This is my world

2014-02-28 | 23:09:41

Två kassa bilder på hur jag gick klädd idag. Lovar att jag ska bli bättre på att ta bilder med min systemkamera.

Nu ligger jag tillrätta i min säng - redo att vila upp mig inför jobb och partey imorgon. Annis fyller 20!!!! Puss och godnatt på er alla fina!

Fredag

2014-02-28 | 21:37:59
Hej gosar. Gick upp tidigt idag för att dra en powerwalk ner till stan innan jobbet. Fyllde på mitt busskort och solade en kvart. Alltid behövligt!

Nu är jag hemma hos becca och Malin där vi precis ätit en jättegod middag. Nu ska vi bara dega och kolla lets dance. Hur grym var inte Benjamin Wahlgren? DÖR TYP

bdb

2014-02-27 | 22:42:00
 

Herregud. Jag har varit en sådan fjortis i mina år. Hittade denna bilden på mitt gamla konto på bilddagboken idag. Vet inte om jag skall skratta eller gråta?
 
På tal om inget kan ni lyssna på en mysig låt här: Crash Test Dummies – Mmm Mmm Mmm Mmm

superman did not make any money

2014-02-27 | 22:37:58
 
Att vara hemma igen. What to do? 
Fick ett litet ryck när jag vaknade tidigt imorse och började städa i hela lägenheten - vilket sällan händer. Torkade till och med ur kylen och rengjorde micron. Hur ofta händer det liksom?!
Tur att min chef ringde och erbjöd mig jobb i helgen, annars hade jag väl blivit tokig av uttråkan här hemma. Drog även med mammsen på en lång powerwalk på eftermiddagen. Så skönt att promenera runt i Uddevalla nu när snön är borta. Man känner verkligen hur våren börjar komma i luften. Happy feelings!
 

svar på tal

2014-02-27 | 22:24:13
Josse Om: Grill/rökringar
Hej, jag förstår inte riktigt var du inte i dubai i endast tre dagar? Eller har ni bestämt er för att stanna lite längre. Otroligt fina bilder och du är hur snygg som helst! Kan du inte berätta lite om ställen man MÅSTE besöka när man åker till Dubai? Ska nämligen dit om 2 veckor =)
Svar:
Hej! Jo vi var i Dubai i tre dagar och 7 dagar i Abu Dhabi som ligger någon timma bort. Min pappa bor nämligen i Abu Dhabi, så vi sov hos honom. 
Du kommer älska Dubai, det finns massor att göra. Men om det är din första gång rekomenderar jag dig att besöka Atlantis (ett stort hotell som ligger ute på palmen). De har även en stor vattenpark kopplad till hotellet som sägs vara grym! Bjur Khalifa är även ett måste - världens högsta torn. Alla köpcentrum är fräcka och enormt stora. Mina favoriter är Mall of emirates och dubai mall. En annan populär sevärdighet är Ferarri world som ligger i Abu Dhabi, jag har ännu inte varit där, men det skall vara riktigt grymt! Sedan tycker jag såklart att du skall besöka massa stränder, moskéer, MARINAN som är helt underbar osv. Finns som sagt så mycket att göra! En ökensafari ligger också högt upp på listan!
Hoppas du fick dig lite tips! Bara att kommentera och fråga mer annars. Kramis
 
manda Om:
Vilket yrke tänker du dig? Flygvärdinna kanske? :
Svar:
Jag har ännu inte bestämt mig för vad jag vill bli. Men absolut, flygvärdinna har jag funderat över då jag blivit förfrågad om det när jag varit i Abu Dhabi. 
Här hemma funderar jag dock på att utbilda mig till någonting inom Medicin. Tycker det är så intressant. Men vi får se, just nu lever jag bara i nuet.
 
Lisa Om:
Sjukt goa bilder! Vad har du för kamera?? :)
Svar:
Tack så mycket! :D Jag har en Nikon D3100 och skiftar mellan objektiven: AF-S Nikkor 18-55 mm och AF Nikkor 50mm
Skall köpa ett nytt snart, men har ännu inte bestämt mig för vilket. Någon som kan komma med tips?
 
Har ni fler frågor är det bara att ställa dem. Svarar på allt! :)

Tips: Desperate Housewives

2014-02-27 | 21:23:52
Kommer ihåg när jag såg det första avsnittet år 2004 hemma hos mamma. Skulle igentligen gå och lägga mig, men hon lät mig stanna uppe för att kolla, och efter det var jag hooked.
 
Började kolla om serien för några månader sedan och idag har jag sett klart alla 8 säsonger. Som jag har skrattat och gråtit till denna serien. Man blir förälskad i karaktärerna (i alla fall jag. Har en tendens att bli lite beroende av mina serier...) Känns så tråkigt att de inte fortsatte och gjorde fler säsonger.
 
Men nu till tipset. Om någon där ute är sugen på att följa en serie där det händer nya saker hela tiden, där man aldrig tröttnar och där det handlar om allt från kärlek till mord, så rekomenderar jag denna serie till tusen. Bästa på länge!
Teri, Felicity, Eva och Marcia är ju inte dåligt snygga heller!
 
 

In Lööve

2014-02-27 | 19:52:47


Red like 'em roses

2014-02-26 | 22:27:02

En fröjd för ögat. Älskar underkläder! Dessa hade inte suttit fel i min garderob. Någon härlig kille där ute som känner sig lite extra generös? 

I'm coming home

2014-02-26 | 21:41:24

Nu har vi landat och är tillbaka hemma i Svealand. Våra väskor valde dock att stanna kvar i Istanbul, men hoppas att vi får dem hemskickade snart! 
Är dödstrött nu, så det blir en tidig kväll för mig och mina kära resekompisar. Puss på er, vi hörs mer imorgon. 

Svar på tal

2014-02-25 | 21:23:26
Fråga: Något tips på vart man kan hitta snygga studentklänningar i år? 
Svar: Snygga studentklänningar, eller klänningar i sig tycker jag kan vara lite klurigt att hitta. Man får se till att vara ute i tid och hitta en som passar just dig. 
Sedan tycker jag inte att man måste bära just vitt. Tänj lite på gränserna. Jag hade T.ex. en ljusrosa klänning på min student, då jag inte hittade någon i vitt som föll mig i smaken.
Klänningarna på bilden är från: forever21, mango och zara.

Men kika runt på olika sidor på nätet. Man kan hitta mycket fint på asos, sheinside, Nelly osv.

granatäpple och hemresa

2014-02-25 | 20:45:52
Nu ligger jag i sänger och svär för mig själv över att vi måste åka hem imorgon bitti. Jag vill verkligen inte här ifrån. Har haft sådana fina dagar här med min underbara familj och min bästa vän och bäste Anwar. Vill utomlands snart igen, och är inte ens hemma än....
Men skall inte klaga mer över detta. Ser trots allt fram emot att komma hem och jobba igen. Sedan får vi även hoppas på att våren är på ingång. Mer sol åt folket!
Min ABSOLUTA favoritfrukt - Granatäpple. Skulle utan problem kunna leva på detta.
 

dessert safari

2014-02-25 | 20:40:35
 
 
Vilken kväll! Idag var vi alltså på öken safari här i Abu Dhabi. Vi har gjort allt från att rida på kameler till att åka stora jeepar över höga sanddynor (dune bashing). En magisk kväll med arabiska influenser. Det kändes verkligen rätt att avsluta våran resa på detta sett. Vi fick även prövat på att göra "henna tatueringar", så fint. 
 
Rekomenderar er alla som i framtiden kommer resa till UEA att åka på en sådan tur ut i öknen, värt vartenda öre (det var inte ens dyrt).
 

Diamond

2014-02-24 | 20:50:51

Världens otur idag, då vi åkte till ett köpcentrum som inte hade någon av de butikerna vi ville besöka... Oh Well, det blir inte allid som man vill.
Köpte ett par byxor, en väska och massa tobak till vattenpipa haha! Nu skall det festas när jag kommer hem. 

Imorgon blir det poolhäng på förmiddagen och ökensafari på kvällen. Riktigt surt att det är vår sista dag imorgon. Måste tillbaka snart igen!

Dödssnygg

2014-02-24 | 16:14:03



Greyscale

2014-02-23 | 21:07:23

Nu är det inte många dagar kvar här i UAE. Känns riktigt tråkigt att behöva lämna solen, värmen och lugnet man hamnar i när man är utomlands. Mår verkligen så bra av att få åka iväg ibland. Borde ha detta som yrke.

Makeup

2014-02-23 | 20:59:59
Har fått dille på smink. Det har aldrig varit ett stort intresse för mig tidigare, men nu är det något av det roligaste jag kan tänka mig köpa. 
Imorgon tänkte vi åka till marina mall, och jag hoppas verkligen att jag kan hitta lite nya favoriter i sminkväskan.
Naturligt är vackert. Lyster i huden, solkyssta kinder, nude naglar, långa fransar och fräknig näsa. 

yas marina

2014-02-23 | 20:24:06
Idag har vi tagit det lugnt hemma vid poolen hela förmiddagen. Det har varit sååå varmt. Eftermiddagen och kvällen spenderade vi på Yas Marina där vi käkade gott, drack drinkar och rökte shisha. Haha blivit besatt av att försöka få till rökringar... Synd att man blir så ful på alla bilder bara. Men övning ger färdighet. Snart kommer jag vara grym (hopefully).

Grill/rökringar

2014-02-22 | 20:39:50
Ikväll blev det som sagt grill vid poolen. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag har saknat pappas mat. Godaste!
Vi avslutade såklart med shisha på altanen och idag klarade jag av att göra rökringar för första gången (!!), gissa hur stolt jag blev?
Måste försöka fånga det på bild så ni kan se att jag talar sanning haha! Men nu ska jag nana. Puss

Lördagsinspo

2014-02-22 | 20:17:50


Babyblue

2014-02-22 | 20:11:00

Dör för den babyblåa skinnjackan från Zara. Måste ha den! Det andra på kollaget hade inte heller suttit fel i min garderob inför våren.

Sadiyat beach/ Yas island

2014-02-22 | 15:32:34
 
Ännu en bildbomb på oss i bikinis haha.
Idag var vi på Yas Island här i Abu dhabi och besökte stranden sadiyat. Det blåste en del men vädret var perfekt och nu är vi alla lite rödbrända.
Ikväll blir det grill hemma vid poolen, slänger ut bilder på det senare. Kyss

Klubbliv

2014-02-21 | 21:57:48
Klänning - h&m, skor - Nelly 

Vi hade sån otur härom kvällen när vi skulle gå ut i Dubai. På alla internetsidor och broschyrer vi kollat i, stod det att klubbarna i Dubai är öppna varje dag. (Och det finns jäääävligt grymma klubbar! Måste besöka dem!) Till och med personalen på vårt hotell intygade detta. 
Men när vi sedan åkt taxi för flera hundra kronor och virrat runt hela staden visar det sig att inga klubbar är öppna på onsdagar. Vad hände med lilllördag? 
För att göra en lång historia kort, en jävla massa cash spenderades denna kväll. Men inte på klubblivet, utan på att åka runt i taxi för att leta efter en öppen klubb. 
Gissa om jag var arg? 


Last day in Dubai

2014-02-21 | 19:53:13
 
Spenderade även vår sista dag i Dubai på stranden med massa frukt och gott. Finns nog inget bättre.
 

Marina and shisha

2014-02-21 | 19:22:16
Dag två drog vi till Marinan i Dubai. Det är så vackert med alla skyskrapor och kanalen. Vi slog oss ner på en italiensk resturang och satt där i flera timmar medan vi kikade ut över vattnet och rökte shisha. Grym kväll.

Jumeirah beach

2014-02-21 | 18:57:44
 
 
Andra dagen i Dubai. Vi hängde på Jumeirah beach hela förmiddagen och utnyttjade den sista solen vid vår pool med drinkar och en stor fruktbricka. Love life or what?
 

i'm in love with this place

2014-02-20 | 21:11:33
Känner verkligen hur d-vitaminen gör mig gladare och piggare. Vi svenskar behöver mer sol i våra liv. Love life just nu.
 

First day/burj khalifa

2014-02-20 | 21:03:52
Vi bodde på ett toppenhotel i internet media city som heter Gloria hotel. Nära till nästan allting, toppenrum, fin pool och grymt bra service!
När vi kom fram till Dubai lunchade vi på en libanesisk resturang. Allting var såå gott och vi blev väldigt mätta som ni kan se.
Anwar framför utsikten från våra rum. Den var MAGISK.
Eftermiddagen spenderades vid poolen med världsgoa drinkar.
På kvällen drog vi till Dubai mall för att kika in shopping centret, acvariet, Burj Khalifa och vattenspelen. Vi hamnade på en resturang med perfekt vy och god mat. En toppen första kväll i Dubai.
Morgonen därpå åt jag och Lina världens brakfrulle medan Anwar sov ut.
 
Har tagit över 1400 bilder under dessa tre dagar vi spenderat i Dubai. Så jag har en del att kika igenom och redigera innan det hamnar här. Men ha tålamod mina vänner, det kommer en massa bildbomber framöver.
Nu måste jag sova. Får fixa mer till morgonen..

-

2014-02-19 | 21:46:35
Hej lovies! Vi har det asbra här i Dubai och jag har tagit massor med bilder som jag skall lägga upp när vi kommer tillbaka till Abu dhabi. 
Har åkt på en rejäl förkylning också, så nu ska jag ta en alvedon, lite nässpray och knarka strepsils tills jag somnar. Puss 

Från i eftermiddags när vi satt nere vid marinan och rökte sischa och drack godaste drinken - lemon mint

Bon voyage

2014-02-16 | 10:00:00
Tidsinställt inlägg
 

Runt denna tiden är vi påväg till flygplatsen för att sedan flyga vidare till Abu Dhabi. 
Denna gång har jag med mig både kamera och dator, så jag lovar er en massa uppdatering med fina bilder. Håller tummarna för fint väder under dessa tio dagar. Puss, vi hörs när vi har landat!

När gick allt snett

2014-02-16 | 00:54:34
Inte för att vara sån... Men jävlar vilken grym mage jag hade för något år sedan. Vad hände?!

När jag kommer hem från Abu dhabi blir det råträning och ändring på kosten. Ska få tillbaka denna kroppen. Punkt slut.

tråkig text

2014-02-12 | 22:24:47
Hej på er.
Ännu en dag bloggen ligger nere och är kass. Vet verkligen inte vad jag skall blogga om för tillfället. Känner inte riktigt någon inspiration till att ta en massa bilder då jag har lite komplex över min kropp för tillfället. Men nu till helgen åker jag iväg till varmare breddgrader, så då hoppas jag att jag blir lite gladare och mer taggad på att uppdatera här. 
 
Min blogg känns så himla B. Skulle säkert varit grymt att starta en ny och bara göra allting med bättre kvalitét. Men å andra sidan är det så kul att se tillbaka på vad jag skrivit förr... Så mycket minnen. Så blir nog att jag stannar här trots allt. 

Mage

2014-02-10 | 23:53:18

Vet att bloggen suger just nu. Ska ta tag i det! Men behöver bara lite inspiration. Vad vill ni att jag ska blogga om?

Migränfitt

2014-02-08 | 00:43:15

Har haft migränernas migrändag idag. Usch vad dåligt jag mår. 
Men trots det har jag sprungit runt i affärer med mamma, städat med Malin och testat en massa sommarkläder.
Nu ligger jag i sängen och taggar jobb (om värken blir bättre) imorgon. Tagit ungefär tre migräntabletter nu, men tycks inte vilja hjälpa idag... Kul va? 
Något som lyser upp denna dag är i alla fall att jag snart kommer ligga på en strand och steka. BARA. EN. VECKA. KVAR.

Ledig ledig ledig

2014-02-06 | 13:17:48

Ledig! Woho! Men vad skall man göra med sånna här dagar?... 
Blir iväg för en fika på stan med mamma, sedan får vi se vad jag hittar på 

Nattinlägg

2014-02-06 | 01:30:13
Har spenderat hela kvällen åt att kika igenom Linda Hallbergs sminkvideos. Hon är så duktig och jag är så sugen på att testa alla hennes tips.
Har aldrig varit speciellt intresserad av smink, men det kommer verkligen mer och mer nu. Finns så mycket man kan förbättra och ändra i ansiktet med bara lite skuggor. Åh, imorgon ska jag testa något.

Längtar förövrigt väldigt mycket till nästa söndag då jag och mitt bästa favvopar drar iväg i tio dagar till Abu Dhabi. Kommer bli grymt! 

frozen

2014-02-04 | 19:34:10
 
Hejsan! Blev inringd idag igen, så kom hem från jobbet nu. Frusit hela dagen, så nu tänkte jag slänga mig in i duschen med soundtracet till Frozen. Bäääästa filmen och bästa låtarna hihi
 

Too late

2014-02-04 | 00:39:54
Nej, nu säger ögonen ifrån. Så jag antar att det är dags att sova.
Håller tummarna att jag vaknar upp glad som fan imorgon, hade behövts efter några riktigt kassa dagar. Puss 



aggro

2014-02-03 | 23:47:03
Bild ur arkivet
 
Idag har varit en riktig aggro-dag. Är så arg på pappa att det snart kommer rök ur mina öron. Lite sjukt hur man kan bråka med en person som är på en annan kontinent...
Saken blir inte bättre när jag börjar få ett migränanfall, min serie går inte att se och folk som inte svarar på sms.
Finns nog inget jag hatar mer än folk som segar eller iggar sms. Vad har du telefonen till för? Gaah.
 
Ska ut och rota i medicinskåpet efter lite Eeze eller treo nu. Avlider sakta här...
 

Mycket hårbilder nu

2014-02-03 | 12:54:44
Angelica blick 

Såklart blir man inringd på sin lediga dag. Så uppdateringen lär suga idag med.. Förlåt för det. 

Håret

2014-02-02 | 23:48:55

Ledig imorgon (peppar peppar), så lovar er bättre uppdate. 
Nu ska jag nana. En stor blöt puss på er alla 

Frukost på jobbet

2014-02-01 | 11:22:54
Godmorgon! Sitter och käkar frukost på jobbet : räkmacka och citronte. Vilken lyx!
Sov så jävla dåligt inatt, så imorse var det inte kul att gå upp. 
Men det känns som att det kommer bli en bra dag endå. Vi hörs mer senare. Måste hinna dricka upp mitt te innan rasten är slut



Rompa

2014-02-01 | 00:04:59
I brist på bilder får ni ett nice ass

Hade verkligen sett fram emot en ledig helg med lite party och ståhej. Men nej. Jobbet behövde folk och så klart man ställer upp. Ångrar det lite smått nu när det betyder att klockan ringer vid 7 imorgon bitti... 

Saknar sönder en viss jävel idag. Sånna dagar suger. Så det får gärna bli imorgon nu! Hejdå 

RSS 2.0