mat. Är på rätt dåligt humör och mått dåligt nu på kvällen, undrar om inte någon jobbig sjukdom håller på att bryta ut? Har gått upp flera kilo i vikt också märkte jag nu. Hatar sånt! Vet att jag inte är tjock alls!! Men när man själv märker av att kroppen påverkas negativt av ens lata liv (jag har inte tränat på år och dagar). Och just nu väger jag mer än jag någonsin gjort tidigare.... Usch.
Måste börja ta tag i min vardag och träna igen, man mår så sjukt mycket bättre av det! Sedan bör jag nog lugna mig med festandet också.. Haha, har blivit varje helg nu, och förr var jag knappt ute en gång i månaden. Illa
Sorry för min lilla dagbok här, nu ska jag sova. Puss

halloween at mortens

2012-11-01 | 17:10:06
God eftermiddag alla goa och glada. Kvällen igår var GRYM! Hade sjukt kul, som vanligt med mina underbara vänner och sjukt vad mycket folk det var ute!!
Som ni ser (hoppas jag... en del tog fel och trodde jag var pippi? eller en tomat?..) var jag lilla My i mumintrollen, och becca var batgirl. Tycker vi var rätt grymma! Allt blir så mycket roligare när folk går in för saker!
Idag har vi bara bakismyst. Ätit pizza, kikat film, solat, ätit mer mat osv.
Bästa verkligen. Löve my friends

RSS 2.0