Feta och tomattoast

2012-09-13 | 20:55:00

Du behöver:

rostbröd

olivolja

flingsalt

tomater

färsk basilika

salladsost

 

Såhär gör du:

Häll rikligt med olivolja i stekpannan och fritera brödskivorna tills de har en perfekt krispig yta. Blanda under tiden tomaterna (hackade) med salladsosten (som du skall mosa med en gaffel) och hackad basilika i en bunke. Ringla över lite olivolja och strö ner några nypor flingsalt. Rör om igen igen och lägg blandningen på brödskivorna.

Klart! Och oj så mumsigt det är!


Kommentarer
Postat av: Cornelia

ÅHHH!!! Det där måste du laga åt mig någon gång

2012-09-13 @ 23:20:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0