Dagens och min lunch

2013-04-30 | 12:20:00

Hann inte fixa mig en riktig lunch idag då jag istället prioriterade gymmet. Så det fick bli en halv kesoburk, banan och en proteinshake. Idag smakade shaken gott för en gångs skull (tidigare har den smakar urk vilket resulterat i kvälningar varje gång jag druckit den), kanske är för att jag undvikt godis och äntligen har jag fått äta/dricka någonting med chokladsmak ifs?

Borde egentligen finnas en shake med saltlaktrissmak. Hur gott??!?! Hade lätt köpt den i så fall.

 

Nu blir det plugg


Morgonträning

2013-04-30 | 10:16:31

Lång sovmorgon idag, och eftersom jag var så duktig och nästan skrev klart psykologin igår unnar jag mig lite gym innan skolan.
Blir mage och lite löpning idag, mer hinner jag inte. Hörs mer sen
(Bild på min otränade mage)


Fat girl incoming

2013-04-29 | 20:50:08

Vet ni vad min mamma sa till mig idag? Jo att jag har blivit lat och borde börja träna, annars kommer jag bli tjock... Jo tack, nu MÅSTE jag ju börja träna... När till och med mamma klagar på mig!
Så efter middagen drog jag på mig träningskläderna och stack ner till Friskis. Kört ben i en timme och svettats lite på bandet, känns gött. Kanske dags att börja dra hit lite oftare.. Imorgon bitti möjligen? Ah vi får se. Nu blir det hem och käka selleri medan jag fortsätter plugget


TOTALLY INLOVE WITH THIS GUY

2013-04-28 | 21:33:20
På riktigt, sitter fan och gråter så bra han är. Bästa jag sett. Någonsin. MUST SE HIM LIVE
(have i mentioned that i've dreamt about him like 5 nights in a row?) - obsessed
 

Söndag

2013-04-28 | 14:03:40

Hej kompisar! Vaknade tidigt idag och övningskörde bort till Ljungskile ridklubb för att kika när min syster tävlade på vår häst. Duktig var hon hihi. Sedan hängde vi kvar och grejade lite i stallet fram till 12 då jag blev inringd på jobbet. Så nu sitter jag här på lunchen o softar. Slutar ganska tidigt så ikväll blir det hem och plugga

Nu vet ni det. Pöss


Pics from spain

2013-04-27 | 23:42:32

Detta var nästan det enda jag fotade nere i Spanien. Har blivit så kass på att ta bilder, och det är verkligen någonting jag måste bli bättre på. Så himla kul att kunna kolla tillbaka och minnas! Men resan var som sagt riktigt mysig och vi hade bra väder vilket var skönt! Synd att jag inte kan ett ord spanska bara... Hade varit lite lättare att gilla landet då antar jag.

Nu ligger jag i sängen med växtvärk i mitt högra smalben (jobbigaste ever haha!!) och hoppas på att somna snart. Hörs mer imorgon


Gojidrycken

2013-04-27 | 16:23:41

Fett nice dryck! Sitter nu hemma hos pappa och tjillar nu. Strax dax för plugg. Hur spenderar ni er lördag?


Some pics from the other day

2013-04-26 | 23:38:25

Om jag får tag på de "riktiga bilderna" och de är snygga så lär de hamna här, annars får ni nöja er. Pussis


23.16

2013-04-26 | 23:24:41

Hej gosar. Antar att alla är ute och super skalle denna helg? Jag tar det dock lugnt och tjillar i lane med beccan o lina. Soft soft.
Idag har jag jobbat och sedan kikat greys, bäste serien verkligen. Dock får jag lämna den åt sidan i helgen och fokusera på plugget. Fun huh?


Inte långt kvar nu

2013-04-26 | 09:17:12

Woop woop. Hämtat ut balbiljetterna nu, inte långt kvar och nu börjar man änna tagga! Dock fick jag idag veta att vi fått en drös nya uppgifter som skall vara klara inom en kort tid. Hela 11 arbeten kvar med andra ord (ta mitt liv typ). Blir råååplugg de närmsta kommande veckorna


dagens look

2013-04-25 | 20:36:12
Tjenis penis alla! Försökte blogga imorse från mobilen, men verkar som att mitt internet är slut. I vilket fall har jag varit modell för Malin och Mikaela idag för deras slutproduktion. Vart där sedan 10 i morse och kom hem precis nu.. Lång dag med andra ord. Bjussar på några snygga cambilder, så skall jag uppdatera er mer fler från dagen när jag fått tag på dem! Pusss
Haha och såhär ser mitt hår ut när jag försökt borsta ur det... svintobrud!
Nu blir det en fet dusch med mängder av inpackning. Peace

svar på tal

2013-04-25 | 20:31:38
Hanna Om: Boardar
Vad ska du göra i Spanien? Åker du helt själv?
Svar:
Jag var i spanien för att hälsa på en kompeeez. Ja jag åkte helt själv :) Men var som sagt inte nere där själv. Kram

Boardar

2013-04-20 | 11:17:54

Nu skall vi börja boarda planet. Avskyr att flyga, och inte på grund av själva flygningen.. Utan de små utrymmena och att man måste sitta still.
Lär vara framme vid 4 i alla fall, vilket blir skönt.
Ha en trevlig helg alla, så uppdaterar jag om/när jag har wifi!
(Läskas med lite utomlandsbilder)


Inte långt kvar

2013-04-19 | 22:50:58

Undrar om jag kommer kunna sova någonting inatt.. Andra gången jag flyger dit helt själv, men endå så är det lite skrämmande. Nu tycker jag att alla skall hålla tummarna för bra väder så att jag får mig lite fräknar på näsan!
Hörs säkert innan jag lyfter imorgon. Natti


Flowerpower

2013-04-19 | 11:58:00

Sämsta kvaliteten, men har tyvärr inte tid att ställa upp mitt stativ och ta en ordentlig bild idag. Får bli nästa gång.

Skjorta - H&M rea (30 spänn, detni!!), Jeans - Dr.Denim


pompeii

2013-04-19 | 11:40:24
Godmorgon änglar!
Ledig idag, och om en stund skall jag dra mig ner till stan för att fixa lite ärenden på banken och bibloteket. Efter det bär det av till göteborg där jag skall intervjuas för mitt nya amerikanska pass. Det är tydligen helt nya regler nu, så hela prosessen är väldigt krånglig.
Vi får i alla fall hålla tummarna att jag får passet beviljat, annars blir det ingen usa-tripp för mig i sommar, och det hade varit riktigt surt!
Måste tipsa om min nya favvo låt, får mig på bästa humöret! Bastille – Pompeii

Drömgott

2013-04-19 | 10:04:39

Enkel middag för de som är lite lata efter en jobbdag. OstSchnitzel, wokgrönsaker och en drös kapris. Något av det bästa jag vet. Mumma!
Går på några minuter också

(Skulle publicerats igårkväll)


Perfekt!

2013-04-18 | 21:34:28

Har nog aldrig sett en sådan perfekt hårfärg. Naturligt är så vackert och snyggt!


svar på tal

2013-04-18 | 19:47:31
Anonym om svar på tal:
vad heter den bloggen som någon har gjort och skrivit skit om dig och din syrra? typ som uddevallagossip
Svar:
Verkar som att bloggen ligger nere eller liknande, men här är adressen: www.uddevallasgossipgirl.blogspot.se. Bryr mig inte så mycket över vad de skrev, och vet inte ens om det är om mig eller min syster?! Tycker bara det är roligt! Haha. Och om det nu är om oss är det de fulaste smeknamnen jag någonsin hört... hahaha skinny och skinny jr...

vår och sushi

2013-04-18 | 19:41:42
Hade en riktigt härlig dag häromdagen. Syrran och jag hade lite tid över och satte oss i solen nere i stan och käkade sushi. Såååå gott, tröttnar aldrig! Nya favoriten. Måste lära mig att göra hemmagjord sushi, hade varit riktigt awesome!
Strax kommer min fruga över för lite tjill. Hinner ju inte träffa mina polers imorgon då jag måste ner till göteborg, och på lördag bär det av till spanien.
Juste! Inte ätit socker eller godis sedan jag skrev det här heller, känner mig såååå duktig då jag är världens största godisråtta! wiho

Ben

2013-04-18 | 09:22:27

Haha solariet börjar ge lite färg. Mitt ben till vänster och mammas till höger


svar på tal

2013-04-17 | 17:08:44
Anonym Om:                 
            Hej! :) Eftersom du är ganska inne på träning, kost och sånt och har en så jääävulskt fin kropp, så tänkte jag fråga dig om tips för att komma i form, droppa lite i vikt, bli lite mer slimmad liksom! Jag hatar gym och hade gärna velat ha lite tips om typ hemmaövningar, hur långt kommer man på en bra och nyttig kost och powerwalks varannan dag? Har väldigt svårt att komma igång med träning och vill se resultat direkt, gör jag inte det så tröttnar jag. Vill komma ifrån det där och få ett mer peppat tänk! Hur tänker du för att stay motivated så att säga? :) Tack på förhand och tack för en sjukt bra blogg!!! :)
Svar:
Taack så mycket för de snälla orden! Jag kan tyvärr inte säga att jag är speciellt insatt i kost och hälsa. Tidigare har jag varit mer fokuserad på sånt, men nu när jag har mycket i skolan har det hämnat lite i bakgrunden.
Jag kan dock ge dig några amatörtips, men om du vill ha riktiga svar bör du fråga en certifierad hälsopedagog eller personlig tränare! :)
För att bli mer slimmad är det bra att träna mycket kondition, eller det är så jag gör i alla fall. Äter mindre portioner, få kolhydrater och tränar mycket! Hemmaövningar som funkar är allt från situps, utfall till yoga och pilates. Brukar finnas mycket bålövningar man kan göra hemma. Powerwalks är jättebra! Så fortsätt med det och promenera till ställen istället för att åka bil eller buss.
Jag är riktigt dålig på att hålla motivationen uppe tyvärr. Men det är bara att släpa sig själv till gymmet, och när man väl är där brukar det flyta på bra! Sedan blir man bara mer taggad ju mer tränad man blir!
Jag tror inte på att titta på en massa tumblr bilder på smala och tränade människor... Jag blir bara depp när jag ser sånt i alla fall. Hitta ett gym eller ett träningssätt som får dig att bli glad så kommer du hitta motivation i glädjen som träningen medför!
Säger ännu en gång att jag inte är insatt i detta, men ah, kämpa hårt så går det säkert galangt! :D
Kram på dig
 

on my wishlist

2013-04-17 | 16:57:00
Något som verkligen saknas i min garderob just nu är dessa två toppar. Just must have 'em! Kanske kan haffa dem när jag är i götet på fredag, hoppas hoppas de finns kvar i alla fall!
Det svarta linnet hittar ni HÄR, den vita blusen hittar ni HÄR
 
Skall försöka rota igenom min garderob snart också då några här har efterfrågat en "bloppis". Får se om jag finner någonting som kan intressera er! Puss

RHODOS BOKAT OCH KLART!

2013-04-17 | 16:45:47
ÅH SÅ GLAD JAG ÄR NU! Resa till Rhodos bokad i augusti. Kommer bli såå bra! Drar med syrran och mina bästa! Wihoooo can't whait!

Vill sno outfiten rakt av!

2013-04-17 | 11:06:49


Tegelröd

2013-04-17 | 11:01:28

Goodmorning lovebirds!
Idag har hela skolan temadag förutom oss treor som har obligatorisk "jobba-ikapp-dag". Fett ovärt när man kunde varit hemma och tagit det lugnt. Men men, får väl lyda o vara snäll!
Senare ska jag och syrran gå förbi resebyrån och kika på lite resor, båda är sjukt sugna på Rhodos så vi får väl se om jag kommer hem med en bokning. Hade varit soft!


Måndag

2013-04-15 | 17:31:15

Gud så skönt väder det är idag. Lagom varmt med endå molnigt. Känns som att våren börjar komma fram lite smått!
Har varit nere på stan och solat lite, måste bygga på brännan inför bal och student! Hell Yeah! Inte långt kvar nu


Your shit? I can take it.

2013-04-15 | 09:01:56


My best

2013-04-15 | 00:13:39

Sååå bra tjejer


så snygg att man dör lite

2013-04-14 | 21:06:50
Bild på Maxinne Björk

svar på tal

2013-04-14 | 20:55:47
Fick en fråga från en anonym om jag inte kan ha en bloppis här på bloggen. Och jo, det går väl att lösa. Men jag tänker inte bomba bloggen med en massa kläder om det bara är en som är intresserad. Så om det är fler kan ni ju höra av er, annars kan Anonym skriva till mig om det är ngt speciellt hon/han är intresserad av! :) Kramis

lol that's me

2013-04-14 | 20:47:00

Dör lite


Frulle och mellis

2013-04-14 | 15:50:27


funny cus it's true

2013-04-14 | 11:07:03
Haha så klockren! Har alltid blandat ihop alla dessa brudar då de ser exakt likadana ut!

Dreams come true

2013-04-14 | 00:40:52

Kan ni gissa min lycka när jag såg detta?!?! Jag må vara världens största fan till dessa brudar, och att de ska designa för bikbok och möjligen komma till Sverige är ju bara för sjukt!! Om de kommer MÅSTE jag träffa dem. Min högsta dröm, utan tvekan!
I Will buy everything!! Wiiiie happy girl

Ps. (Reminder till mig själv) imorgon startar jag ett lite nyttigare liv. No more crap food, candy or sugar. Ds (får se hur länge jag klarar mig...)


real steel

2013-04-13 | 11:48:56
Tjejerna var här igår och myste, vi kikade då en av de bästa filmerna jag sett! Real steel
Ni måste se den!

bibblanuppdate

2013-04-11 | 15:35:23
Hej på er!
Sämsta bloggen verkligen, men antar att det blir så när man har fullt upp med annat. Mitt mobilinternet har dött igen, så kommer inte kunna blogga från mobilen förens nästa månad - vilket suger balle!
Men får väl se det positivt och fösöka ta lite kort med min systemkamera istället då!
 
Nu sitter jag i alla fall nere på bibblan i stan och skriver klart min filosofi. Det är så mycket lättare att plugga när man inte är hemma, så här kommer jag nog spendera mycket tid de närmsta två månaderna.
Om en timma skall jag dra mig till torp för att leta bikini. Ska nämligen till Spanien nästa lördag, bara en snabbis, men endå! Lite färg lyckas jag nog få på tre dagar (kan man hoppas!)
 
Back to work. Vi hörs ikväll darlings

Varifrån är bikinin?

2013-04-10 | 23:07:21

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA hjälp mig, ni som vet, vart har Victoria köpt sin bikini? Dör bikinidöden typ. Perfekt och enkel!
Please help me


Flowery day

2013-04-10 | 22:29:55

Sån mysig dag verkligen. Vi har varit på botaniska trädgården och kikat på blommor och andars in en massa färskt syre. Såå skönt! Sedan var vi och tittade på en ekologisk utställning också, vilket var mycket intressant.
Nu på eftermiddagen har min bästie varit här och softat lite. Nice day!


Götlaborg

2013-04-10 | 13:31:29

Nu sitter vi på bussen hem från Göteborg där vi tjillat med klassen hela dagen. Kan ju ha den softaste veckan någonsin nu.
Hörs senare kompisar!


Bam

2013-04-09 | 12:45:55


Min drog

2013-04-08 | 22:44:46

Denna parfym har hängt med mig länge. Finns ingen godare doft!
För ett tag sedan försvann de stora flaskorna från försäljningen, vilket suger. Men så hittade jag en stor när jag var i England. Gissa hur glad jag var?! Wiie happy girl


Plugg in bed

2013-04-07 | 22:00:01

En inte så snygg snygging i sängen, pluggandes på lite psykologi. Eller lite är att underdriva... Farligt mycket psykologi, och jag vill verkligen ha bra på detta prov. Nu ber vi alla till Gud att jag scorear stort så blir alla nöjda och glada!
Puss natti


Drömhår

2013-04-07 | 14:53:57


Min lördag

2013-04-07 | 14:48:07

Sjukt skön lördag. Åkte ner till stan på förmiddagen för en snabb solning. Därefter mötte jag upp lina för lite plugg, duktiga tjejer!
När bibblan stängde satte vi oss i solen och åt sushi, såå gott var det verkligen.
På eftermiddagen softade jag med Becca och på kvällen drog vi hem till lina och hade mysigaste kvällen.
Har världens bästa vänner.


Keep going

2013-04-05 | 21:40:09

Helt sjukt att man glömmer bort att man har tatuering ibland. Är så glad att jag valde att ha den bak på armen, blir lika glad och överraskad varje gång jag ser den haha! Tror att jag hade tröttnat om jag hade sett den dag ut och dag in.

Nu känner jag mig dock redigt sugen på att göra fler tatueringar. Frågan är vad...


hur snygg?

2013-04-05 | 18:48:00
Bild Rebecca Simonsson

svar på tal

2013-04-05 | 18:13:10
Anonym Om: ~
Smal men otränad. varför skrivrr du hela tiden att du ska träna o ta tag i de. men inte gör det? :)
Svar:
Haha jaadu... Har tyvärr varken tid eller ork just nu när jag har så mycket i skolan. Sedan tycker jag att all hypad träning börjar gå till överdrift. Tidigare har jag tränat för att det är skönt och kul, men nu är det en sån jävla press på att man ska ha abs och vara fit.
Går lite emot strömmen och skiter i det helt enkelt. Vill egentligen träna, men inte så pass att jag får synliga muskler. Det är inget som tilltalar mig direkt, så jag gör det när jag känner för det helt enkelt.
 
Sedan har jag väl haft mina perioder när jag levt nere på gymmet och ätit "supernyttigt" osv. Men det är oftast dåliga perioder.. när jag inte varit nöjd med min kropp eller kännt mig otillräcklig. Nu kör jag lite impuls pass när jag har lust och det passar mig bra än så länge!
 
En bild från förra året när jag hängde en del på gymmet.

Drömrum

2013-04-05 | 01:08:38

Idag kan ha varit den slöaste dagen i världshistorien. Men sånna dagar behövs ibland!
Nötat igenom hela två säsonger av greys anatomy och ätit som ett djur. Imorgon blir det andra bullar. Ser fram emot en produktiv dag, ska hinna massa saker. Så nu blir det nanesängen.

Puss på er


True shit

2013-04-04 | 22:08:24


~

2013-04-04 | 12:08:52

Sovit länge idag. Så skönt. Nu sitter jag och kikar lite greys och tänkte ta någonting att äta. Suger att man är hungrig hela tiden...


Kvällsmat

2013-04-03 | 22:11:22

Efter att jag skickat in svenskan tog jag och mamma en promenad i kvällsmörkret. Sedan gjorde vi lite kvällsmat bestående av banan, jordgubbar och mjölk. Några oststavar till filmen också. Mys!


Thug life

2013-04-03 | 17:55:00

Haft en sån mysig dag. Vaknade vid 11 och drog ner på stan för en lååång fika i solen med mina bästa. Tror vi satt kvar till 3. Efter det solade jag en sväng och nu är jag hemma för att käka grillat kött. Mums!

Ikväll har jag lite plugg osv att bli klar med. Sedan tänkte jag ta en sen kvällspromenix och somna till greys. Love life


Godnatt

2013-04-03 | 01:51:00

AVLIDER av avundsjuka för Rebecca Simonssons ben och skor på denna bild. Kill-me-please


typ dör så bra

2013-04-03 | 01:18:26

arms

2013-04-03 | 01:09:59
Första dagen jag varit helt ledig detta lovet. Riktigt skönt, fast endå längtar jag tillbaka till jobbet lite. Dagarna går snabbare när man jobbar och vill att det ska bli maj och juni så snart som möjligt.
Vad har jag gjort på min lediga dag då? Fikat med mami i den härliga vårsolen, utfört lite ärenden på stan, promenerat i skogen och hängt med min bästa vän. Fin fint!
Imorgon måste jag lösa av lite plugg och sedan träffa mina tjejer. Hade planer på att dra upp till stockholm i veckan också, men biljettpriserna har dragit upp i taket... så får vänta med det ett tag. Kanske kan lura till mig lite jobb istället?
 
Gött sugen på att skaffa lägenhet nu i alla fall. Vet dock inte vart jag vill hamna... Stockholm, Uddevalla, Usa eller Abu Dabi kanske? Jobbigt med framtiden nu när man måste bestämma sig på riktigt. Man vill inte hetsa in i någonting samtidigt som man inte vill fastna och ta fel beslut.... Decisions decisions
 
Justin Timberlake – Mirrors

Paris

2013-04-02 | 17:13:35


Open your eyes

2013-04-02 | 13:20:03


thug life

2013-04-01 | 23:42:00
Usch så tråkig min blogg blivit. Kan jag inte bara få en dusch av inspo så jag kan blogga om något mer intressant?
Sista jobbdagen idag i alla fall (för denna helgen då), hoppas på att bli inringd i helgen igen då jag kan behöva pengarna...
Har under kvällen suttit bänkad framför youtube där jag kikat på hundratals intervjuer med Cara Delevingne (haha obsessed much?), sedan läste jag även att hon medverkat i en långfilm. Anna Karenina dvs, så kikade på denna också. Blev dock fett besviken när Cara endast var med i typ 2 sekunder och sade inte ett enda ord... Kul kul!
Nu sitter jag i min sköna säng och filosoferar om allt jag skall hinna med under morgondagen. Thug life allså!

Måndag morgon

2013-04-01 | 10:30:36

Godmorgon sötisar! Vaknade upp på golvet i min systers rum då Nico och Stoffe är här och hälsar på. Igår var det en jävla fest hos oss, älskar alla vänner till vår familj! Så underbara!
Min ena nagel gick av på mitten igår också... Ser sjukt fult ut. Får försöka fixa det imorgon.
Nu ska jag snart ta mig ur sängen och ner till köket för att umgås lite med de andra innan jobbet. Puss på er


RSS 2.0