alexandra markina

2012-12-18 | 17:25:53
Vet att många anser att hon är alldeles för smal, men jag kan inte hjälpa att tycka att hon har en av de snyggaste kropparna någonsin!
Förstår att det är OMÖJLIGT att nå ett sådant resultat för mig, men drömma kan man alltid. Så satans jävla snygg kropp. Perfektion!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det här kanske låter som en dryg kommentar men jag skriver den egentligen av omtanke.. Du skriver rätt ofta om att du ska sluta vara onyttig osv, och att du inte ska bli tjock..

Det är inte omöjligt för dig att få en sån kropp som hon på bilden.. Det är bara att sluta äta, träna och operera dina bröst.

Troligen kommer dina inre organ förstöras så att du inte kan få barn senare i livet.. Kvinnan på bilden kan OMÖJLIGT vara hälsosam..

Det verkar inte riktigt som att du ser det så, men du är VÄLDIGT smal, och behöver absolut inte bli smalare. Din kropp är MYCKET finare än tjejen på bilden.. Blir rädd när jag ser bilden med den vita bodyn! Läskigt smal.

Försök att se din kropp med andras ögon, den är SMAL! Skriver inte detta som något påhopp om att du har ätstörningar eller något, men man kan ju vara beroende av tanken på att bli smal utan att ha det.

Tack för en bra blogg, du är otroligt fin och inspirerande! Kram


Svar: Haha jag skall försöka att inte ta denna kommentar negativt, och jag förstår hur du tänker. Hon är väldigt smal! Jag tycker det är fint, men vet själv att jag aldrig skulle kunna se ut så. Dels för att jag inte har den kroppsbyggnaden som henne, skulle heller aldrig kunna satsa helhjärtat på att äta endast nyttigt och bara fokusera på mitt utseende. Jag äter det jag vill och mår bra av det. Men jag tycker fortfarande att hennes kropp är brutalt fin. Jag vet att jag är smal, men det betyder inte att jag är nöjd med min kropp. Vill heller inte bli för smal, bara såpass tränad och fit att jag själv är nöjd.
Tack själv going. Kram :)
Klara Miller

2012-12-18 @ 18:22:11
Postat av: Anonym

kan inget än att hålla med personen ovan! Jag anser att du redan ser ut så som hon. Eller i alla fall om du går ner 3kg till. Du är redan sjukt smal och jag börjar undra om du har ätstörningar.. Så mycket som du oroar dig över din vikt är inte normalt när man är så smal som du är! Jag skulle DÖDA för din kropp!

Svar: Taack, snällt av dig. Men som sagt, jag har verkligen inte ätstörningar och blir bara irriterad när folk påstår det. Jag äter snarare för mycket och för onyttigt, men jag bryr mig inte. Skulle ALDRIG sluta äta, tycker om mat alldeles för mycket för det. Men som sagt, tack för de snälla orden. :)
Klara Miller

2012-12-18 @ 19:35:34
Postat av: A.A

säger som ovan, jag har haft ätstörningar bådr bulimi och anorexi nervosa och jag könner igen mig i dina tankar! börja fundera om du verkligen blir aå mkt lyckligare av en fin kropp, menar - du verkar ha supervänner! de har inte ens jag, o jag väger 20kg mer nu (60kg nu) än va jag gjorfe för nästan två årsen.
man förlorar SÅ mkt om du hamnar i äs -kretsdn. tänk om.

Svar: Jag har absolut inte ätstörningar. Jag har tidigare haft problem med sådant och vägt runt 40 kg förra året, men nu är jag lika hälsosam som vilken annan tonåring som helst. Jag väger mycket mer, älskar mat och svälter inte mig själv. Så kalla mig inte anorektisk tack. Och ja, jag tror man blir lyckligare om man är nöjd med sin kropp. Men det betyder inte att jag anser mig själv vara ful nu, bara att jag inte nått mitt mål än :)
Klara Miller

2012-12-18 @ 19:48:56
Postat av: Johan

Försöker du provocera läsarna eller tycker du på riktigt att det där är något att eftersträva?

Svar: Det gör jag absolut inte, varför skulle jag vilja provocera? Jag tycker faktiskt att hennes kropp är snygg och det skäms jag inte över. Alla har olika åsikter om vad som är fint och inte. :)
Klara Miller

2012-12-18 @ 20:29:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0