You don't destroy people you love

2012-12-30 | 17:59:11


sry

2012-12-30 | 17:28:49
Hej, jag vet att jag SUGER på att uppdatera er just nu!
Men min mobil har inget internet och min dator är hos pappa. Ska åka till becca nu och klaga över allt som är jobbigt i livet och hata på en eller två personer. Men vi hörs mer imorgon!
Förlåt och förlåt, men jag ska bli bättre!
 
Store pussen till er snälla och en fet rak höger till er andra

Blö

2012-12-28 | 10:43:47

Grät mig själv till sömns igår och vaknade upp i träningskläderna på soffan vid 6-tiden imorse. Nu är jag trött på att bli behandlad utan respekt. Det kan vara något av det värsta jag vet! När killar tror att de kan göra vad fan de vill bara för att de är killar. Visst, jag är snäll (ibland för snäll) men det betyder inte att jag klarar av att ta hur mycket skit som helst och bli utnyttjad.
Fuck it säger jag bara. Detta var droppen.

Ska få i mig lite mat, sedan sticka ner till gymmet. Har ju redan kläderna på så! ;)


Kvalitetstid med systeryster

2012-12-27 | 14:01:06

Tidigt in till stan för att följa med Ebba som skulle fixa naglar. Nu sitter vi och lunchar på kaktus och snart ska vi sola. Myspys.
Senare ska vi även dra till gymmet och svettas lite. Hörs mer då!


Shoppingsgrejs

2012-12-27 | 02:08:21

Varit på överby hela dagen och letat igenom rean. Så trött på att stå i köer nu ska ni veta!!!
Fick med mig en fin vit päls hem och ett par skor. Är ingen rea-människa. Men idag var jag faktiskt duktig och lyckades fynda.
Nu på kvällen har jag slagits med min migrän och kollat the Hills i sängen. Att den aldrig ger sig? Har i alla fall tagit två Alvedon nu, så jag hoppas att jag kan somna snart, för imorgon bär det upp tidigt för TRÄNING. Jippie!
Puss natti


christmas in our house

2012-12-26 | 00:29:00
 
 

Yepp

2012-12-25 | 23:54:00

Nu är juldagen över. Gött eller?

Jag har legat med migrän hela dagen. Så har knappt kunnat vara med på firandet.
Nu har jag tagit ännu en ipren, duschat och smörjt in mig i hopp om att huvudvärken skall lugna sig. Men icke!

Får väll kolla några the hills avsnitt och vänta tills jag däckar av trötthet istället.

På översta bilden ser ni lite av de ansiktsprodukter jag fick i julklapp. Älskar att få sådant eftersom det är så tråkigt att lägga pengar på. Extra glad för de från bodyshop teatree serien. Snart har jag allt! Och de är ju så galet bra!!!

Hörs mer imorgon. Köss

 


Juldagen

2012-12-25 | 16:51:42

Helt groggy och död efter allt julefirande och julmat. Skulle egentligen dra ut idag, men vi får se hur jag gör. En tidig natt känns änna mer lockande.
Har ni haft en fin jul? Det har jag, även fast jag inte är ett stort fan av julen. Dock längtar jag tills allt är över och man kommer in i rutiner igen. Måste träna!


Frulle

2012-12-25 | 11:27:52

Ett knäckebröd med keso och salami samt ett granatäpple blandat med lite vaniljyoughurt. Såååå gott. Granatäpple är det godaste som finns

Drömde Förövrigt den hemskaste drömmen någonsin inatt. Gråtit som fan. Usch vad jag hatar sånt!


merry x-mas

2012-12-24 | 16:39:43
God jul på er alla!
Vi firar här hemma på Ammenäs idag med min bror Marcus och hans underbara flickvän Janni. Imorgon blir det ännu en jul för oss och sedan skall vi även fira med mamma.
Kommer ta en massa bilder, så bloggen kommer uppdateras ikväll eller imorgon med en bomb.
Puss

tpa

2012-12-23 | 21:56:54
Är på så fruktansvärt dåligt humör just nu. Är trött på allt - därav rubriken.
För tre månader sedan var jag världens gladaste tjej, jag var kär så in i helvete, kände mig älskad och allt var bara så jävla bra. Nu är det vinter och kallt (ifs älskar jag snön), skolan är åt helvete, har inte den jag vill ha, folk drar härifrån, jag hatar jul, är hungrig, grinig, inte tränat på länge, finns inga bra serier att kolla på, är BLEK, ful och ah. UUUUUSSSCCCCHHHH
Det absolut värsta är seriöst att vara utan någon man gillar/älskar. Låg och tänkte på det idag när jag hade en lugn stund för mig själv, hur otroligt ensam och tom man känner sig (även om man har VÄRLDENS ABSOLUT BÄSTASTE VÄNNER). Längtar tillbaka så sjukt mycket till när allt var bra, men då var man dum nog att inte uppskatta det så mycket som man borde gjort. Behöver någon på samma sätt som då, som kan få mig att skina upp genom att bara skicka ett gulligt sms på morgonen. Sånt gör hela ens dag liksom.
 
/ fett arg och övertänkande brud
 
Nu ska jag bädda ner mig i sängen med en öl (sup bort dina sorger) och kolla någon kass serie jag sett minst 90 gånger innan.

flightplan

2012-12-23 | 18:44:07
Måste bara tipsa om VÄRLDENS bästa film som jag och Beccan såg igår. Man kan verkligen inte sluta kolla. Så spännande handling och sjukt bra gjord. Man blir helt exhalterad!
SE DEN SE DEN SE DEN!
Trailern hittar ni här

my room

2012-12-23 | 18:36:13
För er som undrar hur mitt rum ser ut. Vill egentligen att ALLT ska gå i vitt, men när man bor hemma har man inte lika mycket att säga till om som man önskar att man hade. Can't whait tills jag flyttar hemifrån och får inreda min egna lägenhet. Åh

Mysdag

2012-12-22 | 22:57:00

Idag har beccan varit här och myst. Vi har åkt pulka, spelat wii, övningskört, snackat, softat och kikat film. Snart ska vi äta lite kvällsmat och sen ska vi mysa ännu mer. Alla borde ha en sån här toppenkompis. Puss natti


Dagens frulle

2012-12-22 | 16:40:15

En kopp vaniljte, två knäckebröd med keso och salami och en clementin


snyggve

2012-12-22 | 12:51:32
Snyggast i världen är jag när jag är helt nyvaken och dansar runt i min knallrosa mysdress. Haha fyfan, tur att ingen ser mig...
Ska städa lite här hemma så att allt är fint inför jul och sedan kommer Beccan hit och myser loss. Bäste!
Vi hörs mer senare homies!

!!!

2012-12-22 | 00:31:07

Är fett arg och känner "fuck allt" nu. Ska fan sluta ta skit, är inte värd det.
Förlåt om jag är ilsken och uppdaterar dåligt. Imorgon ska jag bättra mig. Säger godnatt med två bilder från i onsdags (mer kommer)


pomegranate

2012-12-21 | 18:20:15
Förstår ni min lycka när jag fann dessa? Granatäpple är min absoluta favoritfrukt, godare än godis och all annan mat typ. Wiiiie totally happy
 
Hela dagen har gått åt åt julklappsshopping. Vi drog hemifrån vid 10 imorse och kom hem för ca 10 minuter sedan.. Snacka om att vara slutkörd.
Efter middagen ska jag dra bort till en kompis för en bubbelkväll, ska bli mysigt. Hörs säkert mer sen, men nu måste jag kila.
 
Puss

Grinchen

2012-12-20 | 20:55:14

Idag har vi klätt granen och myst och för att få den rätta julstämmningen har vi nu slagit oss ner med äpplepaj, glögg och grinchen. Myspys.
(Under juletider får man äta vad man vill)


ready for winter

2012-12-20 | 19:31:54
Sådär, nu är jag mer än redo för fjällen. Två olika ombyten med skidjacka och termobrallor, kommer äga backen. Synd bara att papi vägrar låta mig åka utan hjälm....
Jackan och brallorna kommer från märket Vans som min brors flickvän är säljare för, asnice!

little things

2012-12-20 | 16:18:12
Tröja - Beyond Retro, Discopants - American Apparell, Skor - have2have, Halsband - Bikbok
 
Hade en riktigt bra och rolig kväll igår. Idag mår jag väldigt bra som de flesta andra inte gör haha, men härligt sliten är man. Tog hur många bilder som helst igår, så några kommer nog hamna här lite senare ikväll.
Om en stund skall jag ta bussen hem till pappa för att softa där lite, så tills nästa uppdate kan ni lyssna på denna låten som jag HELT OCH HÅLLET fastnat för. Puss

Ben och plugg

2012-12-19 | 12:05:00

Varför kan jag inte bara bli klar nu så att jag kan träna?! FAN FÖR DETTA. Ska bli så brutalt skönt när skolan är över i Juni.


i'll catch a grenade for you

2012-12-19 | 10:14:03
Godmorgon!
Ännu en dag som kommer spenderas framför datorn för att skriva klart arbeten. Så jävulskt tråkigt. Men jag får väll skylla mig själv som skjutit upp allt till sista minut
Är på riktigt kasst humör också. Insåg nu till frukosten att vi inte hade ägg hemma, och jag har varit sugen på det i snart två dagar. Sedan vet jag inte om jag kommer hinna träna sedan då min jobbiga pappa vill att jag åker hela vägen ut till Ammenäs BARA för att prova ett par skidbyxor som jag endå inte behöver... oh well
Efter jag varit hos pappa måste jag superskynda mig för att komma in till stan för att festa med mina brudar. Fattar inte hur jag ska hinna allt... så jag är fett arg.
Vi hörs garanterat mer under dagen, men nu ska jag sätta igång med plugget.
 
ps. ska visa en bättre bild på tatueringen snart, så ni ser vad det står haha. ds
 

Twitter

2012-12-19 | 01:43:24

Ni glömmer väll inte att följa mig på Twitter? MillerKlara heter jag där för er som är blinda och inte ser vad som visas på bilden.
Nu ska jag sova. Puss och kram


the karate kid

2012-12-18 | 23:06:50
Har ett tips för er som vill få lite inspiration eller motivation till att träna. Jag sätter alltid på denna filmen när jag behöver peppas lite extra. Kollat på den varje kväll i 4 dagar och skall sätta på den igen om några minuter för att taggas inför träningen imorgon bitti. Så fruktansvärt bra! Har nog sett den minst 15 gånger och tröttnar aldrig. Får alltid tårar i ögonen och ler genom hela filmen. SÅ: SE DEN!!
 

Svar på tal

2012-12-18 | 22:53:02
Anonym Om: My goal
alexandra vem? vem är det?
Svar:
Alexandra Bring heter hon. Syster till Victoria Törnegren som är känd bloggare. Hittade henne via Victorias blogg för några år sedan och har följt henne sedan dess. Hon är en stor träningsinspiration, så jag tycker du borde kolla in hennes blogg eller intstagram! Alexandra
 
Hanna Om: Greece
Jo gör det! Det är inspirerande! Mer bilder och träningsinlägg önskas :)
Svar:
Tur att någon är för det i alla fall! Skall försöka för att underhålla dig medan alla andra tydligen tycker jag är "anorektisk" ;). Kramis
 
Försöker du provocera läsarna eller tycker du på riktigt att det där är något att eftersträva?
Svar:
Det gör jag absolut inte, varför skulle jag vilja provocera? Jag tycker faktiskt att hennes kropp är snygg och det skäms jag inte över. Alla har olika åsikter om vad som är fint och inte :)
 
säger som ovan, jag har haft ätstörningar bådr bulimi och anorexi nervosa och jag könner igen mig i dina tankar! börja fundera om du verkligen blir aå mkt lyckligare av en fin kropp, menar - du verkar ha supervänner! de har inte ens jag, o jag väger 20kg mer nu (60kg nu) än va jag gjorfe för nästan två årsen. 
man förlorar SÅ mkt om du hamnar i äs -kretsdn. tänk om.
Svar:
Jag har absolut inte ätstörningar. Jag har tidigare haft problem med sådant och vägt runt 40 kg förra året under en period där jag inte mådde bra pga diverse saker, men nu är jag lika hälsosam som vilken annan tonåring som helst. Jag väger mycket mer, älskar mat och svälter inte mig själv. Så kalla mig inte anorektisk tack!! Och ja, jag tror man blir lyckligare om man är nöjd med sin kropp. Men det betyder inte att jag anser mig själv vara ful nu, bara att jag inte nått mitt mål än :)
 
Anonym Om: Alexandra Markina
kan inget än att hålla med personen ovan! Jag anser att du redan ser ut så som hon. Eller i alla fall om du går ner 3kg till. Du är redan sjukt smal och jag börjar undra om du har ätstörningar.. Så mycket som du oroar dig över din vikt är inte normalt när man är så smal som du är! Jag skulle DÖDA för din kropp!
Svar:
Taack, snällt av dig. Men som sagt, jag har verkligen inte ätstörningar och blir bara irriterad när folk påstår det. Jag äter snarare för mycket och för onyttigt, men jag bryr mig inte. Skulle ALDRIG sluta äta, tycker om mat alldeles för mycket för det. Men tack, you can have it! :)
 
Anonym Om: Alexandra Markina
Det här kanske låter som en dryg kommentar men jag skriver den egentligen av omtanke.. Du skriver rätt ofta om att du ska sluta vara onyttig osv, och att du inte ska bli tjock.. 
Det är inte omöjligt för dig att få en sån kropp som hon på bilden.. Det är bara att sluta äta, träna och operera dina bröst. 
Troligen kommer dina inre organ förstöras så att du inte kan få barn senare i livet.. Kvinnan på bilden kan OMÖJLIGT vara hälsosam.. 
Det verkar inte riktigt som att du ser det så, men du är VÄLDIGT smal, och behöver absolut inte bli smalare. Din kropp är MYCKET finare än tjejen på bilden.. Blir rädd när jag ser bilden med den vita bodyn! Läskigt smal. 
Försök att se din kropp med andras ögon, den är SMAL! Skriver inte detta som något påhopp om att du har ätstörningar eller något, men man kan ju vara beroende av tanken på att bli smal utan att ha det. 
Tack för en bra blogg, du är otroligt fin och inspirerande! Kram
Svar:
Haha jag skall försöka att inte ta denna kommentar "negativt", och jag förstår hur du och andra tänker. Hon är väldigt smal! Men jag tycker det är fint. Alla har sina egna uppfattningar om vad som är snyggt eller inte. Vissa tycker att kurvor är vackert, andra gillar en stor rumpa, eller inga former alls. Jag finner inspiration från flera olika och jag tycker faktiskt att denna person har en snygg kropp, men vet själv att jag aldrig skulle kunna se ut så. Dels för att jag inte har den kroppsbyggnaden som henne, skulle heller aldrig kunna satsa helhjärtat på att äta endast nyttigt och bara fokusera på mitt utseende. Jag äter det jag vill och mår bra av det. Jag vet att jag är smal, men det betyder inte att jag är "nöjd" med min kropp. Vill heller inte bli för smal, det är inte mitt mål, jag vill bara bli såpass tränad och fit att jag själv är nöjd.
Tack själv going. Kram :)
 
Anonym Om: My goal
omg har hon en blogg?
Svar:
 
Anonym Om: Angelica Blick
hur har du gjort för att gå ner?
Svar:
Jag gjorde ingenting faktiskt. Jag tror att jag gick ner av mig själv eftersom jag började äta kött igen. Under min vego-period levde jag praktiskt taget på kolhydrater, vilket jag sällan eller aldrig äter annars. Tror att det var den största orsaken till min viktökning :)


Greece

2012-12-18 | 21:30:10

Nyss hemkommen från gymmet. Bara två arbeten kvar att skriva och lämna in imorgon innan det bär iväg för utgång. Första gången på år känns det som haha, men det är gött. Ska bli så himla skönt med lov! Sedan längtar jag extra mycket till sommaren och att få åka utomlands nu. Titta bara på bilden liksom?!?!

Sedan vill jag säga till er alla angående det tidigare inlägget. Jag är verkligen inte anorektisk som vissa påstått? För att jag tycker att hon har en snygg kropp betyder det inte att jag har en sjukdom som gör att jag svälter mig själv. Men eftersom ni reagerade så starkt på vad jag anser är fint skall jag inte längre nämna sånt haha...


alexandra markina

2012-12-18 | 17:25:53
Vet att många anser att hon är alldeles för smal, men jag kan inte hjälpa att tycka att hon har en av de snyggaste kropparna någonsin!
Förstår att det är OMÖJLIGT att nå ett sådant resultat för mig, men drömma kan man alltid. Så satans jävla snygg kropp. Perfektion!

lot's to do, no time to do it

2012-12-18 | 13:51:47
Har fruktansvärt mycket plugg att bli klar med idag och imorgon, så uppdateringen kommer bli gles här på bloggen. Är tillbaka som vanligt på torsdag och uppdaterar om allt som hänt. Tills dess får ni ha det så bra, så hörs vi säkert en snabbis ikväll om jag hinner.

My goal

2012-12-17 | 22:31:21

Döda mig vilken PERFEKT röv Alexandra har!!!! Vill bara dö när jag ser den. Målet med livet


angelica blick

2012-12-17 | 13:16:00
bild: angelica
 
Hur fin är hon inte? Och så liten och nätt i kroppen. Skulle kunna döda för att ta sådana här fina bilder...
Måste komma igång med träningen nu på lovet, har haft så fruktansvärt mycket i skolan att gymmet har blivit helt bortprioriterat. Men snart så!
Har ÄNTLIGEN gått ner de överflödiga kilona jag lade på mig under min vegetarianperiod också, sate vad skönt det känns! Nu är det bara att börja sätta kroppen i arbete för att klara av sommar 2013 och inte bli tjock på allt det goda julen har att erbjuda.

Musch

2012-12-17 | 12:08:00

Godmorgon alla goa och glada!

Idag vaknade jag tidigt för att dra till skolan och skriva prov, men när jag kom ner visade det sig att jag inte har någon lektion förens kl 13.40. Så det är bara att sitta och vänta för min del...

Ikväll ska jag hem till Beccan som jag saknat något djävulskt då vi varit borta från varandra i nästan 1 vecka (!!). Så det skall bli mys.

Nu ska jag försöka skriva klart några arbeten, så vi hörs mer senare.

T-shirt - Bling, Kavaj - Gina Tricot, Jeans - topshop


today i don't give a fuck!

2012-12-16 | 20:38:00
Som rubriken lyder. Idag är jag så jävla över dig och allt!
Igår hade jag den tristaste kvällen i världshistorien, men då fick jag även tid att tänka igenom saker. Aldrig varit så arg som då... Första natten jag sov relativt gott och utan mardrömmar om en viss person också.
Nu ska jag banne mig skita i allt och bara komma över detta once and for all.
 
Haha... men som bilden visar så lär jag väll tänka annorlunda redan imorgon igen...

Fuck them guys

2012-12-16 | 14:04:19


Middag och ruffs

2012-12-16 | 00:35:08

Min middag och en bild på hur jag ser ut just nu. Idag har jag konstigt nog inte varit hungrig alls! Drack en kopp välling till frukost vid 10-tiden, sedan åt jag spenat och tre laxbullar (som köttbullar fast med lax) till lunch när jag kom hem från jobbet vid halv 4, senare på kvällen stekte jag upp ca 1/3 av en hollumiost och en halv sharonfrukt samt några skivor salami till filmen. Knasigt... Jag som alltid äter ASMYCKET.
Jaja, nu är det dags för mig att sova. Hörs imorgon, puss


zoe och wade

2012-12-15 | 21:32:00
Åååååh finaste scenen i det senaste avsnittet av Hart of dixie. Är helt kär i denna serien och jag fällde faktiskt några tårar. Nu är jag kär, bring me a nice guy please?! Vill ha en sån som Wade, som faktiskt vågar visa när han tycker om någon, som vågar trotsa sig själv och sina frågande känslor och faktiskt satsa. Åh, nu ska jag gråta lite över detta fina och sen somna till en bra film. Jobb imorgon från 12 - 19.30

-

2012-12-15 | 18:41:36
Tror ni inte att jag hade världens tur när jag kom till jobbet idag? Vi var alldeles för många schemaläggda idag i personalen, så jag fick skrubba och städa dörrar istället för mina vanliga arbetsuppgifter - vilket var väldigt skönt. Sedan fanns det inte mycket kvar att göra, så chefen sa att det var okej för några av oss att gå hem om vi ville det. Supernice!
Har varit hemma en stund nu och försökt sova lite, då jag inte sov en blund inatt.. (klarar mig inte utan beccan haha), men det gick inte alls bra.
Därför tänkte jag nu ställa mig och baka något gott, bara för att ha någonting att göra.
Vi hörs senare

Will ferrel parody

2012-12-15 | 11:35:08

Kan ju säga att jag kikar igenom ALLA hans tweets, och oj vad jag har skrattat!


Lördagsjobb

2012-12-15 | 11:26:38

Nu är jag uppe och skall strax åka iväg till jobbet. Ska bli gött fast skulle egentligen behöva vara hemma för allt plugg jag måste bli klar med... Inget är lätt här i livet va!
Nä, nu ska jag ta det lugnt i soffan en stund tills mamma kommer med bilen.
Vi hörs senare eller ikväll lovers!


Så sant att det nästan gör ont att läsa.

2012-12-14 | 23:54:49

Och ja, jag har skaffat mig en Twitter. Mest för att följa kändisar, kompisar osv. Men kommer säkert en uppdate lite då och då för er som är intresserade. @MillerKlara heter jag där!


lucia

2012-12-14 | 22:28:00
Försökte hoppa som superman... gick sådär..... snygg min också!...
 
Idag har jag sovit länge som fan.. till 4 med andra ord. Efter det kom Linis hit, så softade vi lite och drog sedan ner till uddevalla kyrka för att kolla musikklassernas årliga julkonsert. Går alltid på dem och saknar min tid på väster något sjukt mycket.
9orna var riktigt duktiga och Astrid och Sigrid hördes välidgt bra och det var sååå fint. Vendela var även väldigt fin som lucia. Sedan var min lillasyster Nici med och gjorde sin debut. Så söööt att jag dog hihi, min lilla fåraherde.
 
Ikväll har jag och Lina myst med polarexpressen, glögg, lussekatter, pepparkakor, ölkorv, godis osv. Supermys!

The hobbit

2012-12-14 | 00:22:57

Nu har vi precis varit på bio. Det var jag, lina, wiik och mandus. Dubbeldejt wiho!
Nä men filmen var riktigt bra, väldigt lång bara...
Nu är vi på väg hem till lina i lane för en god natts sömn. Hörs mer imorgon!


Meliss

2012-12-13 | 19:39:29

Vet inte om ni tycker det är intressant för fem öre med alla mina matbilder? Men för ett tag sedan fick jag en förfrågan att lägga ut vad jag åt varje dag, så jag försöker uppdatera er om detta så ofta som jag bara kan.
Nu hänger jag på jobbet, ganska lugnt idag eftersom det är lucia, så jag har fått lite skolarbeten gjorda och nu sitter jag med en kopp te, en apelsin och lite pepparkakor och njuter av lugnet. Om någon timma skall jag ner till stan och möta upp lina för bio (som jag nämnde förut), ska bli så mysigt!


kan vara ngt av det grymmaste!!

2012-12-13 | 17:55:11

Middag

2012-12-13 | 16:32:51

Lax, hollandaisesås och broccoli till middag och snart bär det av till jobbet! Gött mos


Inkwell

2012-12-13 | 11:38:00

Tjenixen. Idag är det lucia, så himla mysigt!

Vi började vår dag i aulan där några elever och lärare hade ett fint lussetåg, efter det hade vi lång håltimma. Känns som att även detta kommer bli en bra dag, minus min migrän då.. men jag skall allt kämpa mig igenom dagen endå!

Julbord i skolan och ikväll efter jobbet ska jag på bio med min goos Lina. Taggar!

Vi hörs mer sen


Mornin'

2012-12-13 | 08:22:29

Colidizin, berocca boost, omega-3 och panto-3. Allt för att bli frisk! Fick även bli en kopp fullkornsvälling till frukost, det enda som går ner på morgonen..
Nu sticker jag till skolan för att kika luciafirandet, mys!


önskelista

2012-12-12 | 22:42:48
Till alla mina släktingar och vänner som frågat vad det är jag önskar mig i jul; här har jag skrivit ihop en liten lista på lite olika saker jag önskar mig hihi! (kolla med varandra så att alla inte köper samma sak)

Kvällismellis

2012-12-12 | 20:36:49

Två knäckebröd, en apelsin, omega-3 och en kopp te. Ikväll ska jag sova tidigt, då jag är dödstrött.


nailstuff

2012-12-12 | 17:48:38
Idag fick jag även hem och köpte lite saker till min samling med nagelgrejer. Kanske löser någon fin liten kreation senare, i så fall slänger jag givetvis upp bilder här. Annars kommer det när det kommer

cross

2012-12-12 | 17:19:15
Linne - Bikbok, Jeans - Dr. Denim, Skor - have2have
 
Idag har jag haft en sån himla bra dag! Vaknade upp på toppenhumör, klarade provet, åt en mysig lunch med goa klasskamrater, slutade tidigt, handlat julklappar (bara några kvar nu) och umgåts med bästa mami.
Nu skall jag sätta mig några timmar med lite plugg, sedan skall jag och mamma baka lussebullar. Så mysigt!
Imorgon är ju lucia också, så skall äta en riktig mysfrukost med lussekatt, glögg och clementin. Wie
Hörs mer senare raringar, nu måste jag sätta igång med plugget.

Bring me them flowers'

2012-12-11 | 21:05:25

För att starta detta inlägg vill jag bara säga till alla er killar där ute, om någon av er skulle komma med en sådan här bukett rosor till mig någon gång skulle jag bli den lyckligaste flickan på jorden! (So do it) Alldeles för dåligt med romantiska gester från killar nu för tiden tycker jag!

Sedan har ni även en bild på min middag: en skiva högrev, broccoli, kokta morötter och vit kebabsås. Yum

Nu skall jag kika lite film med Mami eftersom jag tröttnat på att plugga naturkunskap. Det får helt enkelt bära eller brista


Mellis

2012-12-11 | 17:56:41

För att ta en paus i plugget tänkte jag underhålla mig med lite mat. Idag blev det en skål turkisk yoghurt med varma hallon, banan, russin, start! crunchy, krossade linfrön och kardemumma. Till det tog jag ett glas provivadryck med smak av mango.
Galet sugen på kött eller ost dock, kanske blir varma mackor ikväll.
Hörs


Jag lider

2012-12-11 | 16:39:30

Jag lider av en massa plugg och måsten från skolan... Vilket i sin tur gör att bloggen får lida lite. Men jag skall försöka slänga in minst två inlägg om dagen, kanske inte så roliga bara.
Men håll ut, snart är det lov och då blir allt mycket roligare!
Puss


Hej

2012-12-11 | 10:42:53


Puppylove

2012-12-10 | 23:19:53

Har haft världens mysigaste eftermiddag med mina tjejer och Viktor på lejas. Vi åt god mat och pratade fram till 6-tiden då jag var tvungen att dra hem för att plugga. Som väntat gick det sådär... Smidig som jag är hade jag glömt böckerna i skolan. Så istället blev det en långkväll med mamma. Vi har nu suttit och skrattat ihjäl oss till RAW comedy club och snart skall jag krypa till kojs.
Hörs mer imorgon, Puss


Plut

2012-12-10 | 11:57:00

Godmorgon peeps!

Skola idag, och det känns faktiskt skönt att vara här. Slippa ligga hemma och må illa liksom...

I eftermiddag skall jag och brudarna möta upp Malin och hennes love för lite mat, måste ju lära känna kärleken till en av mina närmsta. Skall bli så mysigt! Efter det skall jag skynda hem för att RÅPLUGGA då jag ligger efter i så sjukt mycket just nu, sedan en träning på det kanske? Vill verkligen komma igång igen nu.

Hörs mer latero


perfektion

2012-12-09 | 22:37:00

i am me

2012-12-09 | 22:11:29
Vilken sida är ni? Kan utan tvekan säga att jag är den högra, färgglada sidan. I am me, i am free.
Säger godnatt med en passande låt också Willow – I Am Me
 

green monster

2012-12-09 | 19:21:42
Ja ni, mina planer för dagen gick lite i kras när folk har plugg, blivit sjuka osv. Så istället för att sitta och sura över allt orättvist i livet tänkte jag ha en liten pyssla-om-mig-själv-dag. Tandblekning, ansiktsmask, färgning av ögonfransar, låååång dusch och insmörjning med bus. Är så GALET blek nu, och får ju inte sola pga tatueringen... får nästan panik när jag kollar mig i spegeln haha.
Använder nästan bara mörka kläder också, så ser verkligen ut som ett spöke under vinterhalvåret. Nej usch
Ge mig gärna sommar, sol, fest och värme nu. (Rhodos!!!!)
 
Nu börjar jag känna mig mer kry efter min lilla magsjuke(?) incident, så det kanske blir träning imorgon. Wihoo

cara delevingne

2012-12-09 | 17:31:00
Satan vad snygg hon är!!!! Skulle kunna döda för hennes utseende, så sjuuuukligt perfekt. Och ögonbrynen är ju så galet snygga på henne!! Ååååååååh
Kan inte sluta kolla på bilder på henne

17:15

2012-12-09 | 17:15:33
Heej alla goingar!
I helgen har jag haft fullt upp och umgåtts med mina brudar. Därav inte suttit vid datorn... Appen för blogg funkar inte heller, av någon konstig anledning? Så ah, förlåt
Idag vaknade jag upp av en HEMSK mardröm om balen, usch vad arg jag var haha. Sedan ringde mamma och hämtade mig, sedan åkte vi en sväng till torp och kikade lite. Fick med mig ett fint linne som kan komma väl till användning.
Efter min korta torpvistelse ringde pappa, sedan drog vi ut för att övningsköra för första gången. LIVRÄDD var jag, men det gick rätt bra endå. Kan tänka mig att det blir roligare när jag känner mig mer säker vid ratten.
Efter 1,5 timmar i bilen körde vi upp till dalaberg för att lyssna på min lillasysters adventskonsert. Mysigt!
 
Nu sitter jag bänkad vid datorn med en äcklig tandblekning i munnen (hoppas den funkar) och skall plugga lite.
 
Hörs mer sen lovers!

svar på tal

2012-12-09 | 16:59:20

Anonym Om: Frukost
Vad är det för tabletter? Bantingspiller?
Svar:
Haha nej det är inga bantningspiller? Det är omega-3 och piller som skall få hår och naglar att växta bättre! :)

 
elin Om: vs fashion show 2012
ååååh, vart hitta du den?
Svar:
Hittade den på thepiratebay :)
 
Johan Om: vs fashion show 2012
Använder du Victoria Secrets? ;-) Vilka?
Svar:
Haha förstår inte riktigt vad du menar med detta? Men antar att du syftar på deras underkläder och produkter? och ja det gör jag, äger några trosor från deras märke PINK, samt ett undies-set från den "riktiga" kollektionen. Sedan har jag även några hudkrämer från victoria secret. :)
 

 


Hahaha

2012-12-07 | 00:41:12

Ligger och fnissar i sängen med min bejb, har feber så blir nog ingen skola för mig imorgon. Hoppas även att maten stannar i magen, hihi.
Säger godnatt med denna grymma bilden. Tjo


vs fashion show 2012

2012-12-06 | 19:09:29
Nu har den äntligen kommit ut, victoria secret fashion show 2012. Redan kollat två gånger. Åh vad alla har snygga kroppar, och håren. Dör. Skulle vilja sno deras stylist till mitt bröllop hihi
Har ni någon favorit modell? Min är helt klart Candice Swanepoel, så galet vacker att det inte finns ord för det. Sedan är ju Behati, Alessandra, Erin och Miranda några favotier med.

Tre

2012-12-06 | 15:36:04


cp

2012-12-06 | 12:28:48
Världens knepigaste grej hände mig nyss.. eller ah nyss, för en stund sedan. När jag satt och åt frukost blev jag helt plötsligt jätte illamående och fick kuta till toaletten för att spy. Samma sak hände mig häromdagen i matsalen när jag stod i kön, blev sjukligt illamående och behövde verkligen kräkas... men eftersom jag hade tallriken i handen kunde jag inte springa ut därifrån. Så fick gå till bordet och sätta mig helt kallsvettig och "svälja illamåendet"... CP!!!!
Det sjukaste är att jag mår jättebra nu? Borde jag gå till skolan då? eller ska jag stanna hemma? CP-dag

Frukost

2012-12-06 | 11:05:36

Vitaminer, omega-3, turkisk yoghurt med bär, banan, linfrön och crunchy müsli. Svårt som fan att få i sig frukost när det inte är välling


show me heaven

2012-12-05 | 22:08:06
Maria McKee – Show Me Heaven

glögg, plugg och peppisar

2012-12-05 | 21:07:20
Har ni någonsin sett någon dricka glögg som de dricker kaffe? Så gör i alla fall jag. Så jädra gott. Tur är det väll att den är alkoholfri, annars hade jag förmodligen vinglat runt i lägenheten, sjungandes fyllevisor nu.
 
Nu under juletider har jag bestämt mig för att inte bry mig om vad jag äter,  det finns så mycket gott man inte vill gå miste om, som pepparkakor, glögg, lussebullar, knäck, ischoklad osv. Men när julen är över är det dags för hårdträning och BRA mat igen.
 

pallar inte

2012-12-05 | 19:39:18
detta kommer bli ett klagoinlägg, så för er som inte gillar sånt, skrolla ner.
 
PALLAR inte skolan längre. Har aldrig i hela mitt liv varit så skoltrött som nu. Vill bara ta tåget bort, långt bort och skolka fram till studenten i juni. Pallar inte att lärarna inte förstår pressen de sätter på oss elever, att man skall klara av 3 prov i veckan, sjukdomar, extrajobb, träning, vänner och familj samtidigt?! Helgerna får man inte ens ledigt, utan då vilar ännu några prov som man måste printa in i huvudet. Jag menar, hela mitt jullov kommer gå åt att sitta och plugga. Kul liksom? Åhhh, träna hinner jag inte heller...
Önskar jag var världens supersnille som hade klarat sig genom allting med att bara vara uppmärksam på lektionerna, men nej. Tro fan att jag ärvde den tröga genen i vår familj. Istället för att vara superklok på språk som mamma och moster, brilliant på matte, fysik och naturkunskap som pappa, eller varför inte samhällsvetare som morfar eller geografiskt geni som mormor... nej istället blir jag kreativ och "konstnärlig"? Vart kommer jag med det då? INGENSTANS.
Sedan är jag fett avundsjuk på alla som skall ut ikväll och supa skalle, önskar också att jag kunde göra det. Vill ha kul med mina vänner, dansa tills jag inte orkar stå upp, dricka goda drinkar, vara fixad osv. Får spara allt det där roliga till Rhodos i sommar. (Det enda jag ser fram emot nu typ)
Nej så istället för att vara ute och ha roligt som alla andra här i Uddevalla, bänkar jag mig vid köksbordet med min BRUTALA mensvärk, ca 100 sidor tråkig filosofi och svenskaläsning och deppar över livet.
 
Tack o hej / sur och trött tjej
 

Julpynt med mami

2012-12-05 | 16:45:10

Hemkommen från skolan och sitter just nu i köket och julpyntar och sjunger julsånger med Mami. Strax skall vi åka på lägenhetsvisning, sedan blir det några timmars plugg.
Puss


Slet-dag

2012-12-05 | 10:56:00

God morgon peeps

Idag är en riktig sletdag! Hade ju sovmorgon och sedan hoppade jag direkt in i mjukisen och promenerade bort till skolan i snön, myspys. Just nu sitter jag och skriver på min religionsuppsats, svintråkigt, men måste göras. Egentligen tycker jag super mycket om religion, men uppsatser och skrivande är inte min starka sida, så allt blir bara så mycket tristare då…

Idag är det korv stroganoff i skolan, har varit sugen på det i veckor, så jag är happy happy!

Hörs mer sedan, nu måste jag fortsätta med plugget. Kyss


Kvällsprommis

2012-12-04 | 22:59:00

Som jag tidigare nämnt kan jag inte sova ensam, så vid 10-tiden tog jag på mig vinterkängorna, halsduk och dunjacka och promenerade till min gos i den glittrande snön. Vet att jag sagt det tusen gånger, men åååh vad jag älskar snö.

Nu ska vi snackilera lite sedan nana. Sovmorgon imorgon med, myspys.

Nattinuffsan


mellanmål

2012-12-04 | 17:56:48
Tycker det är så svårt att komma igång med plugget. Vet att jag måste göra det, men det känns som att jag hittar på ursäkter för att slippa hela tiden...
Just nu skulle jag vilja slänga mig i sängen och ta en lång powernap, men istället skall jag försöka läsa några kapitel i vår filosofibok.. kul va?
Mellanmålet idag består utav lite hallonyoughurt (vet att det inte är nyttigt, men det var det enda vi hade hemma..), bär, russin och krossade linfrön. Till det tog jag även en apelsin och omega-3. Tydligen skall omega-3 göra en smart, så nu får vi hålla tummarna att detta funkar för mig!

Shoemania

2012-12-04 | 17:29:00

Nu har de äntligen kommit, mina efterlängtade skor. Dödshöga är de, och nästan lite fula.. fast endå så sjukt snygga. Åh nu är jag glad.

Från have2have


du är den finaste jag mött

2012-12-04 | 16:28:34
God eftermiddag kära vänner.
Sitter och lyssnar på astrologen med darin som jag bara inte kan tröttna på, så mysig. Skall strax ta mig en lång dusch och sedan sätta mig med plugget. Helt otroligt hur mycket jag har att göra i skolan, panik panik! Skall bli skönt med lov om några veckor.
Snö har vi ju fått här i Uddevalla nu också! Kunde inte vara lyckligare, snö är något av det bästa jag vet. Förstår dock inte hur det går ihop då jag hatar julen (är en riktig grinch..) haha. Men åh finns ju inget bättre än långa promenader i meterhög snö, längdskidor med fikapauser, snöflingor på ögonfransarna och röda små kalla näsor. Hihi
 

Kvällsmat

2012-12-03 | 22:15:00

Idag drog jag och becca till friskis för att köra lite ben samt löpning på bandet. Var inte alls träningsugen, men det var gött att ha motionerat lite i alla fall.

Till kvällsmat fick det bli banan, varma hallon, clementin, turkist youghurt med massa kardemumma och en kopp te. Super smarrigt. Synd att jag är hungrig HELA TIDEN bara... Lär bli megafet snart!

 

Nu skall vi snart sova, så vi hörs mer imorgon. Puss


julens hjältar

2012-12-03 | 21:23:31
l
Wiie, nu ska jag och becca krypa ner i sängen och kika VÄRLDENS BÄSTA JULKALENDER genom tiderna: Julens hjältar.
 

Kycklingsallad

2012-12-03 | 12:59:00

Hej på er!

Sitter i klassrummet just nu och väntar på att min andra lektion skall börja, 40 minuters väntan. Inte kul.

Kollade igenom bloggen nyss och insåg hur dåligt jag bloggat över helgen. Knappt ett inlägg om dagen liksom, illa illa. Nu är min kamera tillbaka i alla fall, så ska allt försöka ge er lite roligare uppdate.

 

Om helgen nu då: I fredags var det matlagarkväll (som alla fredagar) och vi var lata och löste lite tacos. Det var även denna dagen jag fick reda på några tråkiga nyheter, så var totaldepp och nere. [nog om det nu]
Lördagen spenderades hemma hos min älskade pappa ute på Ammenäs där vi hade en stor kalkonmiddag för att fira thanksgiving. Efter det drog jag en sväng till Gadd som fyllde år och efter det hem till Becca där vi myste med film. Söndagen bjöd på en låång sovmorgon, mys med mina tjejer, en lång lunch på stan, lagande av lasagne (tog nästan 2 timmar!!) och sedan mys.

Ganska lugnt med andra ord.


Hej mitt vinterland

2012-12-03 | 09:49:35

Sovit otroligt bra inatt, sovmorgon och uppvaknande till ett snötäckt Uddevalla. Idag är jag nog Uddevallas lyckligaste tjej.


första advent

2012-12-02 | 11:51:55
Godmorgon
Var hos Gadd en snabbis igår bara, sedan drog jag och becca och köpte en massa gottor, sedan myste vi i sängen till en film. Somnade tidigt också, gött som fan.
Nu har vi vaknat och tjejerna sitter och äter frukost. Idag vet jag inte riktigt vad vi skall hitta på, kanske träning, plugg och mys.
Första advent också, det måste man ju fira! Synd att min familj inte är mycket för jul

1a december

2012-12-01 | 21:01:10

Sitter på bussen in mot stan för att fira finaste Gadd som fyller 18 idag. Grattis gumman! :)
Har varit ute hos pappa sedan tidig förmiddag och donat med thanksgiving som vi idag firat med familj och vänner. Så himla mysigt. Älskar amerikanska traditioner, och maten är ju inte att tala om! SÅÅÅ GOD
Blir ingen utgång för mig idag, då jag försöker ta det lugnt med spriten i några månader (tycker det blivit alldeles för mycket nu med alla 18års fester, studentfester osv). Så vi hörs nog mer ikväll, tills dess får ni ha en kanonrolig 1a december!


RSS 2.0