städning och så

2013-05-30 | 14:40:00
Tjeenare gubbar!
Springer runt i sovshorts och sportbh här hemma medan jag städar och rensar ut gammal skit ur alla mina lådor. Tänkt så mycket onödigt man samlar på sig med åren! Helt sjukt
Insåg även när jag gick förbi spegeln att det kanske är dags för mig att ta tag i träningen igen. Vi är ju helt klara med skolan nu, så det kan inte längre vara en ursäkt! Får nog bli ett pass senare ikväll!
Nä, back to work, ville bara säga hej!
 

Onsdag

2013-05-29 | 10:45:21

Exakt en vecka kvar till studenten! Hur nice?!?! Firar med sushi och sedan hem för lite tjill. Brudarna kommer ikväll också och sen blir det grill. Livet är fett bra nu!


Drömoutfits

2013-05-29 | 09:31:29

Börjat följa en tjej på instagram som postar outfits. Drömsnygga! Vill verkligen ha varenda plagg!!
Hon heter: styledbybreanna på instagram


dröm sött

2013-05-28 | 23:50:00
Åh vad jag inte kan sova. Drömde sådana hemska drömmar inatt om en viss person. Hatar när det händer, vaknar alltid upp gråtandes.. och sedan går det inte att somna om.
Inatt hoppas jag istället på att drömma om härliga sommarkvällar med goa människor och allt bra som kommer hända i sommar. Sen får det gärna spelas lite macklemore som bakgrundsmusik i min dröm. Och sen kan gärna en dödssnygg kille få komma in och sweep me off my feet typ. Wow hur nice hade inte det varit?
Kom på att jag inte lagt ut alla balbilder än, så det får fixas snarast!

sommarväder

2013-05-28 | 21:37:03
Hur underbart är inte vädret? Lycka på full nivå. Måste se till att ta mitt första dopp snart också. Badade ju när jag var nere i Spanien, men det räknas nog inte...
 
Har i alla fall varit och kikat på västerskolans musikklasser nu. Åh vad jag saknar att sjunga. Ryser ihjäl när jag hör riktiga stämsånger, nästan så att jag börjar gråta. Finns nog inget jag tycker är finare.
 
Alla andra klasser verkar vara lediga fram till studenten nu också? Gött för dem. Dock älskar våra lärare att straffa oss - så vi har skola ända fram tills studentdagen. Jippie!
 
Nu skall jag plocka fram guran och lira lite låtar. Kanske har jag gnistan kvar?

dagens

2013-05-28 | 14:06:56
Jacka - secondhand, Skjorta - Levis, Jeans - Dr.Denim
 
Heej gosar!
Nu har jag ÄNTLIGEN skrivit mitt sista prov på gymnasiet. Förstår ni min lycka? Vill hoppa runt och skrika av glädje typ.
Tänkte lägga mig en stund på balkongen och pressa medan jag väntar på mamma som ska köpa taco också. Yum! Sån relief att kunna göra saker utan att behöva oroa sig för att inte ha tid att plugga till prov etc. Nu jävlar ska jag njuta!
Ikväll skall jag ner till Östrabo med Gottis och Cornelia för att kika på syrrans vårkonsert också, kommer bli en riktig myskväll!

tattootankar

2013-05-27 | 22:29:02
Åhh är så sugen på att tatuera mig. Blev inspirerad av dödssnygga Beatrice med att göra en triangel, som för mig kommer stå för mig och mina systrars band till varandra. Vet dock inte om jag skall sätta den ovanför armbågen eller som på bilden (ritat med bläck bara). Har även lite andra tatueringsplaner på g. Men det är tid och pengar som måste fungera också (och sen kan man inte sola med tatueringen i början, så lär väl bli efter sommaren). Orkar. Inte. Vänta.

två grå

2013-05-27 | 19:30:41
Tjenare!
Vad gör ni då? Jag sitter och skalar ägg, fy satan vad jobbigt det är haha. Man skulle ha en sån där äggskalningsmaskin som i bridget jones.
Dagen har i alla fall bestått av lite solning, plugg och rensning utav min garderob. Tog typ två timmar att vika alla kläder, jobbigt.
Skall försöka sortera ut lite plagg som jag kan sälja också, har ju en del saker som aldrig används.
Nu blir det mer plugg, men vi hörs väl lite senare ikväll. Köss

svar på tal

2013-05-27 | 13:33:41
Anonym Om: Mornin'
Vad går du för program? Har aldrig riktigt förstått det
Svar:
Jag läser SPINT på Agneberg, vilket är en förkortning av Samhällsprogramet Internationell. Vi läser alltså majortieten av våra lektioner på engelska :)
 
Anonym Om: från i lördags
kan du ngr websshops som säljer snygga klänningar? speciellt långklänningar :)
förutom nelly bubbleroom bikbok ginatricot h&m osv...
Svar:
Jag brukar inte shoppa så mycket på internet tyvärr. Men lite sidor jag tycker har fräcka saker är Romwe, Sheinside, Choies, Nastygal och de vanliga sidorna som Nelly, Notme.se, Zara, topshop osv :) Hoppas det hjälpte dig lite i alla fall hihi.

Från i lördags

2013-05-27 | 10:58:12

Fejna människor och fejn kväll


Mornin'

2013-05-27 | 09:52:49

En vecka kvar i skolan nu! Fan vad gött! Dock är det mindre gött att jag gått och blivit sjuk, hoppas med hela mitt hjärta att jag är frisk och kry till studentveckan.
Nu blir det engelska redovisning, jippie!


undressed

2013-05-27 | 09:32:20
Tycker bara att ni alla skall börja dagen med att lyssna på denna låt: Kim Cesarion – Undressed - Live och live versionen såklart, sååå mycket bättre än det vanliga!
Hejdå

drömröv

2013-05-26 | 23:54:25
...eller drömkropp förövrigt? Hur snygg är inte Victoria Törnegrens bum då? Får en att vilja kuta ner till gymmet på stört.
Bild snodd från Victoria

blandat

2013-05-26 | 23:35:20
Lite blandade bilder från det senaste. Är verkligen sämst på att ta och lägga upp bilder, så har snott dessa från beccan hihi. Har det så sjukt bra just nu! Bästa vännerna i världen

Min absoluta favoritperson

2013-05-26 | 23:17:51
Världens bästa mamma och bästa vän. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag uppskattar dig. Älskar dig oändligt många varv runt jorden och tillbaka.
 

morsdag

2013-05-26 | 23:12:58
Godkväll alla underbara!
Hur har er dag varit? Riktigt underbart väder fick vi i alla fall, dagen i ära.
Vaknade upp lite bakfull i min säng imorse och insåg att det var morsdag. Så vi satte oss ute i solen och åt laxwraps till frulle. Sedan stack vi ut till torp, ikea och siba för lite ärenden och åt sedan en mysig lunch med mamma för att fira henne.
Efter det drog vi hem, lade oss på balkongen i solen och råpluggade. Tog även en paus vid 8-tiden och mötte upp Anton för en långprommis och lite snack om dittan och dattan. Fick köpt mig godis också, satt riktigt fint!
Nu på kvällen har jag fortsatt med pluggandet och är offeciellt klar med religionen! HUR GLAD?! Bryr mig inte ens om betyget, blir bara glad för ett g nu. För religion kan fan vara det värsta som finns (förutom matte och samhäll).
Bara ett muntligt framförande och ett prov kvar nu, sen är jag färdig med allt som har med skolan att göra!!! YÄÄÄÄY
Två asfagra bilder på mig från idag bjuder jag på också

svar på tal

2013-05-26 | 23:07:17
Anonym Om: svar på tal  
jätte fin! vad betyder ekg ?
Svar:
Ekg är en illustration av hjärtats aktivitet. Så man kan väl säga hjärtslag ;) Sådant som syns på monitorn på sjukhus när man läser av hjärtaktiviteten. Tycker det passar bra in med texten. Tack så mycket hihi!

Fredagen och gårdagen i snabba ord

2013-05-26 | 20:57:00
Har inte haft något internet under helgen, därav kass uppdate.
I fredags satte vi oss på en resturang/krog nere på torget i stan som heter Kerstins. Supermysigt var det. Vi drack massa massa drinkar och minglade med underbart folk. Efter det drog vi alla till trägårn för ännu mer drinkar och partade till sen natt.
Toppenkväll med andra ord, sved gött i plånboken med det var såå värt det!
 
Igår jobbade jag hela dagen ute på laxbutiken och drog sedan hem för ett snabbt klädombyte. Åkte sedan moppe ner till stan (och kände mig megacool! Varför skaffa körkort när man åka moppe?!) och hem till Gadden där det var fullt hus. Vi kollade matchen, mysdrack och hade det trevligt.
Även gårdagen bjöd på utgång och det var riktigt nice! Love my life at the moment. Ibland glömmer man hur kul man kan ha när man går ut!
 

svar på tal

2013-05-26 | 20:51:34
Anonym Om:
Vad står de på din tatuering(ar?) :)
Svar:
Jag har ännu bara en tatuering. Det står keep going med ekg vid sidorna. Gillar den supermycket!
Har lite framtidsplaner på andra, men har ännu inte bestämt när jag skall göra dem :)
(Skall skaffa fram en bättre bild på den)

Headache

2013-05-24 | 10:37:55

Headache, school, möte på jobbet och sen tar jag helg. Vad ska ni göra idag?


-

2013-05-23 | 22:23:45
Pheuw, nästan klar med min jobbiga samhällsuppgift. Och med nästan klar menar jag att jag inte ens orkar bry mig om det blir ett g eller inte, varför kan inte lärarna ge oss ROLIGA uppgifter istället för sånt som får en att vilja skjuta sig i hjärnan?!
Var i alla fall och kikade på en lägenhet med mamma förut. Riktigt bra var den, så vi får väl se om det går. Just nu bor vi så sjuuukt litet, och ingen av oss pallar det mer. Så om denna lägenheten inte blir vår är det dags för lilla mig att flytta hemifrån (scary).
 
Taggar morgondagen något infernaliskt just nu. Blir drinkar på Kerstins med alla godingar som var hos Blerant innan balen. Skall bli såå skoj!
 
Pöss

svar på tal

2013-05-23 | 18:01:58
Anna Om: Good morning
Har också huuuuuur mycket som helst kvar, eller ja 4 arbeten om 2 prov innan den 28e som är sista inlämningsdagen för 3or på min skola... Man får försöka motivera sig med hur JÄVLA GRYM man kommer vara ifall man klarar av det! När ska du vara klar?
Svar:
Ja helt sjukt vad jobbigt det är. Man känner nästan för att ge upp nu i slutet, men bara någon vecka kvar nu...
Jag har två uppsatser, två muntliga och ett prov kvar... betygen sätts den 30onde. Usch för skolan, ska bli SÅÅÅ skönt att slippa haha!
Konstigt nog har inga av mina kompisar någonting kvar i skolan, bara min klass som pinas fram till slutet... :o

Idag måste jag skriva ett arbete också, men finner fan ingen ork.... hoppas på att få lite impulskraft ikväll och äga sönder. Åh skolan kan ta sig!

Jag e inte bitter

2013-05-23 | 12:47:15

Känns fett grymt att knappt kunna tyda vad det står på tavlan längre...
Men skiter it! Klarar mig bra med dessa fina glajjor. Ser lika bra som superman.
Våga vägra optikern!


Oh how i miss it

2013-05-22 | 22:43:47


Beer, meat and babes

2013-05-22 | 20:48:31

Öldrickande grillmästare kan ni nu kalla mig. Någon grabb som söker en skön tjej som mig i sitt liv? Komsi Komsi

Härlig kväll ute hos pappa, dock har jag så mycket ilska inom mig just nu! Kanske borde ta en promme för att få ut lite rage..
Måste plugga också, åh vad kul!


In love

2013-05-22 | 19:07:51

In love with my new pants from diesel


i don't hate her, but if she got hit by a car, i'd be driving that car

2013-05-22 | 15:48:00

Svar på tal

2013-05-22 | 15:33:11
silas Om: ett snabbt hej
herregud va snygg
Svar:
Tack så hemskt mycket! Glad jag blir :)
 
Anonym Om: ett snabbt hej
vart fixade du ditt hår till balen? :) jätte fin var du!
Svar:
Vackra Beatrice Sahlgren fixade mitt hår och smink hihi. Taack snälla du!
 

good morning

2013-05-22 | 15:13:27
Haha godmorgon goingar!
Kan ni fatta att jag vaknade nu?! Förstörd tjej.
Åkte in till skolan vid halv 9 och hade en halvtimmas lektion, nödvändigt... Sen slutade jag och drog hem till sängen. Aldrig varit så trött, hade gärna lagt mig igen, men känns som att jag sover bort hela dagen i så fall.
Senare kommer pappa och hämtar mig, sen ska vi åka ut till honom o grilla. Skall bli mums! Lite plugg skall jag hinna med också. Hela 5 arbeten kvar i skolan, sedan är jag friiii!
Finns nog ingen som vill sluta så mycket som jag haha!

svar på tal

2013-05-21 | 17:58:00
Anna Om: Bal del 2 mobilbilder
Åh, älskar verkligen din balklänning! Får man fråga var du har köpt den någonstans? :)
Svar:
Åååh tack! Är sjukt nöjd med den, min lille bebis hihi. Köpte den när jag var i Scottland med min klass i september.
Om det är någon som är jätteintresserad kan jag överväga att sälja den, men i så fall får ni höra av er till mig på facebook eller liknande :)
Puss
 

ett snabbt hej

2013-05-21 | 17:49:00
Hey peeps!
Nyss hemkommen från skolan och en fika på stan med mina brudar. Sjukt trött är jag med, funderar på att ta en nap innan jag sätter igång med plugget?
Måste hitta stativet till min kamera med, är sjukt sugen på att fota och uppdatera bloggen med lite bättre bilder än cam och mobilskit! Jaja, får be mamsen hjälpa mig att leta sen när hon kommer hem från work.
 
Måste visa er mina nya snygga brallor jag köpt med. KÄR! Synd att jag aldrig använder mina nyinköpta kläder bara... låter de ligga i garderoben i någon månad innan jag använder det haha. Samma visa varje gång. Men skall försöka bli bättre på det. Och juste, har ju lovat någon slags "bloppis", så det skall jag försöka ta tag i också.

tisdag

2013-05-21 | 10:10:57
Blus - Zara, Byxor - Lindex
 
Godmorgon.
Min mage är kass, mår så sjukt illa. Men tänkte vara duktig, så jag drar till skolan endå. Har ju bild idag, och det kan man inte missa.
Nu ska jag hoppa på cykeln, vi hörs!

biffen

2013-05-20 | 23:23:23
 
Äntligen är psykologin inskickad. Ska egentligen ha muntligt föredrag imorgon, men eftersom min mage har ballat ur ikväll så valde jag att göra det skriftligt istället IFALL jag blir så dålig att jag måste stanna hemma imorgon. Fuck att må illa. Sååå jobbigt
Tänkte ta och nana nu efter att jag lyssnat klart på Fanny och Emmas podcast. Älskar den, så kul att höra om livet i LA. Man blir ju redigt sugen på att flytta dit! Puss nattiHaha fyfan, lyckas alltid bli så bra på bild....fotogenisk som fan.

hot stuff

2013-05-20 | 23:15:14
Ge mig kroppen, håret, benen och klänningen, utseendet - allt. Damn

lazy dinner

2013-05-20 | 20:45:05
Hade inte riktigt ork idag till att laga mat. Fick bli en liten "sallad", tomat, fetaost, avacado med olivolja och flingsalt och ananas till efterrätt. Yum

i want this sweater SO bad

2013-05-20 | 16:16:16
Tröjan är från Monki och bilden är från Julia Glimsö
 
Så om nån där ute har denna och vill skänka den till mig, kontakta mig! Kommer bli happyhappy

Bal del 2 mobilbilder

2013-05-20 | 16:11:00

svar på tal

2013-05-20 | 15:36:44
Anna Om: Bal del 1 mobilbilder
Vem är din baldejt, din kille eller? :) Superfin var du, btw!
Svar:
Min baldejt heter Mattias Berntsson, och nej vi är inte tillsammans. Det är min kompis ex, så det skulle inte gå ihop hehe! Vi är bara bra vänner :) Tack så hemskt mycket!

Bal del 1 mobilbilder

2013-05-20 | 12:14:52


Angry mf

2013-05-20 | 11:55:09

Godmorgon peeps! Fan vilken grym helg jag haft! Nu är skolan snart slut också, och jag har idag bestämt mig för att skita i allt(den) som förstör! Hell yeah

Bara två veckor kvar med skolarbeten, sen är jag fri som en vogel! Tagga


bruna ben

2013-05-19 | 18:24:03
Hejsan goingar!
Bal igår, en riktig upplevelse, och satan vad skoj vi hade!! Skall bomba bloggen med bilder inom de kommande dagarna, men idag har jag inte riktigt ork för det. Ikväll kommer Becca hit och myser och fram tills dess ska jag plugga.
Hörs mer senare kanske!

Paris n•1 france

2013-05-17 | 09:46:30

Älskar min nya T-shirt. Perfekt material! Älskar lösa kläder då jag känner mig så obekväm i "tight och fint". Gött att få användning för min maxidress som jag köpte när jag o Sara var i USA med! Perf!


så bra att jag vill sluta andas....typ

2013-05-16 | 21:53:40

egotime på toan

2013-05-16 | 21:28:25

ps.

2013-05-16 | 21:17:15
Inläggen kommer vara korta och sakna mycket text nu. Det är nämligen så sjuuuuuukt jobbigt att skriva med naglar. ds

Will you still love me when I'm no longer young and beautiful

2013-05-16 | 21:16:16
Lana Del Rey – Young And Beautiful

first day of summer

2013-05-16 | 21:14:09
Vilken härlig dag det varit!
En lektion och sedan drog klassen ut till unda för fika i solen. Länge sedan det var såhär varmt, höll på att dö av värmeslag i mina jeans och skjorta!
Efter fikat drog jag in till stan och mötte upp becca för sushi och jordgubbar i solen, sedan hängde vi i stan hela dagen med Malin och njöt av värmen. Nu är sommaren äntligen här! Wihoo
 

nytt i garderoben

2013-05-16 | 20:56:28
Ballerinaskor - Dinsko, Hårband - Lindex, Solglasögon - Lindex, T-shirt - Bikbok
 
Åh aå glad man blir av lite shopping!

Tjoho

2013-05-16 | 09:16:55

Igår testsminkades jag inför balen. Nöjd! Dock har jag ännu inte bestämt mig hur jag vill ha håret, men det löser sig nog på dagen med D!
Fet ångest inför student, betyg o skit nu. Vet att jag inte kämpat så mkt som jag kunnat, men å andra sidan handlar inte livet om att råplugga. Fel linje för mig med... Så till alla små där ute! Välj inte SPINT! Puss


Worky

2013-05-14 | 20:35:00

Becca klagar på att jag inte bloggar, så får väl vara lite snäll och slänga ut ett inlägg. Har rätt så hektiskt liv just nu, massa plugg att bli klar med och sen jobb.

Nya naglar är i alla fall fixade inför balen som är i helgen, så kom och kika vetja?!

Nu ska jag ta kassan och sedan låsa och larma. Pöss


Måndag

2013-05-13 | 08:42:00

Godmorgon peeps!

Sitter i skolan och väntar på min lektion...som börjar 10. What to do? Pallar man plugg eller?

Tänkte dra och sola, men sen kom jag på att jag lämnat plånboken hemma. Så det sket sig lite där med.

 

Annars då? Sovit som en ängel i natt. Sover så sjukt bra nu för tiden, vaknar av mycket men kan somna om dirr. Som jag och lina sa, börjar bli som henne hihi. Hur är livet då? Jag har det fett bra nu. Gladast i världen och snart slutar skolan. Wihoo!


Laxfäst

2013-05-13 | 08:36:00

Så sjukt kul med alla laxar igår. Önskar jag tog mer kort, men dessa får duga.
Förfest hos Jenny, blodbad, spöregn, käk på stars and stripes, trägårn, efterfest, skoskav och en massa massa skratt får sammanfatta kvällen

 (inlägget skulle publicerats igår)


Bakfylla från helvetet

2013-05-12 | 14:19:19

Gårdagen var så jävla lyckad! Bästa på länge!!!
Mår så sjukt dåligt idag haha, så bakis att jag inte kan röra mig... Och jag som måste fylla på min skål med chips... Fan


Lite dusch

2013-05-11 | 13:40:46

Nyss hetsduschat och snart kommer min skjuts o kör mig till torp. Måste hitta sista-minuten-skor till balen och lite annan skit. Ikväll blir det partyparty med laxenfolk. Nice som fan


Texten!

2013-05-11 | 11:34:44

It hurts to let go, but sometimes it hurts more to hold on. Yet the most painful part of leaving is that the person you love lets you go.


Yummie in My tummie

2013-05-11 | 10:21:25

Godmorgon raringar! Ligger i sängen och är lite småkrasslig. Men vägrar bli sjuk nu, jag som har så mycket skoj att se fram emot!
Nästa vecka är det bal, efter det drar vi förmodligen på en restresa, sen är det student osv osv. Love My life!
Ska nära kolla lägenhet nu också. Min pappa, låtsasmamma och lillasyster flyttar utomlands runt augusti-september, och jag pallar inte bo så litet som vi gör hos mamma nu. Spännande men såå läskigt att veta att man måste börja stå på egna fötter framöver. Shit


In love with the nailpolish

2013-05-10 | 21:04:01


Tjillkväll

2013-05-10 | 21:01:12

Hemkommen från jobbet. Käkat grillat och nu är det myskväll med syrran.
Tröttast i världen är jag också, längtar till sängen sen


Lite käk

2013-05-10 | 13:46:39

Att jag alltid lyckas jobba på soliga dagar.. Gud vill mig någonting.
Tur att vi har så jävla god mat på jobbet iaf. Har en fet godispåse inne i omklädningsrummet med. Love food.


Fötter osv

2013-05-10 | 10:43:29

Roliga inlägg och bilder jag bidrar med när jag jobbar känner jag... Men imorgon och söndag är jag ledig, så då blir det roligare uppdatering ska ni se!
Igår efter jobbet mötte jag upp mina brudar och åkte med lina som fått körkort (grymmaste!!!) till lina och myste med taco och massa gött. Efter det körde hon mig till fasseröd där jag tjillade till sen natt. Fick så sjuuuukt ont i magen på natten också, trodde jag skulle dö!
Nu har magen lugnat sig lite, men har fortfarande cpont. Försvinner förhoppningsvis under dagen!

Jobb står på schemat idag, så sitter just nu i solen och väntar på tåget. Najs


Bam!

2013-05-09 | 12:23:48


Nattpromenix

2013-05-09 | 01:45:57

På väg hem i mörkret. Men älskart! Dagg i luften, svart och knäpptyst. Så himla mysigt


Tired motherfuckaah

2013-05-08 | 21:15:16

Hej mina Goa! Ber om ursäkt för sämsta uppdateringen. Men idag var jag i skolan till 12 och sedan har jag jobbat från 12-20.15 (utan rast!). Snacka om slut!
Nu har jag ätit lite och skall alldeles strax iväg för att kika film. Hörs kanske när jag kommer hem. Puss


Tonfisk- och äggröra

2013-05-07 | 18:37:00

Du behöver:
4 ägg
1 burk tonfisk i vatten
4-5 msk lätt majonäs
svartpeppar
salt
1 gul lök

Såhär gör du:
Koka äggen och låt dem sedan svalna. Hacka upp dem i små bitar och blanda med resten av ingredienserna. Lägg in i kylen en stund och servera sedan i tunnbrödsrulle, på en knäckemacka eller till sallad. Mumma

Världsgod röra som pappa gjort till mig och min syster hela livet. Godast på tunnbröd med funkar galant såhär också!


en soligt hej

2013-05-07 | 18:34:00
Hej raringar!
Hoppas ni sitter ute i solen och gottar er?! Jag har sutttit ute en stund i alla fall. Känns så otroligt härligt att sommaren äntligen är påväg. SOMMAR=ingen mer skola=lyckligast i världen
Nu måste jag dock sätta mig ner och ta tag i plugget. En uppsats att skriva idag, jag som hade tänkt göra det imorgon.. men blev inringd till jobbet. Så får ofra mina soltimmar istället.
Kanske tar en promme ikväll i alla fall. Need the air.
Puss

Loving life

2013-05-07 | 12:46:43

Åh idag är jag så himla lycklig. Solen skiner, har en massa jobb framför mig, stars and stripes på lördag med alla underbara laxar, testsminkning på söndag och idag åt jag och Alice sushi i sommarvärmen! Inte nog med att det bara är en vecka kvar till balen också. Taggar livet


Mysdag

2013-05-06 | 22:46:32

Haft mysigaste dagen med min bästa! Pluggat har vi gjort, och nu har jag bara två sidor kvar på filosofin. Sedan har vi varit ute på kvällsprommis och köpt oss massa gött. Bästa!


tumblr

2013-05-06 | 11:47:00
Börjar bli lite halvt obsessed med att kolla tumblr. Så mycket fina och bra texter och bilder, har ingen själv, men så småningom kan jag lista mina favoriter här. pöss

men ja tack!

2013-05-06 | 11:44:46
Alla skor är från Nelly

Monday morning

2013-05-06 | 09:16:52

Godmorgon alla fina!
Sovmorgon idag, vilket jag inte utnyttjat. Sitter här och försöker plugga in engelskaglosor, men eftersom jag jobbat fredag, lördag, söndag så är jag rätt kört på detta provet kan jag säga. Svårt att plugga och jobba samtidigt liksom! Förstår inte hur vissa pallar.
Så atte... Idag lär bli en dålig dag. Men efter skolan ska jag iaf mysa med beccis. (Men mysa menar jag råplugga på filosofin)
Puss


Systrami

2013-05-05 | 21:53:53

Sötaste bilden på mig och nici jag hittade. Biii love My sis


Lide kvällsmat

2013-05-05 | 20:58:50

Smoothie på spenat, banan, apelsin och havremjölk och sen lite bacon och ost. Fett o gött!


Fikapaus

2013-05-05 | 17:21:15

Fancy fika på jobbet. Så stressigt och tröttsamt idag! Har även lyckats få nackspärr, så ser ut som ett mongo då jag inte kan vrida huvudet haha.
Nu har jag en 10 min rast i alla fall, passar på att njuta


Godmorgon

2013-05-05 | 10:59:14

Godmorgon goingar. Vaknade upp av att min lilla kitty bet på mitt armband. Haha hon är obsessed av silver, ska alltid bita och dra i mina ringar osv. Cpkatt.
Har i alla fall sovit som en ängel denna natt, vilket gör mig oerhört osugen att jobba idag. Att ligga kvar känna aningen mer lockande...
Men icke, nu ska jag upp o fixa mig för att sedan dra ner till stan o vänta på tåget! Puss


Middag

2013-05-04 | 22:35:54

Åh vad trött jag har varit idag på jobbet. Dock var det en skön dag, men allt blir så mycket jobbigare med migrän. Smart som jag är hade jag glömt ta med mig tabletterna också.
Väl hemma gjorde jag iordning lite sallad med bacon och sedan kiwi till efterrätt! Har bänkat mig framför greys hela kvällen och mölat godis.
Nu ska jag ta en lång varm dusch innan sängen. Natti


Impulsutgång

2013-05-04 | 10:15:25

Fin kväll igår. Impulsdrog ut på krogen med beccan och andra fina tjejer. Dock var det så sjukt lite folk?! Därför jag hatar att dra ut i Uddevalla. Men soft var det i alla fall. Körde nykter eftersom Valborg fuckade upp mitt magsystem totalt, men det var nice endå! Kul att träffa lite folk.
Nu ligger vi hemma i min säng och softar, och om några timmar blir det jobb fram till sen kväll.
Hörs säkert på nån rast! Pöss


!

2013-05-04 | 10:10:27


Work - check

2013-05-03 | 17:26:07

Klar på jobbet och är nu påväg hem till becca o lina för lite fredagsmys. Taggar jobb hela helgen med, aldrig fel med kosing som sagt!


Yum

2013-05-03 | 09:13:01


Sleten bild från gårdagen

2013-05-03 | 09:07:11

Godmorgon lovers! Mår fortfarande piss, men drog till skolan endå. Svenska tal och engelskaprov idag. Fun fun!
Efter skolan blir det sushi med min babe och efter det jobb. Gött med cash


Dinner

2013-05-02 | 22:56:39

Efter träningen var jag rätt slut. Dels för att jag knappt ätit ngt de senaste dagarna och dels för att jag tränat. Blev i alla fall lövbiff med kokta morötter lite sallad och beasås till middag.
Under kvällen har jag kikat greys och nu är det bedtime. Hörs imrn


Klenben

2013-05-02 | 17:46:17

Äntligen klar med min psykologi uppgift! Det firade jag med att dra till gymmet och pumpa mina klena armar. Hatar att träna allt som inte är ben, förmodligen eftersom benen är det enda på min kropp som är starkt..
Nu är jag påväg hem igen för ännu mer plugg och möjligen lite mat


Sisterlove

2013-05-02 | 13:33:42

Ilskan som uppstår när syrran snor ens kläder. En vanlig konversation mellan oss


Grymt

2013-05-02 | 12:43:19


Brunch

2013-05-02 | 11:39:57

Ingen matlust för fem öre. Så kör på en sallad, sånt går alltid ner!
Spenat, zucchini, avacado, sockerärtor, fetaost, bacon och fransk vitlöksdressing. Yum


10.40

2013-05-02 | 10:40:00

Just idag har jag världens lust att bleka tänderna, slinga håret, sola, spraytanas, träna och bli snyggast i stan. Men nej, icke! Istället ska jag sätta mig här i mina mjukis och mitt äckliga hår med högar av plugg.

How I just love life as a student!

 


Yepp

2013-05-02 | 09:55:50


Pussy

2013-05-02 | 09:51:54

Morrn morrn. Mår kasst, vet ej om det beror på att baksmällan fortfarande sitter i (fast det borde vara omöjligt...) eller om min kropp bara säger nej till att bli sårad mer. Är in a really bad place just nu, så ni får skona mig om uppdateringen suger lite.

Drömt världens hemskaste dröm inatt med, till råga på allt som hänt. Fyfan.
Nu blir det plugg för att få mig på andra tankar


valborgsfirande

2013-05-01 | 19:46:00

 

Igår var det partey, minst sagt. Hängde med min bff och hennes polers och det var riktigt skoj! (fram tills någon som inte ens bor i detta landet förstörde hela min jävla kväll) Avskyr att jag fortfarande blir påverkad av sånt här, och denna gången var det fan droppen!

Bortsett från detta så var allt jävligt bra. Blev drunk som ett svin, invgde trägårn första gången i år och sneade lite (eller mycket) haha...

Vaknade upp hos Beccan idag och kom inte ihåg hur jag kommit dit eller vart jag var. Tänk så fel det kan bli haha. Värsta bakisdagen i mitt liv idag med, men man får väll skylla sig själv samt skylla på en viss person som förstör.

Tack för mig /arg och bakis tjej


RSS 2.0