Perfektion

2014-11-27 | 23:32:27

Kolla bara SJP:s kropp. Pure perfection!

Byebye bitch.

2014-11-27 | 00:01:52



Snuvig

2014-11-26 | 20:29:00
 
Ännu en halvdan mobilbild. Men ni får helt enkelt stå ut
 
Då har man åkt på världsförkylning, halsont och feber. Tack för den... Ligger därför hemma i min ensamhet och kurerar mig under lager av filtar med lite leftovers och gossip girl. Mysigt om man bortser från att jag är sjuk.
Även hunnit måla om lite möbler. Snart är allt klart, längtar!

Matcha

2014-11-26 | 13:28:29

Kom förbi några säljare på jobbet som såg att jag var förkyld och hängig och gav mig ett prov på denna nya "supernyttiga" produkt. Ett japanskt te med mycket antioxidanter som tydligen skall dra min energi upp i taket. Någon av er som testat? 
Ser lite skumt ut med grön dricka, men varför inte testa om det nu skall vara så mirakulöst bra och hälsosamt?! 

Spotify

2014-11-26 | 10:04:35
http://open.spotify.com/user/klaramiller/playlist/25Zlimb2TNpRAifGsMR7kK

Om ni känner för att lyssna på väldigt blandad musik en dag som denna. 



Beige

2014-11-25 | 23:45:01


Här får ni dagens outfit i en väldigt dålig bildkvalitét. Måste skaffa mig en ny telefon, men lite jobbigt när man är bunden till abbonemanget i ett år till. 

Ikväll har jag haft finbesök över på middag, och mina gäster gick precis hem. Är så trött nu att mina ögon gnisslar när jag blinkar... Illa haha.
Hörs mer imorgon kära vänner. Puss och godnatt

frulle

2014-11-25 | 11:02:01
Vilken brakfrulle vi drog i oss i morse. Skall verkligen försöka lära mig att äta frukost oftare. Har alltid varit dålig på det och går hellre hungrig, men nu skall det bli ändring hörni!
Godmorgon på er och hoppas ni har en bra dag
 

yollibox

2014-11-24 | 23:14:35
Mycket matbilder nu. Får börja fota annat till er. Men måste bara säga hur goda dessa glassar är. Dock är de inte så nyttiga som jag trodde... och ja, jag ska försöka bli nyttig nu igen. Har tillochmed bakat eget NYTTIGT knäckebröd idag. Hello future housewife!
 

dinner for two

2014-11-24 | 23:10:49
 
Romantic dinner for two. Eller det kan vi låtsas i alla fall, tur jag har min Freja i stunder som dessa. Håller på att åka på en rejäl förkylning känner jag. Så idag efter jobbet drog vi hem till mig och lagade världsmiddag och sedan har vi bara legat nergrävda i min soffa hela kvällen och kikat film. 
På torsdag kommer min papi hem (!!), så kan bli lite glest med uppdatering här, då jag vill hänga med familjen under de få dagar de är hemma. Men senare i veckan skall ni i alla fall få se bilder på lägenheten som snart är klar!

-

2014-11-18 | 22:42:24

“I want a clingy partner. Someone who would spam my inbox with “where are you’s” and “are you okay’s” whenever I forget to message him. Someone who easily gets jealous with all the boys I talk to and hang out with. Someone who would give me curfews because he doesn’t want me to be out late at night. Someone who would beg me to stay when I threaten to leave. Someone who would run after me when I start to walk away. Someone who is willing to do things for me without me telling him to just because he wants me to be happy. Someone who would tell me how much he loves me and how much he is willing to give up and do for me every time I feel like letting go. Someone who has more faith in me than anybody else. Someone who won’t ever give up on me even if I am close to doing so.”


Faboulus

2014-11-18 | 22:41:08



Naninani

2014-11-17 | 22:58:02

Harregud. Jag måste sola. Aldrig varit såhär blek i hela mitt liv haha. Skulle sminka mig imorse, tog min ljusaste foundation men den var alldeles för mörk. Så då är det fan illa.... 

Nu är jag så trött. Så nattinatti på er

Men ja

2014-11-17 | 22:54:44



Lina 20 år

2014-11-17 | 22:44:46

Snodde bilderna från Anna  

Idag fyller världens bästa Lina 20 år. Vi för-firade henne lite med käk på
Harrys ikväll med brudarna (storfirandet sker till helgen). 
Är så glad att jag har dig i mitt liv hjärtat,  alla borde ha en vän som dig. Jag älskar dig så mycket. GRATTIS GRATTIS GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA VÄN 

Lgh

2014-11-14 | 23:41:56
Om ni är nyfikna på lägenheten... 
Här har ni en liten sneak peak. Tapeten är äntligen klar i alla rum, så nu återstår bara badrummet och en ny spis till köket. Sen skall allt vara intakt. Flytten blir alltså nästa vecka, om jag orkar vänta dvs... Kan man överleva utan toalett?...

Invigning av harmonix

2014-11-13 | 22:41:48
Haft fullt upp hela dagen på invigningen av nya butiken, så har inte hunnit ta några kort. Det kom en hel del folk, vilket är riktigt roligt! Lång kö till omklädningsrummen och en massa Stim i butiken  Hoppas det håller i sig nu bara. Hade varit roligt om stan kan börja bli lite levande igen, så kom och köp kära vänner! 
Måste tacka alla för de fina blommorna vi fick också. Kärlek


Bricks and stars

2014-11-12 | 23:16:42
 
Ligger i sängen i försök att somna, men som vanligt är det omöjligt. Vrider och vänder mig hela tiden... så får väl ligga här några timmar till och filosofera. Var förbi lägenheten förut också. De har äntligen fått upp tapeterna i vardagsrummet. Men ännu är sovrummet, hallen och toaletten kaos. Så det blir förhoppningsvis till helgen som jag kan flytta in i min lilla lya.
 
Imorgon är det ÄNTLIGEN öppning för Harmonix. Så nu tycker jag att ni alla skall pallra er ner till stan vid 18.00 då portarna öppnar! Vi har öppet hela kvällen, så jag hoppas att det blir många som kikar in under kvällstimmarna och säger hej och tar en muffins, och handlar såklart! Puss på er

Bästa som finns

2014-11-11 | 23:30:36



good morning lovies

2014-11-11 | 08:00:00
Godmorgon kära ni.
Idag är det tisdag, och verkar som det blir min sista dag på biltema. I och med att jag fick ett nytt jobb fick jag nämligen säga upp mig för några veckor sedan. Blandade känslor kring detta då Biltema har varit den bästa arbetsplats jag haft och som ett andra hem för mig. Haft så roligt under min tid där, men som alla så måste jag utvecklas som person och skaffa mig nya erfarenheter. Skall bli riktigt roligt med nytt jobb, och jag tvekar inte en sekund på att jag kommer trivas som fisken i vattnet där. 
Hoppas ni alla får en trevligt dag, så hörs vi senare.
 

ni vet vilka ni är

2014-11-10 | 23:09:00
Har inte bild på alla, så känn er inte utanför om ni inte är med i kollaget.
 
Såg nyss en film som fick mig att tänka på hur mycket ens familj betyder. Och då menar jag inte bara den blodrelaterade familjen, utan familjen man skapat sig under åren. Med släktingar, vänner och bekanta. 
Jag har haft så fullt upp de senaste månaderna med jobb, plugg, lägenhet och allt vad det hör till, så jag har isolerat mig från praktiskt taget alla. Och aj vad det känns just nu. Känns som att alla mina nära glider ifrån mig mer och mer varje dag. Jag har verkligen varit egoistisk, och det är inte jag. Inte den jag vill vara.
Känner inte att jag har samma gemenskap eller närhet runt mig som jag haft tidigare, och tyvärr är det jag själv som orsakat det. Så det skall bli mitt nyårslöfte. Att uppskatta mina vänner och familj, för det är trots allt dem man behöver. Ingenting är viktigare!
Älskar min familj så otroligt mycket, och tänker speciellt varje dag på min lillasyster Nici som jag missar så mycket av. Hon växer så mycket mellan varje gång jag ser henne och det gör så ont att inte få vara med henne under varje sekund av hennes uppväxt. Och mina bästa vänner, finns inte ord för hur mycket de betyder för mig, men jag har verkligen varit sämst på att ta tid för dem nu, och det resulterar självklart i att man glider ifrån varandra. Ni är min familj, och ni vet vilka ni är, och jag vill bara säga att jag älskar er alla så mycket.
 
Långt personligt inlägg med massa text. Men ibland behöver man skriva av sig...

svar på tal

2014-11-09 | 23:53:02
Har verkligen varit sämst på att blogga det senaste, och även väldigt dålig på att svara på kommentarer. Så här får ni några av de senaste, väldigt mycket försenat...
 
Saga Om:
Vad brukar du få ut i månaden? :) gillar din blogg!
Svar: Det är väldigt olika beroende på hur mycket jag jobbar. Finns månader jag får ut 1000 kr och månader jag får ut 20000 kr. Tack så mycket! :)
 
Lovisa Om:
Vart är tröjan från?? För de är väll en svart tight polo?
Svar: Tröjan är från Madelene Billmans kollektion för Rut and circle. Ja, precis det är det! :)
 
Anonym Om:
Vart ska du flytta i uddevalla?
Svar: Jag skall flytta in i en tvåa på söder. Längtar såååå mycket!
 
Anonym Om:
Har du provat sushi på det nya stället? Mycket godare :)
Svar: Nej har tyvärr inte gjort det ännu, men skall absolut testa. Hört en massa bra om dem och deras californiarolls!
 
manda Om:
Ska du på någon Halloween-fest i år? Vad ska du klä ut dig till?
Svar: Lite sent att svara på denna fråga kanske.. Men ja, jag drog ut och var utklädd till ängel. Dock tog jag inga kort den kvällen, så har tyvärr inga bilder på min utklädnad :(
 
Hanna Om:
vart har du fått jobb? :)
Svar: Jag har fått jobb i en klädbutik som heter Harmonix. De har även en butik i Vänersborg, men öppnar nu en större i Uddevalla på torsdag. Så då får ni gärna komma och kika, samt mumsa i er lite cupcakes och mingla med mig!
 
Anonym Om:
Stellas Lekland?
Svar: Nej, det är en nyöppnad klädbutik i stan :)

drömmer mig tillbaka

2014-11-09 | 23:38:46
 
 

fathersday

2014-11-09 | 23:13:47
Ovan ser ni världens finaste människa. Ser upp till min dady så sjukt mycket, och det är riktigt tråkigt att jag inte får pussa och krama på min pappa på fars dag då han är hemma i Abu Dhabi. Men om några veckor kommer han hem till sverige och då skall jag spendera så mycket tid jag bara kan med honom. Wiie längtar.
 
Även fast jag är vuxen nu och står på egna ben, så är det riktigt jobbigt att inte ha sin pappa nära. Förr, när man var liten, kunde man bara krypa upp i hans knä när man kände för det, men nu bor han på andra sidan jordklotet och det är alldeles för långt borta. Får en klump i halsen varje gång jag hör hans röst bara för att jag vet att avståndet är så stort mellan oss. Saknar dig så mycket att det gör ont, och älskar dig mer än man kan beskriva med ord. Hoppas du blir uppvaktad och lite extra bortskämd idag.
 
Dad, you're someone to look up to, no matter how tall i've grown 

Oh but that sweather though

2014-11-08 | 23:39:51

Ångrar så att jag inte köpte denna tröja. Så himla perfekt. 

Less is more

2014-11-08 | 23:27:26

Hittade dessa bilder på en Blogg jag kikade in på förut. Blev tvungen att kopiera. 

Vill äga allt på bilderna ovan. Ibland är verkligen enkelt snyggast. Mörka toner och grått gör sig så fint på vintern. Så om ni letar efter en perfekt basgarderob inför vintern, kika på kollagen ovan!

Ja tack

2014-11-08 | 11:19:03

Outfiten längst upp och örhängena på bilden under. Ja tack! 

Fredagsmys

2014-11-08 | 10:06:14

Igår bjöds det på finmiddag hemma hos min bror och hans flickvän. Riktigt mysigt! 
Innan det var jag på kassakurs på mitt nya jobb. Äntligen börjar vi komma igång inför öppningen på torsdag! (Men mer om det i ett annat inlägg) 
Har även börjat måla om lite i min nya lägenhet. Kan det bli klart snart haha? Vill flytta NU. 

Be someone who makes you happy

2014-11-06 | 23:52:03



Pussycat

2014-11-06 | 23:29:00
Tror inte jag berättat, men här ser ni i alla fall vår nya lilla kompis. Världens mysigaste och sötaste kattunge. Är inget stort fan av katter, då de oftast avskyr mig... Men denna lilla rackaren drogs till mig direkt och har suttit som ett plåster runt min hals i flera dagar. Synd att jag måste lämna henne nu när jag flyttar bara, men å andra sidan är det en bra anledning till att komma hem och hälsa på hos mamma ofta.



Perfektion

2014-11-06 | 10:34:28



Det är mycket nu

2014-11-04 | 23:59:45

Har så mycket på gång just nu. Fick nycklarna till lägenheten igår, men det är fortfarande massor att fixa innan jag kan börja flytta in. Nytt jobb har jag också, börjar nästa vecka. Så det skall bli riktigt roligt! Jobbar fortfarande 6 dagar i veckan, så vet inte riktigt hur jag skall hinna flytta haha.. Men det löser sig nog. 
Så fort jag får lite tid över kikar jag in här, vilket betyder att jag har väldigt lite tid just nu haha. But be patient, snart är jag tillbaka som vanligt

RSS 2.0