never back down

2012-08-31 | 23:13:00
Nu är det dags för sängen efter en härligt softarkväll, kikade never back down, så jävla bra!!!! Älskar filmer med action, slagsmål och träning. Man blir så taggad och glad haha! Blir nästan småkär i tränaren i filmen också, och önskar att jag var lika grym som honom. Tänk att kunna slåss, att träna varje dag så hårt att man droppar av svett, pusha sig själv intill det sista osv. Drömmen typ!
Imorgon blir det jobb och sedan mys, men skall nog hinna slänga in något inlägg under dagen. Vi hörs!
 

bubblegum

2012-08-31 | 18:44:24
Mjukisdressen är förövrigt från Cubus om någon undrar.
 
Hej mysisar!
Som jag sa förut är jag absolut inte sugen på "fest" idag och har därför valt att ta en hemmakväll. Mjukisdressen är på, håret är uppsatt och grönsaker och dipp står på inköpslistan. Mina tjejer kommer kanske över lite senare och myser, men annars är det härligt att vara själv också. Känns skönt att få lite "egentid" innan en helg full med jobb.
Nu skall jag slå mig ner i soffan, puss

Fikastund

2012-08-31 | 12:44:30

Har superlång håltimma nu, så blir fika och film med klassen. Mys


mirrormirror

2012-08-31 | 09:51:00

Godmorgon!

Sista skoldagen för denna veckan, känns skönt. Idag vet jag inte riktigt hur planerna ser ut, förutom att jag skall träffa Anna då...

Är sugen på att träna och mysa hemma med någon bra film. Trodde jag skulle vara festsugen (som alltid inför helgerna) men icke, så får se hur jag löser det.

Nu måste jag rusa, så vi hörs senare

Kavaj - Gina Tricot, Linne - H&M Devided, Shorts - Gina Tricot, Skor - fake Dr.Martens från DinSko


notes on a sheet

2012-08-30 | 22:12:36
Godkväll!
Har fastnat lite framför datorn. Är jävligt sugen på att dra ifrån Uddevalla över någon helg, kanske Stockholm, Järvsö eller Helsingborg... hoppas på att något av det sker snart i alla fall. Skall försöka snacka lite med mina kontakter på respektive ställen och fråga om jag får komma över snarast.
Har lite problem med att bestämma kläder för morgondagen också, lär väll sluta i mjukis som vanligt. Fattar inte hur alla nya 1:or orkar gå supersnygga VARJE JÄVLA DAG förövrigt.
 
Imorgon skall jag träffa min gamla bästis från Orust över en öl, ska bli sååå mysigt! Var verkligen hundra år sedan vi sågs. Sedan består helgen av jobb på laxen.
Men nu skall jag få min skönhetssömn, puss natti!
Byxor - H&M, Tygväska - T-shirtstore, Jeansväst - Secondhand, Hoodie - H&M killavdelning (min brors), Mössa - Lindex

Rhodos del 2

2012-08-30 | 21:47:28

i'll be there in a heartbeat

2012-08-30 | 16:18:16
Tjenare hotties!
Nu har jag precis kommit hem från skolan och hoppat i myskläderna. Om en stund kommer min bästis Cornelia hit och softar lite, tänkte bjuda på Zuccini-saken. Så vi får hoppas att hon gillar den.
Hade min första matte C lektion idag också, dog lite. Förstod verkligen inte ett dugg, och vår lärare hade inte ens genomgång med oss. Saknar redan vår gamla... Får väll börja gå i mattestugan om jag skall klara av detta året. Men men, sånt får man offra!
Nu skall jag sätta igång med maten, vi hörs senare!

Perfekt kropp.

2012-08-30 | 15:07:11


fylld zuccini

2012-08-30 | 15:00:00
Det här behöver du:
2 medelstora zuccinis (squash)
2 gula lökar
100-150 g bacon
(smör eller margarin)
1 burk (ca 400g) tomater
1 msk vetemjöl
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
ca 2 dl riven ost
 
Så här gör man, superenkelt:
Sätt ugnen 200 grader. Skölj, men skala inte squashen. Dela den på längden och gröp ut fruktköttet med sked för att sedan hacka det. Pensla halvorna med olivolja, lägg dem på en ungnsplåt och sätt in dem i ugnen i 15-20 minuter så de blir mjuka.

Skala och hacka löken. Skär baconet i små strimlor. Fräs löken och köttet, eventuellt med lite fett, i en stekpanna. Lägg i den hackade squashen mot slutet. Häll av spadet på burktomaterna och hacka dem. Blanda ner tomaterna i röran och strö över mjölet. Rör om och låt det sedan stå och koka i 3-5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
 
Ta ut skalhalvorna ur ugnen, öka temperaturen till 225-250 grader. Fördela fyllningen i halvorna och strö över den rivna osten.

Gratinera i övre delen av ugnen tills ytan fått en fin färg i ca 10-15 min. Sedan är den redo för servering.

En av mina absoluta favoriträtter. Äter minst tre stycken varje gång! Mums filibabba!

Orange

2012-08-30 | 09:17:00

Godmorgon

Försökt ta några bilder nu på morgonen, men det ville sig inte. Träningen igår var underbar! Men när jag kom hem fick jag en konstig allergisk reaktion på någonting, och hela kroppen täcktes av minimala "blåsor". Skitvidrigt!
Nu är allt i alla fall borta och jag är helt återställd, måste bara ta reda på vad det var som orsakade allergin.

Kan passa på att svara på en fråga jag fick förut med:
 
Maria Om: Halsduk
Vilken fin och mysig halsduk! :) var har du köpt den?
svar:
Ååh tackar! :) Köpte den på Clothes 4her här i Uddevalla i "rea-korgen", kika in där! Den kanske finns kvar!

hey ho, lets go

2012-08-29 | 19:13:00

Yepp, såhär het är jag när jag drar till gymmet. Inte undra på att jag är singel haha..
Men på gymmet skall man inte vara snygg! Det är där man ska svettas som en gris, vara tomatröd i ansiktet och ta ut sig som aldrig förr!

musselsoppa

2012-08-29 | 18:26:05
Lägger till en ny kategori där jag kan publicera några av mina favoritrecept för de som är intresserade. Har väldigt annorlunda matsmak, men kanske är det någon där ute som har likadan som mig. Nu kör vi!
 
Musselsoppa ca 2 port.
 
Hacka 4 schalottenlökar och 4 vitlöksklyftor och stek dem i olja.
Häll sedan i musslor (ca 1 kg) och 4 dl matlagningsvin, låt koka i 5 min och slå sedan på 4
dl vispgrädde, låt koka i ca 10 min.
Smaka sedan av med salt. Klart!
 

Något av det godaste som finns, mums!

sporttoppar

2012-08-29 | 18:17:16
Tjenis!
Fick med mig två träningsbh:ar hem från stan. Köpte dem på Åhlens, 199 kr styck (och 20% på träningskläder för medlemmar just nu!) Skönt med lite nytt. Är dock ute efter nytt träningslinne också, och nya knälånga brallor! Men det får jag ta en annan gång.
Vid 7 - halv 8 drar jag ner mot friskis för lite uppvärmning på gymmet och sedan medelpass med Janne. Skall bli gött. Ikväll hoppas jag på mys och kanske lite true blood, som jag aldrig orkade kolla klart igår.
Vi hörs lite senare, för nu skall jag gå och be ursäkt till mamma som jag skrek åt lite i bilen...

Halsduk

2012-08-29 | 15:28:19

Nu är jag klar i skolan. Precis haft min första "projektarbeteslektion", och jag har inte den blekaste om vad jag vill jobba om. Nu blir det en tur till stan för att kika träningskläder, efter det står det mellan gym eller hem för att sova... Svårt val!


svar på tal

2012-08-29 | 12:10:03
Ellen Om: Rhodos del 1
Var det en suparesa eller inte? Verkar inte som det på bilderna? :)
svar:
Detta är bara några få av alla de bilder som togs. Suparresa vet jag inte, vi drack 4-5 dagar och tog det relativt lugnt resten. Så en blandad resa kan man väll säga, men det är gött! Jag gillar nänligen inte att supa så värst mycket, blir alltid så bakis! Och att gå på gamla stan och kika i affärer på kvällarna var minst lika mysigt som att vara ute på en vild fest!

Vill bara tillägga att det inte är svett på min t-shirt på sista bilden, utan vodka (!!), bartendrarna kastade ut massa sprit över oss hela tiden, så jag var helt drypande blöt av alkohol när kvällen var över

Benetton

2012-08-29 | 10:05:00

Tröja - United colours of Benetton, Jeans - Dr.Denim

En liten uppdate från skolan. Idag är jag slappis och riktigt trött, vet inte vad som flugit i mig? Måste vara Rhodos veckan som kommer ikapp...

Har i alla fall haft Naturkunskap nu (jippie!!) och sitter i klassrummet och väntar på vår Religionlärare. Ikväll blir det mys och kanske lite träning, om jag orkar dvs.

Hörs sen!


Rhodos del 1

2012-08-28 | 22:38:00
Har hela 480 foton från resan, om inte mer. Kommer inte lägga upp alla här, bara ett litet urval. Så om ni vill se alla är det bara att kika in på facebook. Här kommer i alla fall del 1!

LYCKLIGARE NU

2012-08-28 | 20:22:33

Linnea Henriksson – Lyckligare nu
Ed Sheeran – Give Me Love (två låtar i en, den sista är bäst och börjar vid 5:44)
 
Två väldigt bra låtar ni alla borde lyssna till. Älskar texterna också. Linnea Henriksson känns lite som en blandning mellan Veronica Maggio och Melissa Horn, underbart!
 
Är fortfarande dödligt trött, så nu ska jag krypa ner med min onepiece under täcket och kika några missade true blood avsnitt.
 
Hoppas ni får en mysig kväll, så hörs vi imorgon!
 

Rhodos - mobilbilder

2012-08-28 | 17:58:13

























tisdagsmys

2012-08-28 | 17:26:00

Kom nyss hem från skolan och en mysig liten fika på Lejas med mina godingar. Så härligt att träffa dem igen då jag saknat dem så mycket när jag varit borta. (Dock saknades Malin som skulle jobba)
Är helt slut i kroppen och hjärnan efter denna dagen, så blir ingen träning för mig. Nu har jag bara lust att sova och mysa, så får se hur min kväll slutar upp.
Imorgon kör jag igång i alla fall, bäste Janne har ju sitt pass, samt Göran som också är en av favortierna bland tränarna! Goodie goodie
 

simpelt

2012-08-28 | 07:40:29
Godmorgon mina små hallon!
Hoppas allt är fint med er! Jag mår i alla fall jättebra och är superpigg.
Idag blir der skola och sedan en fika med mina efterlängtade bästisar!! Tänkte även hinna med några timmar på gymmet ikv.
(min mobil har spärrats också, så kan inte ringa/blogga/instagrama och allt som hör till - så alla som vill ha tag på mig får ringa!)
Linne - JC, Byxor - JC (lånade av Cornelia), Skärp - Secondhand

balcony

2012-08-27 | 22:34:55
Godkväll hörni!
Första dagen hemma i Sverige, känns sådär. Dock är jag väldigt taggad på skola imorgon då jag fick höra att jag har BILD! Har haft så lite inspiration och motivation till skolan sedan jag slutade i musikklass, eftersom det enda jag brinner för är praktiska ämnen som är estetiska. Nu kommer förhoppningsvis skolan bli rolig!
Orkar inte lägga upp bilder här än, men de kommer förmodligen imorgon kväll efter gymmet.
Puss gosungar
 

svar på tal

2012-08-27 | 13:23:33
hmm Om: Alice Cooper
haha hur fan känner du lennart??! XD
svar:
Han är en god vän till mina föräldrar och min granne ute på Ammenäs! :)
 
Anonym Om:  Sushimys 
Hej! Hur många bitar tog du? Vad kostade det?  Vart köpte du dem? Och till sist, hur smakade det?:d
svar:
Tjenis! Jag tog 8 bitar, det var ett luncherbjudande. Kommer inte ihåg.. 60 någonting?.. Köpte dem på Sushi resturangen som ligger bredvid Soul i stan i Uddevalla! :) Det var himmelskt gott! :D
 
Elin Oskarsson Om: Aztek
Fan va nice. Vad har du målat med?
svar:
Man tackar, man tackar! Jag har målat skalet med en himla massa nagellack! :)
 
Sofia kylander Om: Tired of beeing lazy
Sjukt snygg mage! Vad är den blåa vätskan? :)
svar:
Tusen tack Sofia, din är galet snygg den med måste jag säga! :) Den blå vätskan är BCAA, någon aminosyragrej från Energy Fys! :)
 
Gammal bild från arkivet
 

Hungover

2012-08-27 | 13:03:00

Godmorgon homies!

Nu har jag vaknat upp i min egen säng. Inte ens gött. Vill tillbaka till Rhodos NU!

Inget tvivel på att jag skall åka dit igen i alla fall, kanske några månader efter gymnasiet?
Håller på att packa upp väskan nu, samt laddar upp flera miljoner bilder från resan på facebook. Så när det är klart kommer de upp på bloggen! :)

Tills dess får ni nöja er med min snygga baksbild från igår. Aldrig mått så dåligt!!!


I'm home

2012-08-27 | 02:11:11

Nu har vi precis landat i Göteborg och skall strax sätta oss i bilen hem. Har knappt sovit på planet, så är helt förstörd. Imorgon skall jag bara vila ut mig och packa upp och på tisdag bär det av till skolan! Kommer spamma bloggen med tusen bilder imorgon också, så kika in då! Puss


Rhodos uppdate

2012-08-25 | 20:26:46

Första dagen jag hittar ett wifi som är starkt nog att blogga med! Imorgon sätter vi oss på planet vid 23, så är hemma någon gång mitt i natten/ måndag morgon. På tisdag väntas skola, och jag är inte taggad för fem öre att lämna denna underbara plats!
Men vi firar i alla fall sista kvällen med ett redigt party! ALL IN


Last day in paradise

2012-08-25 | 20:22:40


Nu drar vi!

2012-08-19 | 06:20:52

Har sånt brutalt magknip. Hatar att flyga. Men jävlar vad skönt det skall bli att komma till värmen och solen! Wihooo!! Hörs om en vecka, ifall jag inte hittar free wifi och kikar in här. Köss


En inte så musklig mage

2012-08-19 | 04:02:23

Nu sitter vi i bilen påväg till flygplatsen. Haft världens mysigaste kväll, trots det att jag stressat sönder för att hinna packa med allt osv. Känns som att jag har glömt något superviktigt, men får hålla tummarna att det inte är så! Sovit ca 1 timma dessa två dagar också, så lär vara helt förstörd när vi är framme!
Slänger nog ut ett snabbt inlägg innan vi lyfter också. Puss


Sushimys

2012-08-18 | 20:54:07


Love you

2012-08-18 | 15:50:28

Bäst i världen helt enkelt.


Krull

2012-08-18 | 13:22:29

En bakfull och sleten liten klara. Förstår inte hur mitt platta hår kunde bli frisskrulligt över natten. Helt galet vad jag ser ut nu.
Gårkvällen var helt flippad! Kom hem vid halv 10 imorse och mådde sämst! Men jävlar vad kul vi hade!


Yellow

2012-08-17 | 20:33:48

Nu ligger jag i beccs säng och softar medan hon och lina gör sig fina för kvällen! Tänkte lämna mobilen hemma idag (vuxet!), så blir nog inga bilder. Men vi hörs väll inatt eller imorgon när jag kommer hem! Kyss


Mys med min bästa på kullgrens

2012-08-17 | 16:32:55

Vi förlängde våran stan-vistelse lite för att ta en kall öl i solen. Så mysigt!


Ett snabbt hej

2012-08-17 | 15:37:43

Goddag! Sitter nere i stan med min goding becca och har nyss käkat sushi med henne och lina. Så underbart väder idag! Synd bara att det kom så sent på sommaren. Om en stund skall jag bege mig hemåt för att packa lite inför Grekland, samt duscha, äta, tvätta och allt som hör till. Ikväll ska vi ut och slå conversen i taket! Blir nog nice! Hörs sen


Aztek

2012-08-17 | 11:17:24

Eftersom jag blivit sjukt morgonpigg satte jag mig upp tidigt och fixade ett mobilskal som tappat all färg. Blev ganska grymt för att vara hemmagjort!


Sleten

2012-08-16 | 21:26:38

Nu har jag låst på jobbet och skall gå ut på en liten powerwalk. Efter det kommer Cornelia över och myser! Go kväll


3 days left

2012-08-16 | 17:53:09
Kan inte förstå att det bara är 3 dagar kvar tills jag åker till Rhodos! Är så sjukt taggad på att få lite sol!
Bild från USA när vi var i Las Vegas (Mina ögonbryn försvinner alltid och blir helt bleka när jag är utomlands...)

Yesterday

2012-08-16 | 12:23:21

Igår hade jag världens mysigaste dag med mina underbaringar! Vi softade hos mig ute på ammenäs. Badade, solade, skuggade, plockade sjöstjärnor, åt frukt i massor, grillade, fixade naglarna, kollade film, mysdrack osv. Härligaste sommardagen!
Idag blir det sol och bad fram till 5 då jag ska jobba för min idiotsyster på Friskis. Hörs sen


Natti lovers

2012-08-15 | 00:15:34


wakeboard

2012-08-14 | 23:39:21
Ett urplock från idag. Första gången jag åkte wakeboard, och jag kom upp!! Hur sjukt är inte det? Efter några åk gjorde jag dock värdens faceplant-vurpa och fick så SJUKT ONT. It still hurts... men sånt får man ta! Efter en heldag på havet drog jag sedan in till friskis för ett hårt boxningspass. Var totalsvett när det var över, så jävla härligt!
Nu skall jag strax lägga mig, imorgon blir det nämligen heldag med mina saknade gosisar!! WIIE

alice cooper

2012-08-14 | 23:04:10
Nu har jag äntligen en dator till hands. Så nu kommer lite bilder från när vi var och kikade på bäste Alice Cooper i Göteborg! Här nedan är några av mina favoritlåtar med honom:
Alice Cooper – Only Women Bleed Alice Cooper – I'm Eighteen Alice Cooper – Poison Alice Cooper – I Never Cry Alice Cooper – Killer Alice Cooper – Wish I Were Born In Beverly Hills Alice Cooper – No More Mr. Nice Guy Alice Cooper – Under My Wheels
Han var HUR GRYM SOM HELST live, maten var kanongod och det kryllade av folk! En toppenkväll helt enkelt!

Blame it on my ADD baby

2012-08-14 | 09:36:56


Penguin

2012-08-13 | 22:57:29

Ligger i sängen (som jag typ alltid gör när jag bloggar...) och rullar tummarna. Är inte trött för fem öre, trots min tidiga uppstigning i morse. Idag har jag inte gjort mycket vettigt, tagit det lugnt och friskat till mig, firat Nici som fyller 10(!!!), fixat Ebbas naglar samt hämtat kläder hemma hos mamma. Fun day huh?
Imorgon ser jag dock fram emot som tusan! Skall nämligen lära mig åka wakeboard!!!


There is no one like me

2012-08-13 | 08:59:11

Ligger i sängen och försöker somna om. Vaknade 7 imorse av att jag var supertät i näsan, och eftersom jag blött näsblod en massa så har pappa förbjudit mig att använda nässpray... Får väll gå upp antar jag. Hörs senare när jag har mer att säga


23.48

2012-08-12 | 23:48:39

Godkväll! Var på jobbet från 11 till ca 16 idag, men fick gå hem då jag fortfarande är sjuk! Blir så irriterad på att det skall hålla i sig så länge! Jag vill ut och göra saker! Inte bara ligga hemma och se på filmer dagarna i enda... Imorgon blir dock kureringsdag då med!! Men sedan får den bannemig vara nog. Har så mycket jag måste hinna med nu innan vi drar till Rhodos


Saknar mina bästa

2012-08-12 | 19:18:20

Har gått en hel vecka sedan vi sågs, tror det är rekord på hur länge vi varit ifrån varandra haha! Träffar alltid mina gosar minst två-tre gånger i veckan. Miss you My darlings


Idag är det Klara-dagen

2012-08-12 | 18:06:36

Grattis på namnsdagen till mig själv


Like the lazy ocean hugs the shore

2012-08-11 | 20:38:57

Nu är jag nästan helt frisk(!!) bara lite tät i näsan. Detta firades med några timmar ute på båten. Vi har badat, åkt ring (kommer ha brutalaste träningsvärken i armarna imorgon!) och softat i kvällssolen. Även ätit räkor, krabba och osttallrik. Blir inte mycket bättre en kväll som denna! Imorgon blir det jobb 11-19.30 och sedan mys! Det ser jag fram emot


Bikiniknåp

2012-08-11 | 12:58:31

Lite kul att alla mina bikinis är hemma hos mamma, men då får man ta vad man har! Dvs en gammal bikini från när jag var 11 år (vänstra bilden), inte speciellt fager, och man får absolut ingen snygg bränna efter den. Men med lite knåp och knep blev det helt okej! (högra bilden)


Lördag

2012-08-11 | 11:57:13

På måndag fyller systern min år, så nu är pappa och Mia ute på jakt efter present till henne. Vilket betyder att jag är barnvakt. Tar tillfället i akt och drar ner henne på stranden nu när vädret är fint och bänkar mig med näseril, strepsils och lite elle-tidningar


G'night

2012-08-11 | 00:31:51

Nu ligger jag i sängen efter en lång dag och försöker somna in. Halsen börjar bli bättre, men febern sitter kvar... Vilket är väldigt synd då jag måste ringa in sjuk till jobbet och förlorar massa pengar.
Men snart är jag förhoppningsvis på fötter och pigg igen! Börjar bli trist att spendera dagarna i sängen... Sedan är jag väldigt sugen på att dra ut och festa, dansa och ha kul med mina bästa vänner!!


Instagram: klarisbarbaris

2012-08-10 | 20:41:27

Ni glömmer väll inte att följa mig på instagram? Klarisbarbaris


Wood

2012-08-10 | 18:28:59

Jacka - Only, klänning - H&M, skärp - snott från syrran


Tired of beeing lazy

2012-08-10 | 18:26:04

Nu när jag legat hemma sjuk i några dagar har jag småätit som aldrig förr, och i stora portioner också. Därför har jag bestämt mig att så fort jag blivit frisk blir det hårdträning, nyttiga snacks och mindre portioner på schemat! Becca, du kan även räkna med att jag kommer tvinga med dig ut på joggningrundor en hel del under den kommande veckan!


Två gamla

2012-08-10 | 13:21:12

Fortfarande sjuk, så idag ligger jag bänkad framför the Ellen show. Bästa någonsin! Det är nog det enda program jag kan få skrattanfall till.


Nu är det nära

2012-08-10 | 10:11:29


Os

2012-08-09 | 22:43:38
Sitter med paddan och väntar på att alvedonen skall verka. Kikat os med familjen nu på kvällen, och Bolt är ju bara hur grym som helst! Känns bra att USA vunnit en hel del guld med! Jippie
Strax väntar sängen, och där lär jag nog spendera större delen av morgondagen med. Vi hörs!
 

Lyx

2012-08-09 | 19:35:48

Kan ju inte klaga när syrran ger mig fotmassage för att "bota" mig. Så söt.
Sovit mest hela dagen för den som undrar, samt knaprat Alvedon och kollar på grymme filmen Thor!


När man är sjuk får man äta glass

2012-08-09 | 13:39:03


Snyggast kropp i världen.

2012-08-09 | 11:27:10

Blev inget jobb för mig idag inte. Feber, igentäppt näsa, ont i halsen och ingen röst... Just My luck. Har ingen ork att göra mat heller, skakar i benen så fort jag ställer mig upp... Fan
Så nu ligger jag och kikar nikelodion medan magen kurrar av hunger. Later


Black n white

2012-08-08 | 16:19:09

Nu är jag oordninggjord för Alice cooper och trerätters. Dock mår jag förjävla dåligt. Febern börjar smyga sig på, halsen värker något galet och nässprayen glömde jag.. Men det skall bli kul endå! Jag får sitta där och snörvla medan jag lyssnar på världens grymmaste!


Finfina gåvor

2012-08-08 | 14:50:48

Är nog gladast i världen just nu


Sick and tired

2012-08-08 | 00:01:49

Min hals dör och jag kan inte sova pågrund av det, även fast jag är supertrött. Blir till att sitta uppe hela natten för att kika sex and the city. Fyfan för att vara sjuk


evileyes

2012-08-07 | 19:50:18

Godkväll! Sitter just nu i receptionen på friskis och softar till kass musik medan alla gymmar på som vanligt. Min hals är helt fucked up efter dagens träning... Att jag aldrig lär mig?! Men jag har ju turen att det inte är allt för mycket folk här idag, för de lär ju inte höra vad jag säger med min heshet.

Försöker tvinga Beccis och Linis att komma hit för att underhålla mig också, men får se hur det blir med det. Svårt att hinna umgås med vänner och dylikt när man jobbar hela tiden..

Imorgon skall jag i alla fall iväg till Liseberg för en trerätters och för att kika på ALICE COOPER!!!! Kan ni fatta?!? Han är ju hur grym som helst! Kommer dö starstruck-döden


hit them right between the eyes

2012-08-07 | 16:00:45
Tjena! Nu sitter jag och hetsäter lite nudlar innan jag skall springa bort till grannen för skjuts in till jobbet. Idag har jag som sagt burit och staplat massa ved, så är helt slut i armarna. Men det är så skönt att känna att man tagit ut sig, så jag hoppade i träningskläderna, haffade hunden och drog ut på en löprunda på 5 km. Lär väll inte kunna gå på jobbet sen... Så förhoppningsvis är det lite att göra haha!
Nu måste jag skynda! Men vi hörs senare
 
Gött tomatröd och svettig efter löprundan

-

2012-08-07 | 10:50:52

Har fortfarande inte tagit mig upp... Önskar jag hade mig en snygg grabb här hemma som kunde ge mig lite frukost på sängen


Bed

2012-08-07 | 10:22:50

Ligger i min sköna prinsesssäng helt nyvaken och skriver lite dagbok. Vaknade tidigt imorse av att hunden vi passar hade kissat inne och sprang runt som en galning i hallen... Usch, hatar djur. Så snart måste jag ta ut honom på en promenad, därefter skall jag stapla ved hela dagen... Kul!


just do it

2012-08-06 | 20:49:06
Kom ganska nyligen hem från en sjukt lugn dag på jobbet, och medan jag satt - som alltid - och käkade min feta kvällsmat slog det mig hur sjukt onyttigt jag levt de senaste veckorna. Äter megastora portioner och äter HELA TIDEN, sedan har jag knappt tränat någonting heller. Får ångest hur jag kan hålla på såhär! För ett halvår sedan var jag träningsfreak och var på friskis varje dag samt åt relativt nyttigt... Nej nu får jag fan ändra mig innan jag blir ett fetto med igentäppta artärer. Känner redan att kroppen börjar säga ifrån mot all skit, speciellt mot träningsuppehållet! Nu blir det en springtur runt ammenäs - skäret, hörs senare ikväll!
Sporttop - Åhlens, Cykelbyxor - Intersport, Skor - Bagheera

A pink godmorning

2012-08-06 | 10:43:40

Godmorgon Hörni! Jag sitter nu i busshållplatsen och väntar på min skjuts till jobbet, synd bara att den är sen - som alltid... Härligt är det i alla fall att det regnar! Hatar att jobba med skinande sol, hela resturangen blir nämligen som en bastu.


svar på tal och godnatt

2012-08-05 | 23:48:38
 
Nu är jag redo för sängen efter en lång söndag. Imorgon blir det upp tidigt för jobb, inte speciellt taggad. Men det positiva med jobbdagar är att de går så himla snabbt! Efter det skall jag förmodligen träffa Rebecka och mysa lite, det var länge sedan! Natti mina söta
Anonym Om: i've had a shitday:
har du/har du haft problem med ätstärningar och sådant?
Svar:
Ja det hade jag för flera år sedan, när jag var liten. Faller dock tillbaka i det när jag är väldigt ledsen och nere. Inget som har med anorexi eller bulemi att göra (har aldrig tyckt jag varit tjock eller liknande). Jag hade bara väldiga problem med att äta, fick kvälningar av mat och undvek det helt enkelt. Gick inte att äta. Dock tvingade mina föräldrar i mig, och de är fortfarande väldigt noga med att se till att jag äter. Vill inte gå in på det djupare dock :)

beside the caravan

2012-08-05 | 21:10:00
Klänning - Lånad av Becca, från Carlings, Hatt - H&M Devided, Solglasögon - Beyond Retro, Fjäderörhänge - Topshop

Sommarkvällsfavorit

2012-08-05 | 20:24:31

Fortfarande krasslig, och nu har även mina mandlar svullnat upp. Känns kul... Lyxar i alla fall till söndagen med en watermelonshake som var en stor favorit när vi var i Thailand i vintras, åh om endå sommaren hade bjudit på lite fint väder!


Bam

2012-08-05 | 16:13:56


birthday gifts

2012-08-05 | 15:17:47
Tänk vilka goa vänner jag har! Tack allesammans! Nu har jag alkohol så det räcker året ut haha

18års partey mobilbilder

2012-08-05 | 11:02:56
Lite bilder från fredagskvällen från Marres mobil, åh så kul jag hade det.

Världens bästa

2012-08-04 | 22:57:15

Universums finaste och mest underbara mamma


Pink

2012-08-04 | 20:47:31

Nu myser vi ner oss i soffan, under filtar med våra smoothies, varma mackor och Kalle och chokladfabriken. Börjar bli sjuk också, så en kureringsdag i soffan är precis vad jag behöver!


landet för längesedan

2012-08-04 | 17:39:58
Nu har jag dammsugit, plockat undan och tvättat golv i tre timmar. Även spolat av altanen med högtryckstvätten eftersom alla fimpat lite här och var, samt fixat mat åt syrran. Alltid HELT SJÄLV, duktig tjej.
Skall belöna mig genom att bänka mig i sängen framför Lillefot (som jag ÄLSKADE när jag var liten) med en ölkorv, en kanna te och lite alvedon. Hörs senare peeps

18ÅRS PARTEY!

2012-08-04 | 16:32:00
Och där fick ni er ca 100 bilder i en jävla oordning. Men sånt är kul det med! Som sagt var gårkvällen väldigt lyckad (enligt mig) och över 45 pers irrade runt hemma hos mig. Tack igen till alla som kom och gjorde det grymt!

Grymmaste kvällen igår

2012-08-04 | 11:09:31

Sjukt kul och lyckat igår. Tack ALLA som kom och gjorde det grymt!


this is love

2012-08-03 | 11:51:45
Sitter i min goa säng och förtaggar lite medan becca gör sig fräsch i duschen. Klockan är redan 12 och vi har hunnit med en massa saker på "att göra listan". Nu har vi dock det värsta kvar, dvs sätta upp tält, fixa mat osv.
Kan hända att jag slänger in ett mobilinlägg eller två lite senare. Men tills dess får ni ha det bra!
Puss

Handlade lite mat igår...

2012-08-03 | 09:32:00

Sista själarna i affären igår var jag, beccis och pappa. Vi hetsade och köpte in massa mat inför min 18årsfest idag, lär bli nice.

Vi har så sjukt mycket att göra idag också, ett under om vi blir klara innan 7. Hörs senare


Love at first sight

2012-08-02 | 19:17:29

Klänning - H&M, Skärp - Styvmorsans, Transparent skjorta - Lindex

Letade ihjäl mig efter en transparent lång skjorta när jag var i göteborg häromdagen... Men hittade såklart ingen. Dock fann jag denna hängandes inne på Lindex när jag var på torp en sväng nyss. Frågan är om jag skall satsa? 399 kr går den nämligen på..


Work

2012-08-01 | 14:47:43


Sötaste.

2012-08-01 | 14:39:41


Train

2012-08-01 | 11:09:25

Nu har jag precis satt mig på tåget mot jobbet. Har verkligen så sjukt mycket att göra hemma osv, så hinner egentligen inte jobba! I alla fall inte från 12 till 20 som vi vanligtvis jobbar på sommaren... Men som tur är ställer underbara Sara upp och tar min tid imorgon så jag bara jobbar en och en halv dag denna vecka!


Elindagen

2012-08-01 | 11:03:55

Idag har jag namnsdag, då jag heter Elin i mellannamn. Det firar jag med lite mys, film och kakor hemma hos min beccis. Myspys (inlägget skulle ha publicerats igårkväll)


RSS 2.0