Non stop

2014-04-28 | 23:28:35
Idag är det måndag, och för min del betydde det jobb. Var dock redig och tog mig en springtur i den gassande solen innan jobbet. Så skönt, men ack så jobbigt! Önskar så att jag hittar en träningsform som jag tycker är kul! Tänk så mycket enklare allt hade varit då.

Efter jobbet mötte jag upp bestie för att kika lite bio. Vi såg filmen non stop med Liam Neeson. Och harrejävlar vad bra den var, en riktig nagelbitare!! Så den rekomenderas verkligen! Men nu måste jag sova, upp tidigt för jobb imorgon igen.

Lördags

2014-04-28 | 10:27:39
 
I lördags blev det spontanutgång med brudarna på Mortens. Riktigt skoj. Är så trött på Harrys och gg nu, så är glad att vi lyckades komma in trots att bara en av oss var fyllda 20! 

Nu ligger jag i sängen och dör. Borde verkligen gå upp och njuta av vädret, men jah är så sjukt trött... 

vince kidd

2014-04-27 | 22:28:43
Såg denna videon på Beccas blogg nyss, och oh my god. Hur grym är inte denna killen? Värt att lyssna 

Loving life

2014-04-27 | 20:01:13



Laxen

2014-04-27 | 19:55:00
Snapshots from today

Ledig idag och det har varit sååå gött. Varmaste dagen på länge, så drog med mig mamma och syrran till Ljungskile för lite lunch på bästa Laxen i solen. Sedan promenerade vi runt i ljungskile i några timmar och bara njöt av den fina omgivningen och solen. Det är så sjukt fint och stillsamt här på sommaren. Blir så glad av detta.
När vi kom hem drog vi på oss bikini för att suga upp de sista solstrålarna. 
Älskar när man har BRA lediga dagar. Så nu laddar vi om för en fullspeckad vecka med jobb.. igen.

Spring

2014-04-27 | 19:32:00
Klänning - H&M, Skor - Johnny Bulls, Hatt - Lindex
Vi har haft sånt perfekt väder de senaste dagarna. Kan inte annat än bli överlycklig. Nu får vi hoppas att det håller i sig hela sommaren så jag kan få lite färg på mina alldeles för bleka ben.

bullshittin'

2014-04-24 | 23:12:14
Idag har varit en sådan kass dag. Jag har jobbat så sjukt mycket de senaste veckorna och har inte ens fått vara ledig på mina lediga dagar. Imorgon börjar jag vid 2, men såklart är det risk 1:an då. Så jag får gå upp vid 07 endå... När ska jag få sova ut haha? Så yes, imorgon blir det kaos från kl 8-20. Kommer vara ett vrak.
Blev ingen träning idag heller, då jag varit så jävla irriterad hela dagen. Men i guess att sånna dagar måste finnas också.
 
Har sån sjuk craving på bacon och ägg just nu med.. så ska se om jag orkar fixa det imorgon innan 4 timmar på körskolan. Gotta love my life.....
 

Kill 'em with kindness

2014-04-23 | 22:35:50



new obsession

2014-04-23 | 22:12:00
Min nya obsession. Knäckemacka med avocado och smoothie till kvällsmat. Måste träna bort mitt sjuka sötsug. Funderar på att köpa en bok som heter "Sockerbomben i din hjärna". Hört att man aldrig vill röra en godisbit efter att ha läst den.

Nu jävlar

2014-04-23 | 20:52:00
Nu jävlar hörni, har jag kommit igång med träningen igen! (efter en jäävligt lång paus). Sommarvädret som vi fick här på påsk satte verkligen fart på min motivation och jag har nu varit ute och sprungit flera dagar i rad. Bäste mamma har även beställt hem en magövningsmaskin, så den står jag och svettas på några minuter varje dag. Målet är ju (som alltid) att få en liknande mage som Candice på bilden nedan och såklart att bli lite tightare och mer slim inför sommaren och kommande utomlandsresor. Nu kör vi!
 

En solig ledig måndag

2014-04-21 | 21:04:00

Åh haft en sån sjukt bra dag med mina bästa. 
Startade morgonen med en löptur och efter det en powerwalk ner till stan där jag mötte upp Gadd och Lina. Vi köpte lite korv osv och drog sedan upp till Lane för grill i solen. Sååå mysigt.
 
Har äntligen fått köpt mig en shisha (vattenpipa) nu också. En rosa hihi, den är så fin! Så kvällen spenderade vi på ett berg med utsikt över uddevalla och avnjöt den sista kvällssolen.
 
Man borde verkligen ta vara på dessa fina dagar. Skall ha som regel att vara ute minst två timmar varje dag nu. Mer frisk luft till folket!
 

Söndagkväll

2014-04-20 | 22:58:13
I brist på bilder får ni en på en världsgod middag hos lina häromdagen och en bild på mig just nu.

Slutade i hyfsad tid idag och har bara haft en egen-dag idag. Hårinpackning, bus, rakat benen och bara tagit det lugnt. Ibland behövs sådant! Imorgon är jag ledig, Woho. Så hoppas på strålande sol så jag kan få lite färg på näsan. 
Dröm sött gosar!

Söndag

2014-04-20 | 11:40:20

Igår blev det utgång med bestie och några andra filurer. Riktigt kul och en massa folk. Man borde verkligen spara sig till "högtider" när man går ut, vanliga helger är så tråkiga...
Nu sitter jag på bussen till jobbet. Som vanligt jobbar man när solen skiner haha, men slutar som tur är ganska tidigt idag.
Hörs mer senare

Glad påsk

2014-04-19 | 13:34:32

Fick världens bästa påskägg av min favvofamilj. Snart bär det av på jobb (jag som trodde jag skulle få ha en ledig dag denna veckan...) men vad gör man inte för lite cash. 

Svar på frågestund

2014-04-18 | 23:23:00
Favorit sexställning?
Svar: Det är väl ingen som är direkt oskön, och sen är det rätt privat.
 
Anonym Om: Frågestund
Hur ser du på det här med dina lättklädda bilder? Hur tror du att framtida killar/pojkvänner kommer reagera, och hur skulle du själv reagera om ex. framtida arbetsgivare eller ex. dina barn skulle hitta dessa bilder? De är trots allt oftast något mer utmanande än ex. en bikinibild (som många ofta jämför lättklädda bilder med) Internet glömmer ju aldrig... Som du säkert vet! Så därför är jag bara lite nyfiken på hur du själv resonerar kring att lägga ut den här typen av bilder, och reagerar inte dina föräldrar på det?
Svar: Alltså vad är grejen med detta? Vadå lättklädda bilder? Skulle aldrig publicera någonting där jag är naken eller liknande så?
Finns många andra där ute som lägger upp bilder i string när de posar på gymmet, klaga på dem och inte på mig ;)
 
Anonym Om: Frågestund
Vill du plugga något i framtiden och isåfall vad och när? :)
Svar: Jag vill absolut läsa vidare! Men har inte bestämt mig riktigt för vilken utbildning. Så det får helt enkelt ske när jag vet vad jag vill! :)
 
lisa Om: Frågestund
Vad hände mellan dig och sara? Ni var ju supertighta förut
Svar: Vi växtre ifrån varandra helt enkelt. Tror vi båda vaknade upp en dag och insåg att vi var alldeles för olika för att komma överens.
 
Anonym Om: Frågestund
1.När känner du dig som finast? 
2.Hur tar du hand om ditt hår/ hud? 
3.Bästa sminket? 
4.Vad är det snyggaste med en kille? 
5.Har du alltid haft en sån snygg kropp? Hur tar du 6.hand om den? 
7.Hur ser dina sommarplaner/ framtidsplaner ut? 
8. Bästa/ sämsta med Uddevalla? 
9. Om du hade oändligt med pengar, vad skulle du göra då? 
10. Dina bästa/ sämsta egenskaper/ sidor? 
Svar:
1. När jag är solbränd, fräknig med saltvattnigt hår och självfall!
2. Mitt hår misssköter jag som fan... Borstar det aldrig, duschar typ 2 ggr i veckan, inpackning lite då och då: Men använder värmeskydd etc. när jag stylar håret.
3. Id bare minerals utan tvekan!!
4. Jag faller för charmen hos en kille, sedan tittar jag mycket på längd, hållning, armar och händer och röst!
5. Taack! Har alltid varit smal, så har inte haft några större problem med att äta onyttigt. Det är väl först nu när jag blir äldre som snasket kommer ifatt mig haha...
7. Till sommaren ska jag bara jobba och förhoppningsvis tjäna en massa pengar. Sedan vill jag resa mycket och länge, plugga och sen flytta till Stockholmo!!!
8. Det är så fint på sommaren, nära till alla mina vänner, lugn stad. Sämsta - mycket droger, litet, dåligt utbud på affärer och lite jobbmöjligheter.
9. Spara, investera i någon grym fastighet och unna mig lite resor osv.
10. Bästa: Hört att jag är rätt snäll, givmild och positiv som person. Sämsta: jag är en tidsoptimist och blir lätt arg.
 
Emma Om: Frågestund
vart handlar du kläder?? Vad är planerna för höst?
Svar: Köper kläder lite överallt, eller ah när jag hittar något snyggt. Men blir mest på bikbok, hm, cubus, gina, forever21, zara typ. De vanliga kedjorna :) Förhoppningvis resa!
 
Anonym Om: Frågestund
sökt skola till hösten?:)
Svar: Nej tyvärr, inte bestämt vad jag ska läsa än :)
 
Vilken typ av trosor känner du dig sexigast i?
Svar: Äger bara string, så får väl säga det.
 
Sandra Om: Frågestund
Vad är din dröm?
Svar: Har så sjukt många drömmar haha. Kommer bli en uppsats o jag ska skriva ner alla här! Men bl.a flytta till Stockholm, få ett grymt jobb, bo i usa, resa runt i världen, leva fattigt, utbilda mig till något grymt, bli modell?/få ett grymt roligt yrke, leva lyx, bo utomlands, skaffa familj, skaffa hund, flytta ihop med mina bästa vänner osv. Bara leva ett sjukt grymt liv.
 
Jello Om: Frågestund
hur mår du?
Svar: Mår kanoners, tack som frågar!
 
Har du haft/har anorexi? Du e ju så sjukt mager
Svar: Nej det har jag inte. Och jag är inte ens mager? Längre i alla fall, visst har jag varit smal under mina år. Men jag är väldigt normal i min kropp. 
Har väl haft så kallade ätstörningar under min uppväxt. Men inte eftersom jag velat bli smalare. Har bara haft väldigt svårt att äta. Får lätt kvälningar och blir mätt snabbt, och känner sällan hungerkänsla. Så sket helt enkelt i att äta när jag var yngre. Men nu äter jag sjukt mycket! :D 
 
Anonym Om: Frågestund
Vem är killen som du hade senast? Träffas ni fortfarande?
Svar: Privat :)
 
The Boss Om: Frågestund
Vem är den snyggaste 81 i Helsingborg? 
hade inte du en kille där från nån resa? va hette han?
Svar: Haha har ingen aning, kan ingen i Helsingborg typ. Aldrig haft någon kille där, men träffade Oskar lite. Om man ens kan kalla det träffas? Var mest som vänner endå :) Han är en skön filur
 
Anonym Om: Frågestund
om du solar solarium, var i Uddevalla gör du det då? :) vilket ställe är bäst? 
och vad var det bästa vs. sämsta med studenten/studenttiden?
Svar: Jag solar lite överallt. Mest på Hawaii, där det är billigast. Sedan en del på sportlife och meddo. Sportlife får man bäst färg i ansiktet, meddo blir bäst färg på kroppen.
Bästa var nästan allt. Det är så många fester/tillställningar och alla är så sjukt taggade! Roligaste tiden i mitt liv, helt klart! Sämsta måste varit allt plugg som skulle bli klart i sista minuten och att skiljas från alla vänner.
 
Anonym Om: Frågestund
När åker du till Rhodos?
Svar: I augusti bär det av! Wihooo
 
hur lång är du? 
har du körkort? 
hur snygg tycker du att du själv är 1-10? 
Hur mycket underkläder har du eftersom du gillar det så mycket? 
vad är din favoritmaträtt? 
Vad är din favoritefterrätt
Svar: 
173 cm
Nej inte än, men håller på att ta!
Svår fråga, kanske en 5a-6a?
Kan räkna någon dag, men runt 30-40 bhar kanske och dubbla trosor? Vet inte.
Musslor eller lax tror jag. Sedan gör pappa VÄRLDENS godaste fläskfilét á la marsala.
Efterrätt är jag inte så förtjust i, men något lätt och fruktigt kanske
 
Anonym Om: Frågestund
Vad var det mellan dig å Joakim helmer?
Svar: Vi hängde en del när jag var nere på Rhodos, och sen fortsatte vi träffas lite hemma. Sedan blev det inte så mycket mer med det :) Men han är en grymt bra kille
 
Anonym Om: Frågestund
Hur har du gått till väga när du fått dina jobb? Alltså har du gått till butiken och lämnat cv eller hur har du gjort?
Svar: Jag har mailat arbetsgivaren, sedan gått dit och lämnat cv samt personligt brev och presenterat mig :)
 
Anonym Om: Frågestund
Vart ska du åka till sommaren? 
Ska du jobba hela sommaren eller resa?
Svar: Åker till Rhodos som tidigare somrar i augusti och till Bulgarien i september. Nej, ska bara jobba hela sommaren hih.
 
Hanna Om: Frågestund
Vilken är din största inspiration? 
Vilken är din favoritbutik? Gällande kläder
Svar: Kan inte bestämma någon speciell. Blir väl inspirerad av alla/allt möjligt.
Har ingen favorit tror jag, finns många bra butiker som levererar bra kläder!
 
Anonym Om: Frågestund
Hej! Din blogg är den bästa bloggen i världen läser den varje dag:) kram:D 
1.är du från abu dabi? 
2.vem är den snyggaste på biltema? (Killar) 
3.vem är den snyggaste 95an, 94an och 96an i Uddevalla?både tjejer och killar. 
4.hur lång är du? 
Hejdå:)
Svar:
Men goooe, tack vad glad jag blir!
1. Nej jag är halv-svensk och halv-amerikan :)
2. Alla mina biltemagrabbar är snygga hihi
3. 94a kille: Samuel, tjej: mina närmsta vänner är sjukt snygga, men om inte dem så är det nog Marielle Foss eller Emilie Olsson. 95a kille: vet inte så många 95-killar, tjej: Farah. 96a kille: ännu mindre koll än på 95orna, tjej: Ebba och Sanna Sundberg!
4. 173 cm :) en riktig långspång
 
Kan du inte visa hur du fixar ditt hår? :)
Svar: jo absolut, det kan jag lösa.
 
illuminati Om: Rainy thursday afternoon
Håller med! Börja vik ut dig så så blir du precis som alla andra uppmärksamhetskåta bloggerskor som tror dom är i hollywood
Svar: men gud....
 
Anonym Om: Saltsugen?
Vad har du för planer inför sommaren? :) kram
Svar: svarat på redan
 
Med vilka ska du åka med? Å när åker ni? :)
Svar: Lina, Anna och Gadd. Vi åker i augusti hihi
 
Anonym Om: the singin' millers
vart är din pappa?
Svar: Min pappa, hans fru och min lillasyster har flyttat till Abu Dhabi :)
 
a-
Vad tycker du om dina bröst och din rumpa? Vad blir du upphetsad av?
Du har en av sveriges bästa kroppar!
Svar: Jaadu, de duger i krig... skulle väl velat ha lite fastare. Haha det har inte du med att göra.
Taaack vad glad jag blir hihi!

Tisdagsmys

2014-04-16 | 11:59:00
Wie, min bestie Malin är hemma i Uddevalla igen efter en lång tid i Stockholm. (Hon flyttar upp dit helt nu på torsdag). Så vi passade på att mysa lite hemma hos mig.
Känns som att alla flyttar bort nu haha, men snart kommer jag också följa med. 
 

Glöm inte att ställa frågor i detta inlägg om ni vill veta mer om mig. Skall försöka svara på allt imorgon. 

Frågestund

2014-04-14 | 00:24:33
Alltså. Förlåt för sämst uppdatering. Men jag jobbar så jävla mycket nu, så blir lite ont om inlägg. Därför tänkte jag att vi kör en liten "frågestund" tills tor när jag är ledig. Hit me om det är någonting ni undrar! Svarar på allt (det mesta)



Rainy thursday afternoon

2014-04-10 | 15:37:55
Blus - secondhand, jeans - bikbok, skor - Johnny bulls
Påväg till jobbet. Idag blir det ett kort pass, vilket är gött då jag har huvudvärk. Dåligt med bloggmaterial just nu, får börja ta fler bilder. Har ni något speciellt ni vill se här i bloggen? Kommentera i så fall så löser jag det.


Cute top

2014-04-09 | 16:24:16
Tjena! Sitter på rast på jobbet och degar. Ikväll stänger jag butiken, så blir nog bara hem för att dö sedan. Ebba åkte till Abu dhabi idag också, är gött avundsjuk. Hade behövt lite sol och värme nu..



Saltsugen?

2014-04-08 | 00:52:23
På något konstigt vis har denna dagen kännts sååå lång. Men det är nog för att jag vet hur mycket jag skall jobba framöver.
Fått ett nytt beroende också!! Saltgurkor i miniformat! Dessa från Ica var dock liite för söta, ska testa mig runt tills jag hittar den perfekt sältan.

Nu ska jag nana. Imorgon blir det upp för jobb.. Som vanligt.

Pengar rullar in som det ska

2014-04-07 | 15:40:28

Jobb varje dag hela veckan. Men det är gött! Pengar rullar in som det ska!

Idag har jag bokat resa med mina babes. Taggar livet!

"

2014-04-07 | 00:53:36

Hej på er. 
Är sämst på att blogga, som vanligt. Men inläggen får helt enkelt komma när jag hinner med. Jobbat som en dåre i veckan, så idag var min enda lediga dag. Samma visa kommande vecka också! 
Riktigt skönt att jobben börjar rulla på nu! Love love love my life!
Hörs mer imorgon, måste sova nu..

Bestie

2014-04-07 | 00:38:41



the singin' millers

2014-04-04 | 23:25:12
 
Haha har ni sett denna?
Gud vad jag saknar våra sångstunder med familjen. Pappa är ju så duktig. Miss him to death. Men ebba åker dit i veckan, så skall tvinga henne att pussa och krama honom och nici en massa från mig.

En fredag i lane

2014-04-04 | 22:36:00

Har haft världens mysigaste dag hos min bestie i Lane. 
Vaknade upp till världens brakfrukost i solen som vi avnjöt under några timmar, efter det tog vi en långpromenad i skogen och det var såå mysigt och fint. Jag mår så himla bra av att vara ute i naturen. Finns ju inget finare eller härligare än att känna lukten av skog och höra grenar knaka under ens fötter när man går runt i mossan. Vi hade världens finaste väder också, så jag kunde inte haft en bättre dag.
På eftermiddagen blev det jobb och nu ligger jag i sängen och kikar heroes. Imorgon skall jag stå upp vid 06.30 då jag börjar jobbet supertidigt. Kommer bli en låååång dag, så behöver verkligen min sömn inatt.
 
Hörs mer imorgon lovies!
 

Svar på tal

2014-04-03 | 08:17:54
Från anonym:
Var får du fram hur man "stavar" med EKG? Har tänkt mig en tatuering med EKG text men vet inte hur man skriver de, hur får man reda på det? :)

Svar:
Det går inte att skriva ord med EKG, eftersom det är en metod som illustrerar hjärtats aktivitet. (Alltså hjärtats rytm som visas på en skärm).
Men när jag gjorde min tatuering med EKG så googlade jag bara olika EKGn och satte sedan ihop det med en text i mitten :) fråga din tatuerare om han/hon kan skissa ihop någonting annars? De brukar veta vad det är :) Kramis 
Skall lägga ut en bättre bild på tatueringen ikväll. Den föreställer iaf EKG-keep going-EKG

-

2014-04-02 | 22:49:45
Mycket jobb denna veckan. Så har inte blivit mycket tid över till bloggande.. Men imorgon slutar jag supertidigt! Så då skall jag allt visa er vad som sker i mitt liv haha



horoskåp

2014-04-01 | 22:55:04

Nämnde tidigare i veckan att jag börjat tycka att astronomi och horoskop är intressant. Kollade in denna bloggen och fick reda på mitt personliga horoskåp, och hur bra stämmer det inte? Man blir nästan lite rädd.

Kräftan - född: 13/7 1994
Kräftan är känslig och mottagliga för intryck. Deras mottaglighet gör att deras sinnestämningar kan växla snabbt. De är samtidigt reserverade och ibland rädda för att vissa upp sitt stora känsloregister. De har ett stort behov av att ta hand om andra, de bryr sig och fäster sig lätt vid andra, är försiktiga och mjuka. De är ofta beroende av bekräftelse på att de duger och de har ibland problem med självförtroendet eller att de tar sig själva på ett lite för stort allvar. 

Kräftor behöver trygghet och skaffar sig det genom att ha ett ombonat hem, omger sig med mycket saker eller håller fast vid gamla minnen. De älskar god mat, är oerhört fantasifulla och de är fulla med idéer och inre bilder. De har mycket gott minne och har svårt att släppa ifrån sig vare sig vänner, älskade, saker eller en idé. 

Kräftan kan ofta visa sig upp ett kallt och hårt yttre men detta är bara ett skal och innerst inne flödar känslorna, den känsliga kräftan är bara rädd för att bli sårad eller för att känna sig otrygg. De tar sällan första steget utan avvaktar och väntar på att den andre skall ta initiativet. Trots reservation och blyghet så gillar kräftan att stå i centrum. Om den får rätt uppmärksamhet kan kräftan då krypa ut ur sitt skal och blomma upp, skratta och visa upp en mycket spontan sida. 

Kräftan är mycket romantisk, godhjärtad och oftast en väldigt bra förälder. Kräftan är försiktig i kärlek för att inte bli sårad. Kräftan söker efter ett varaktigt förhållande och när de väl inlett ett förhållande gör den allt för att hålla fast vid sin partner. 

Lämpliga yrkesval: Allt där de får sköta andra, ex. sjuksköterska, lärare, kurator, eller yrken som har anknytning till sjön, ex. fiskare. 

Känsligaste kroppsdel: Bröstkorg.

Solig lunch

2014-04-01 | 15:37:44
Vilken underbar dag!!! Älskar fan Uddevalla när solen skiner. Tog en powerwalk ner till stan och lunchade med bestie och därefter tog jag en pw hem igen! Nu sitter jag och suger in de sista solstrålarna innan kvällspasset på jobbet. Love my life!

Drömmer mig bort

2014-04-01 | 01:12:03
Bilder tagna från Sofi fahrmans instagram

Alltså. Detta. 
Finns inte mycket som slår en trip till fjällen när vädret är på topp och snön är perfekt. Längtar såå mycket efter att åka skidor, men eftersom jag är fattig då får jag nöja mig med tripen till Branäs som jag gjorde med linisen (som Förövrigt var asbra). Men vill så gärna åka iväg till Verbier eller trysil och bara stanna i några veckor! Ååh drömmer mig bort.
När jag får några år på nacken, och lite mer cash på banken skall jag investera i en lägenhet eller stuga på någon grym skidort. Det är ett måste!




RSS 2.0