Vego-köttfärssås och zucchinispagetti
2012-11-09 | 12:37:00
Du behöver:
1 stor gul lök
1 förpackning krossade tomater
1 burk champinjoner
ca 400 g köttfärs eller cornfärs
2 msk tomatpuré
ca 2-3 dl vispgrädde
salt och peppar
Så här gör du:
Hacka löken i små bitar och fräs den i smör tills den fått en fin färg, därefter blandar du ner champinjonerna och steker dem tills även de fått fin färg. Blanda sedan i färsen och krydda med salt och peppar. Häll sedan i de krossade tomaterna och blanda i tomatpurén, låt det koka upp. Blanda sedan ut såsen med vispgrädde och låt puttra i någon minut. Sedan är det klart för servering, går supersnabbt och är såå gott!
Om man vill ha ett nyttigare alternativ på pasta, kan man som Linn skrivit, riva zucchinistrimlor och steka i olivolja. Supergott det med!
Kommentarer
Trackback