2013-11-11

2013-11-11 | 23:08:29
Hejsan.
Kass uppdate pga. brist på bilder. Har praktiskt taget sett ut som ett vrak de senaste dagarna då mitt hår är kaos. (Försöker vänja in håret med att tvättas mer sällan då jag tappar så jävla mycket färg när jag duschar)
 
Idag har jag i alla fall varit med min bästa Lina hela dagen och myst. Även varit och kramat lite på Malin som fyller 19 idag. Love you babe! Grattis igen!
Passade även på att använda en av mina studentspresenter som var en ansiktsbehandling på skönhetsspecialisterna. Känner mig riktigt fräsch i huden nu, men är lite rödflammig efter portömmningen och vaxningen av brynen haha! Skall nog börja unna mig någon behandling lite då och då!
 
Fick äntligen svar på mina finnproblem med! Det är inte finnar, hör och häpna(!). Utan små pormaskar som har svårt att hitta ut då jag använder en rouge från h&m (tydligen är deras smink ett big NO NO) som täpper till porerna.
Så nu måste jag hitta en ny och grym rouge som är bra för min hud.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad kostade en ansiktsbehandling där? Ingick porrtömning och ögonbrynsvaxning i priset av ansiktsbehandlingen?
:)

2013-11-12 @ 07:52:39
Postat av: Emma

Vad var de för smink de rekommenderade?? O undrar såklart priset på deras behandlingar! Var det något du kan rekommendera? :)

2013-11-12 @ 21:10:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0